Mano angelėlis nuo trijų mėnesiu miega viiiiisą naktį

Mano maziuke nuo 4 menesiuku miega visa naktele...aisku buna visoookiu isimciu!paskutiniu metu tai ji labai daznai nusikloja, tai reikia vis uzklostyt, nes pradeda niurzget...
ir siaip net nezinau ka daryt, bijau kad nesusaltu
tai va...nu negaliu skustis...cia tik atsikelti uzkloti...o kai budavo naujagime, tai visa nakti nemiegodavo
Ateis ir jusu kiema svente!
Sekmes!

QUOTE(mutantė @ 2005 04 29, 12:40)
gal ir man reik atsisakyti =indyti tada geriau miegos?
nenustokite maitinti,nes tada prasides visos ligos,kiek tik galite tiek ir maitinkite mp.nes tai gyvybes eliksyras!

nenustokite maitinti,nes tada prasides visos ligos,kiek tik galite tiek ir maitinkite mp.nes tai gyvybes eliksyras! [QUOTE]
As pirma vaika maitinau iki dvieju menesiu:ax: , o iki triju metu vienintele liga buvo sloga. Ir tai tik viena karta...
As pirma vaika maitinau iki dvieju menesiu:ax: , o iki triju metu vienintele liga buvo sloga. Ir tai tik viena karta...
O manajam tai kaip užeina... naktį atseit užmiega apie 1 val., po to keliasi kas valandą, kas dvi, na geriausiu atveju kas trys valandos valgyti, tai as jau du mėnesius vaikštau, kaip šlapiu maišu trenkta...
maitinu MP

Manau maitinkite tuo kas geriau ir vaikučiui r mamytei

Oi , atsiprašau, kažkaip nebaigiau rašyti, o dingo
O mūsų mažylė nuo 1mėn išmiegodavo visą naktį(20val - 7val)
Esam beveik 7mėn ir štai ,jau antra savaitė kai prabunda nakti

O mūsų mažylė nuo 1mėn išmiegodavo visą naktį(20val - 7val)
Esam beveik 7mėn ir štai ,jau antra savaitė kai prabunda nakti

na maniske jau pradeda visa nakti ismiegoti. Kartais visko nutinka, bet jau pora savaiciu ramiau miegam. Gal turi itakos tai kad dukrele miega kartu su mumis, vienoj lovoj, tai ir apkloostau kai nusispardo apklota ir soske paduodu kai pradeda niurzgeti. Kadangi senokai nemaitinu pati tai galvoju pratinti miegot atskirai, bet niekaip nepasiriztu pradet. Bijau kad vel prasides bemieges naktys kaip anksciau, o tas miegelis toks saldus...
nuo pirmo menesio ismiegam nuo 20 iki 8-9 val

mano sunus irgi prastai miega. nakti vidutiniskai ismiega 2 valandas. maitinu krutimi. galvojau, kad pienelis nesotus, kelis kartus daviau misinuko, kosytes, bet tai visiskai negelbejo. kaip kelemes iprastiniu ritmu, taip kelemes. pasiemiau pas save i lova, kad nereiketu naktimis koju salti ir kantriai laukiu geresniu laiku.
mes su maziuku kai atsigulam 10-11val vakaro, tai ismiegam iki 8-9val ryto
ir taip miegam nuo menesio su puse

Nors aš nemaitinu MP bet vaikas atsikelia pavalgyti 1-2 kartus ir neišeina mums išmiegoti visos nakties.