Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Miegam naktimis nuo pat gimimo wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 4 menesiai ir 2 dienos,bet nakti dar keliasi 2,3 kartus,kartais ir daugiau. dabar naktim bandau ikisti soskute,bet ji po kokio pusvalanduko isspjauna ir vel reikalauja valgyt.Galvoju kad po truputi pripratinsiu nuo valgymo.Tik reikia kantrybes ax.gif
Atsakyti
maniskei jau tuoj 8,5 men. , o keliasi nakti valgyti dar 2-3 kartus ,oi laukiu kada galesiu issimiegoti rolleyes.gif
Atsakyti
mano maziukas eina miegot 21 o keliasi 6valanda pazeidzia, pavalgo, palydim teti i darba ir eina miegot, miega taip iki 9 val.
O nakti keliasi 1-2 kartus, bandziau apgaut ir vietoj misinuko duot arbatytes, bet ka tu rekia kaip pjaunamas tipo duok man valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažoji nuo 5 savaičių miegojo po 6 val. naktį, nuo antro mėnesio iki šiol- maždaug po 10 valandų, nuo 24 iki 10 ryto. Neprabunda thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo miegam visą naktį. bigsmile.gif Iš pradžių pirmąją savaitę, bandžiau vidury nakties miegančiai duoti pienuko, bet gydytoja uždraudė, sakė, jei miega, tai, vadinasi, nealkana. Tai ir miegam, kaip suaugusios. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai iki 9men miegojom visa nakti, nuo 9men pradejom keltis 1-2kartus pavalgyt. Na, odabar mazius po truputi pradejo valgyt musu maista tai buna naku kai nesikelia iki pat 9val ryto ismiega.
Atsakyti

o mums beveik 10 menesiu ir keliames nakti beveik 10 kartu... blink.gif jau net nebezinau ka daryti... NEBERA JEGU.... verysad.gif
Atsakyti
mums su miegu iki 8 menesiu buvo viskas gerai. kartais prabusdavo, bet tuoj vel uzmigdavo. o dabar tai ir migdyt is vakaro reikia, prabunda kelis kartus, bet nevalgom (valgom 6 val ryto ). gerai, jei pavyksta nakti uzmigdyti greitai, bet buna ir taip kaip siandien doh.gif kad prabudo po 2 ir nebenori miego. tai iki 4 val kankinomes kol galu gale uzmigo. ir manau kad dabar taip ilgai bus blink.gif
Atsakyti
nemiega mano maziukas visai,nemiegu ir as.. unsure.gif vargstu nuo pat gimimo,vis alkanas ir alkanas,vis kazkas negerai..
Atsakyti
Mes miegam nuo pat gimimo, tik kai dygsta dantukai esam nakti neramios-prasibundam.Nereikia maitinti naktimis.atsigula 22:00 ir ismiega iki 6:00,pamaitinu ir vel iki 9:00.
Atsakyti
maniske tai gal kokias dvi savaites prabusdavo, o nuo 2 sav., miega skaniai ir ilgai thumbup.gif , abu tokie tie mano vaikai thumbup.gif , na buna kita kart, bet labai jau retai kad sukniuksi biggrin.gif
Atsakyti