Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

o maniske nuo gimimo pirmus tris menesius keldavosi kas 2 ar 3 valandas (maitinu MP), o dabar mums 4,5men. ir uzmigusi 21val. ismiega iki 3val. , tada iki 7val. ir dar apie valandzike pasnaudzia. Negaliu skustis, miego lyg ir uztenka. Aisku, butu faina, jei ismiegotu visa nakti thumbup.gif
Atsakyti
Cia nuo vaikucio priklauso. Musu tai miega nuo pradziu, tik atsikeldavo paryciais, jau 2 men ilgai ismiegodavo, 3 men keldavosi 9-10. O draugu 1 metuku, keliasi kas 3 valandos iki siol.
Atsakyti
Mano dukrai metai ir dar nakti keliasi kartus misinuko pagert doh.gif -
Atsakyti
As dar irgi vargstu doh.gif manu suneliui jau 4,5men o keliasi nakti valgyti kas 3val verysad.gif o tame 3valandu tarpe dar reikia keltis kas 15-20min, nes miegas baisiai neramus...vartosi, trinasi, inkscia, nusispardo kaldra, uzsimeta pagalve ant galvos, pameta soske ir t.t. Esu chroniskai nedamiegojusi, pikta ir nelaiminga... verysad.gif Labai pavydziu toms kuriu vaikuciai gerai miega, as jau nepamenu kada per para esu miegojus ilgiau nei 4val cry.gif Nors maitinu misinuku, o diena ir kosytes verdu, vistiek jis man keliasi valgyt ir viskas....kiek visko bandem-niekas nepadejo...ir piena bandem i arbatele pakeisti ir i vandenuka ir nesiot ir pas save lovoje migdyt...ateina laikas valgyt ir pradeda klykt nesustodamas....niekaip su vyru neiskenciam ir tenka duot misinuko... verysad.gif
GAL DAR KAS NORS ZINOT KOKIU STEBUKLINGU METODU KAIP ATPRATINTI NUO NAKTINIU VALGYMU? HELP!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 27 gruodžio 2006 - 11:00
mano lelius valgo kas 4val. diena, kartais isbuna ir 5-6val. nevalges, nu bet nakti tai jau kaip tycia kas 2,5-4val. jei buna praeje 2,5val nuo paskutinio maitinimo duodu arbateles, tai vel buna ramus apie pora valandzikiu. viltis yra, kad kai pradesim valgyt kieta maista, nebesikels nakti.
o tai tas kelimasis nakti labai isveda is pusiausvyros, dar dabar nakti kojas kilnot pradejo, pastoviai nusispardo tai su visais maitinimais, arbatelem, nusispardymais ir soskiu kisimais, is lovos keltis reikia ko ne 10 kartu per nakti. vai vai.. verysad.gif
Atsakyti
Mano kleckiukui beveik 1,5 metų , bet ne vienos naktelės nėra išmiegojęs schmoll.gif
Atsakyti
Maniskiui tuoj 5 menesiukai bus,ir kazkur nuo antro menesio viena maitinima pramiega smile.gif tai mum iseina panasiai taip:pavalgom 24val ir einam miego,tada atsikelia tarp 6 ir 9,pavalgom ir iki 12 val vel miegam blush2.gif
Atsakyti
Nei karto dar nera ismiegijus visa nakti,ir greitu laiku nesitikiu,kad kas pasikeis verysad.gif
Atsakyti
TUTIKUTE o gal reiktu kokios melisu arbateles pries vakareli duoti? bus ramesnis g.gif
manoji budama 2men pradejo ismiegot nuo 23.00 iki 6.00-9.00 bet tai neilgai tik pora savaiteliu. dabar tai kilo klausimas jei jau karta ismiegojo tai matyt keliasi ne del alkio. kadangi svorio priaugam sociai tai gal neduoti jau papulio? gal meginti panesioti? ka manot?
Atsakyti
mudu vargstam per naktis matyt aš pati įsipratinau, miegam vienoj lovoj tik pradeda zyst ikišu papuką ir miegam toliau. Seniau dar stengiausi neužmigti kad mažiaus nenugult o dabar kartais pašoku ir imu ieškot kur paliko. Soskės nenaudoja tai kartais nori ne tik valgyt bet ir prisiglaust. Kai tik pradedu kelt i lovelę iškart ima rėkt tai dėl šventos ramybės ir ėmėm miegot lovoj. Jaučiuos pavargus tik vienintelė laimė nereik nešiot per naktis kaip nešiodavau dukrikę kuri mėgdavo paklykt naktimis, vargau kol suėjo metai. Sunytis nors nerėkia ir nereikia nešiot prisiglaudžia ir užmiega. biggrin.gif
Atsakyti
Mes su mažaja irgi miegam vienoje lovoje - labai patogu. Naktį su ja jokių rūpesčių neturim - nuo pat gimimo beveik visą naktį išmiega thumbup.gif . Jei neskauda pilvuko, pučia į akį maždaug nuo 24-1 val. iki 5-6 ryto. Tada užvalgo, pakeičiam sauskelnes ir vėl užmiega maždaug iki 12 val. Užtat paskui jau dalyvauja visą dieną. Jei pavakary snūsteli kokią valandą dvi tai jau tikra šventė. Ir vakare migdosi sunkokai. Su vyru pakaitom ir nešiojam, ir supuojam. Kol normaliai įminga kelios valandos praeina.

Atsakyti
mano saldute visa naktele ismiega jau nuo 2 menesiuku mirksiukas.gif
Atsakyti