Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

maniškė nuo 2 mėn. miegodavo nuo 10 vakaro iki 10 ryto. buvo vienu momentu pradėjus kažkur 6-7 val. zirzti, tai galvojau daryti pirmą maitinimą, bet kol mišinuką užpildavau (tuo metu jai čiulptuką duodavau), grįžus jau rasdavau ją miegančią.
dabar ryte miega ilgiau, būna ir iki 11, bet dažniausiai iki 10 val., bet užtat vakare dar 12 val. nemiega. o būna, kad ir iki 1 ar dar vėliau blūdija.
Atsakyti
Mano jau gerokai virš metų, o nemioga nei velnio... Vakare dar užsimigdau šiaip ne taip apie 21 val, o nuo 23 pradeda keltis kas valandą, ir taip iki 7 ryto... Na o nuo 7 prasideda mūsų "darbo" diena. Va taip va ir miegam... verysad.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, kad maziukai taip gerai miega!!! Gal ir mano mazius miegotu, jei to pilvuko nepustu... Laukiu 3 men ir tikiuosi, kad situacija pageres... g.gif
Atsakyti
prisiskaičiau, kda kai kurie kūdikiai išmiega po 8-9val naktį ir įsisvajojau. O dar kai kurios mamytės pasigiria, kad jų kleckiukai tiek išmiega.. deja, maniškis ne pro kur biggrin.gif daugiau 4 val nėra išmiegojęs. Pavalgo ir vėl eina liuliuko tongue.gif Miegot eina ne anksčiau 24val, nenulauši anksčiau, nors ir labai norėtum doh.gif miega iki 6-7 val su vienu pabudimu dažniausiai. o štai nuo 6-7 prasideda... pamiega pusvalandį ir vee... vėl nueina miegot, arba vartaliojas vartaliojas, niurzga ir pan. keliasi apie 8.30 val.
Atsakyti
Juokiausi, skaitydama kažkurioj temoj, kaip mažieji auklėja savo tėvelius naktį. Tada dar mūsų sūnelis keldavosi du kartus (eina miegoti 20val, keliamės 10). Prasidėjo piktų dantukų laikas, juokitės iš manęs...Keliamės keturis kartus . laugh.gif Gerai, kad neverkia prabudęs, pavalgo per dešimt min ir vėl miega. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 12, 08:09)
Mano jau gerokai virš metų, o nemioga nei velnio... Vakare dar užsimigdau šiaip ne taip apie 21 val, o nuo 23 pradeda keltis kas valandą, ir taip iki 7 ryto... Na o nuo 7 prasideda mūsų "darbo" diena. Va taip va ir miegam... verysad.gif

Laikykis, audiga, pažįstu mamytę, kurios dukrelė jau dviejų metukų, o keliasi kas valandą. doh.gif. Noriu pasakyti, kad būna dar sunkiau nei tau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 15 sausio 2006 - 22:28
verysad.gif daugumoje perskaitytų žinučių mamytės džiaugiasi, kad vaikučiai gerai miega naktimis. Varge, kada aš išmiegosiu nors vieną naktį be prabudimo. Mums greit metai, bet dar nebuvo nei vienos nakties, kad nereikėtų keltis prie sūnelio. Jei su vyru išsibudiname ir keliamės prie vaiko kokius 3 kartus, tai ryte sakom - ,,šiąnakt vaikas gerai miegojo". Kažkoks košmaras. Aš einu miegoti ir atsigulus jau laukiu, kada pradės stotis ir verkti.
Atsakyti
Man irgi netenka ta laimė - išmiegoti visą naktį verysad.gif Keliasi mažylis bent du ar tris kartus. Kai buvo dviejų mėn. kėlėsi vieną kartą, o dabar vėl keliasi ir keliasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 04 28, 17:57)
Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus? mirksiukas.gif

Mano mažius būdamas 2,5mėn išmiegodavo visą nakti, tai džiaugiausi, bet dabar kai jam5mėn tai tenka 2ar 3 kartus atsikelti naktį. Tik tiek gerai kad pavalgo ir vėl miega. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ak, o kada gi aš išsimiegosiu?Mano mažiui jau 9-as mėnesis, tai jau galėtų miegot sau visą naktį, bet kur tau,kas 3 val.papuko reikalauna
Atsakyti
mums jau gerokai virš metų, bet išmiegoję visą naktį esam tik kokius 2 kartus, tikrai ne daugiau lotuliukas.gif užmiega apie 23.00, o 4.00 jau reikalauja papulio, po to vėl 6.00, 8.00, o 9.30 jau keliamės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 01 19, 14:50)
mums jau gerokai virš metų, bet išmiegoję visą naktį esam tik kokius 2 kartus, tikrai ne daugiau lotuliukas.gif užmiega apie 23.00, o 4.00 jau reikalauja papulio, po to vėl 6.00, 8.00, o 9.30 jau keliamės doh.gif

o tu pabandyk atpratinti nuo naktinio maitinimo. Maniske irgi keldavosi naktimis vos ne kas valanda ir prasydavo papuko. Bet kai jai buvo 9 men, pagalvojau kad ji jau pakankamai didele ir galetu ismiegoti visa nakti be maisto. Kai prabudo nakti paemiau ant ranku, soske i "dantis" ir bandziau uzmigdyti. Aisku labai priesinosi, reke, plese rubus ieskodama papuko, bet as buvau uzsispyrusi ir pienuko nedaviau. Ta nakti prabudusi buvo kokius 3 kartus, bet vis pavykdavo uzmigdyti. Ryte ~ 7 val, jau gavo pienuko. Ir nepatikesit jau kita nakti ismiegojo iki ryto neprabudusi bigsmile.gif
Dabar dazniausiai ismiega visa nakti, o jeigu ir prabunda tai greit uzmiega ir be papuko bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti