Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

na, mano vaikinas dar nenusiteikęs naktį išmiegot - atrodo, kad vėl dažniau ėmė kėlinėtis, o nuo 7ių iki 8,30 išvis miega tik pienbarį įsikandęs ir siurbdamas doh.gif Jau gal mėnesį bandau įpiršt mišinuką prieš naktinį miegą - schmoll.gif
verysad.gif
QUOTE(dianna @ 2005 06 23, 01:04)
mano mazius kai as jau visiskai neturejau savo pienuko,pradejau maitint misinuku nakti vietoj kruties  tongue.gif ,atsisake nuo naktipieciu biggrin.gif jam buvo gal truput daugiau nei 6 menesiai. bet cia mano versija,arba triesiog pats suprato kad jau didelis ir nieks nakti nevalgo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif juokauju

blyn, ir aš savajam pasakysiu, kad jis jau didelis, gal padės biggrin.gif
Atsakyti
Nors mes taip pat ritualų laikomės, atsigulę ~ 22 val, 3 val labai išalkstame. Ir taip nuo pat gimimo tongue.gif .
O taip norėtųsi nors vieną naktelę gerai išsimiegoti blush2.gif
Atsakyti
Maniškis 9.5mėn,dar dabar keliasi naktį pagerti mamos pienelio.Tiesiog ne visi vaikai vienodi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manasis maziulis, tai visa nakti ismiegodavo nuo gimimo, tiesa pirmus tris men. keldavosi 2-3 kartus valgyt, poto vel miegodavo iki ryto 7-8 val. thumbup.gif
Nuo 3,5 men mes jau nesikeliam nei valgyt, uzmiegam 21-23 val, o keliames apie 7 ar 7.30h. biggrin.gif
Atsakyti
beje, valgyt nesikeliam nuo tada, kai pradejom vien misinukais maitintis...
Gal sociau pavalgo... jau buvau itarus, kad mano pienas maziuliui labai nesotus...
Dar idomus dalykas, kad ir stipret greitu tempu pradejo, net galvos nenulaike, k dabar jau bando sestis...
Taip ir kyla klausimas, ar tikrai mamos pienas visa laika geriausia, juk ne visu vienodas... g.gif
Atsakyti
o mano kleckas jau 1 menesio miegodavo nuo 9 vakaro iki 10 ryto cool.gif ir taip iki siol.Dar netgi pyksta,kai anksciau pakeli biggrin.gif turiu aukseli ax.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad mano mažė nuo 2 mėnesioko išmiega visą naktį. Aš irgi pradėjau maitinti mišinukais. Galbūt nuo to ir priklauso. Tikiuosi, kad šis grafikėlis jau nebesikeis. Jau pripratau išsimiegoti biggrin.gif
Atsakyti
O mums jau tuoj metukai, o nakti maziausiai 2 kartus valgyt keliames, neskaitant visokiu trumpalaikiu niurzgejimu... doh.gif g.gif
Atsakyti
perskaicius tema susidare vaizdas ,kad vinos konkrecios datos nera.Kaip matau pas visas skirtingai.ir mes kol kas neturim kuo paisgirti.Kiaura para kaip laikrodukas kas 3 h.Diena kaip diena,bet nakti, jauciuosi po to kaip lunatike.Taip noretusi ,kad naktele nors viena valgyma pramiegotu.Tikiuosi mano pyragelis,susipras nors nuo kokio 3 menesio.Nors galetu ir anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 04 28, 17:57)
Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus? mirksiukas.gif

Mano dukrytė nuo 1,5 mėnesiuko išmiega visą naktelę thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano mazyle nuo 3 menesiu miega visa nakti smile.gif
Atsakyti
mes nuo menesio laiko miegam visa nakti smile.gif po 12-13val smile.gif o dienos metu valgo 4kartus ir dar daug miega smile.gif
Atsakyti