Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

QUOTE(jaunoji mama @ 2005 11 13, 10:41)
nenustokite maitinti,nes tada prasides visos ligos,kiek tik galite tiek ir maitinkite mp.nes tai gyvybes eliksyras! wub.gif

o kokios tos "visos ligos" ? nei manes nei seses mama nemaitino, bet vaikysteje nei karto nesirgau. blush2.gif
Atsakyti
as irgi esu girdejus, kad jei maitini vaika savo pienu , jis buna atsparesnis ligoms. Tarkim , mano kriksto dukra <jai dabar 6men.> valgo similaka ir jau du kartus persalo ir sirgo sloga, o as maitinu pati ir kolkas tfu tfu tfu dar nesirgo. Man net sako, kad tik ismaitintum ziema... 4u.gif
Atsakyti
O mano jau 7 mėnesių vaikas dar nė karto nemiegojo visą naktį, maksimum 4 valandas verysad.gif O šiaip iki 2 val. nakties keliasi kas pusvalandį, po to kokią 5 val. ir 7 val., po to vėl dažnai, tai pasiimu pas save į lovą...
Atsakyti
mano dukra gal nuo kokių 5 mėn (jau net gerai nebeatsimenu), išmiegodavo visą naktį jeigu viskas gerai, t.y. nesirguliuoja, nedygsta dantys.
Atsakyti
Mano mažike tai nuo 3 sav. jau išmiegodavo visą naktį,tik dabar kai dygsta dantys,kartais atsikelia.
Atsakyti
na gal baikim cia tokius sukius kaip 'maitinkim MP, nes kitaip vaikus ligos uzklups' rasyt mirksiukas.gif nera tai tiesa ir ne nuo MP vaiko ligos priklauso smile.gif
o ismiega maniske nuo keturiu su puse menesio, ir miega ilgai, iki desimtos-vienuoliktos ryto, miegot eina desimta -vienuolikta taip pat vakaro ax.gif
Atsakyti
Mums tuoj 5 men bet visai nesiruosia vias nakti ismiegoti schmoll.gif Bet as taip laukiu tos nakties rolleyes.gif Pasizymesiu kaip kokia svente lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškiui 4 mėnesiai. Jis nakčiai užmiega gal kokią 22 val. atsikelia 5-5,30 val. pavalgyti, po to išmiega iki 9 val. pavalgo ir dar kokią valandikę nusnaudžia.
Atsakyti
kai mano mazyli paskiepino 2men, nuo tos dienos visa nakti ismiegam (nuo 9-10vakaro iki 8-9ryto), ir nei kartelio neatsikeliam, isskyrus sveciuose, viena kart, gal aplinka veikia g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilia @ 2005 12 14, 12:07)
as irgi esu girdejus, kad jei maitini vaika savo pienu , jis buna atsparesnis ligoms. Tarkim , mano kriksto dukra <jai dabar 6men.> valgo similaka ir jau du kartus persalo ir sirgo sloga, o as maitinu pati ir kolkas tfu tfu tfu dar nesirgo. Man net sako, kad tik ismaitintum ziema... 4u.gif

nemanau kad nuo to priklauso, mano mama mane ir sese maitino po 2 savaites, ir esam sveikos kaip ridikai mirksiukas.gif o va mano drauges vaikinukas nor ir buvo maitinamas MP vistiek sirgdavo ir sirgdavo schmoll.gif
manau kad nuo imuniteto priklauso vieno vaikucio sipresnis kito silpnesnis ax.gif
Atsakyti
Nuo 2 menesiu sunelis uzmiega 1 val. nakties ir atsikelia 9-10 val. smile.gif
Atsakyti
Paulina nuo gimimo iki 3 mėn. miegodavo nakty apie 7-8 val. net valgyt nereikėdavo vėliau miego režimas keitėsi ir keldavosi valgyt. Jau mėnuo kaip mes išmiegam visą naktį. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nenorėčiau sutikti kad baigus maitinti MP vaikas pradeda sirgti.Aš pati maitinau iki 4 mėn. taip jau atsitiko, kad ilgiau negalėjau nors labai norėjau, tačiau dėl to mes nepradėjom sirgti visokiom ligom. smile.gif
Atsakyti