Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

o mano leliukas ismiegodavo visa nakti nuo 2 menesiu,bet po to pradejo listi dantukai ir dabar jau menuo kaip keliasi nakti tris kartus valgyti.Labai tikiuosi,kad kai dantys islys,vel miegos.Jam dabar 5 menesiai.
Atsakyti
o maniski visa nakti ismiega nuo 1menesio biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif miega nuo 9 vakaro iki 10 ryto tongue.gif jam jau 9 men..tiesa,atsibundame dabar anksciau - apie 8 ryto,bet ir smingam ant 8 vakaro biggrin.gif

uz tai dabar as jau laaaabi noriu antro kliackaus biggrin.gif
Atsakyti
antri kleckai dazniausiai visai kitokie buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deri @ 2005 10 18, 11:44)

gal...bet tikiuosi antras mano lialius bus toks pat gerutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deri @ 2005 10 18, 12:44)

Nevisada schmoll.gif . Mano sūnelis kėlėsi naktį iki 1 metų. O dukrytei dabar 7,5 mėn. ir ji keliasi 2 kartus per naktį. Bandžiau prieš naktį koše pamaitinti, kad sotesnė jaustųsi, bet niekas nepasikeitė sad.gif .
Atsakyti
kAIP aš jums visom pavydžiu. turiu sūnų beveik penkių mėn. sveriu jis 9,5kg. valgo dieną, valgo naktį. maitinu pati, tai kaip man padarytkad naktimis jis nebevalgytų? toks putliuks cry.gif
Atsakyti
Sveikos. va mano mažasis jau 2,5 mėnesio ir išmiega visą naktį. Tfu tfu tfu, kad ne prikarksėčiau. atsigulam 22,00 ir išmiegam iki 7,00. Tiesa mes maitinamės mišinukais.
Atsakyti
Mano leliukui jau 10,5mėn.,bet vistiek keliasi naktimis.9val.guldau nakciai 7 ryto jau prabudes. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mano lialkai jau 11 mėn. Miegoti naktį dar nemokam . Vis blaškomės ir blaškomės. Maitinu savo pienu. Tik vieną naktį miegojo ramiai iki 6 ryto nuo 23 val. tuom ir baigės. Budinasi turbūt tik dėl to, kad maitinu savo pienu, tik taip nuraminu. Soskę meta lauk.
Atsakyti
Mano dukryte miegoti per visa nakti pradejo 2 menesiu, kai maitinome tik misinuku. iki 5men. Tada pradejo po 1 karta atsikelti. Vel bandziau arbatele atpratinti. Neisdege. Vis sakydavo dantukai, bet dantukai listi pradejo tik 9 men. Keliasi po 2, kartais 3 kartus pavalgyti, arbatos ar vandens negeria. Kosmaras. Daugelis mamu gasdina, kad ko gero dabar teks vargti iki 2metu. bet vaikui tai nepasakysi.
Atsakyti
Mano didzioji (2 metu 3menesiu) dar nera nei vienos nakties ishmiegojusi. Tai jai soske ishkrito, tai gert nori, tai pagalve nuslinko. doh.gif .. Uztat mazoji (5 meneisiai) ishmiega nuo 9 vakaro iki 9 ryto jau nuo 3 menesio thumbup.gif thumbup.gif
Visi leliai skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(lizi @ 2005 04 28, 21:20)
Mano abu vaikai nuo 1mėn. išmiegodavo visą naktį, iki 8 ryto. Mažiukas tai išvis užmigdavo 7 vakare ir atsikeldavo 7 ryte thumbup.gif

Oho! Tokiem vaikam po medalį nukalčiau iš neturėjimo ką veikti mirksiukas.gif
Atsakyti