Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Kiekvienas vaikutis miega naktį skirtingai. Mano mažylė jau pirmo mėn. pabaigoje pradėjo miegoti visą naktį. O atpratinau po truputį, nuo 2 sav. neduodama valgyti naktį. Budavo užmiega apie 24 val., o apie 2-3 val. pradeda niurnėti. Tai aš vietoj maitinimo duodavau čiulptuką (gal kam pasirodys jog negerai dariau). Vaikas nusiramindavo ir užmigdavo. Taip praleisdavome 1 maitinimą. Kitas kėlimasis būdavo 5-6 val., tada jau pamaitindavau. Po truputį vaikas priprato miegoti naktį 6 val. (taip buvo jau 1 mėn. pabaigoje). Dabar mano mažylė naktį išmiega 9-10 val. Užmiega 22-23 ir keliasi 7-8 val. Labai džiaugiuosi. biggrin.gif
Didžiąją prieš 7 metus beveik taip pat pripratinau miegoti naktį. Tik atpratinimą pradėjau duodama naktį arbatytės atsigerti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliaa: 30 balandžio 2006 - 18:15
Mano mergytei 9 mėn. ir jau 4 naktis neprabundam. Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
Musiskis tai nuo 1,5men ismiega visa nakti thumbup.gif . Gulasi apie 23val, pirmas rytinis pavalgymas buna apie 7val, o tada vel kokias tris valandas miega clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliaa @ 2006 04 30, 18:14)
Kiekvienas vaikutis miega naktį skirtingai. Mano mažylė jau pirmo mėn. pabaigoje pradėjo miegoti visą naktį. O atpratinau po truputį, nuo 2 sav. neduodama valgyti naktį. Budavo užmiega apie 24 val., o apie 2-3 val. pradeda niurnėti. Tai aš vietoj maitinimo duodavau čiulptuką (gal kam pasirodys jog negerai dariau). Vaikas nusiramindavo ir užmigdavo. Taip praleisdavome 1 maitinimą. Kitas kėlimasis būdavo 5-6 val., tada jau pamaitindavau. Po truputį vaikas priprato miegoti naktį 6 val. (taip buvo jau 1 mėn. pabaigoje). Dabar mano mažylė naktį išmiega 9-10 val. Užmiega 22-23 ir keliasi 7-8 val. Labai džiaugiuosi.  biggrin.gif
Didžiąją prieš 7 metus beveik taip pat pripratinau miegoti naktį. Tik atpratinimą pradėjau duodama naktį arbatytės atsigerti.  smile.gif

tai tau pasiseke kad vaikui uztekdavo soskes.mano maze taip neapgausi,ji net diena negali truputi palaukt kol ja pamaitinsiu,spjauna soske nors tu ka,reikalauja tikro pieno,nes vien nuo soskes ciulpimo sotus gi nebusi ax.gif O del arbatytes tai man irgi daug kas taip pataria,gal reiks isbandyt,nes kolkas keliasi naktimis kas 3-4 val valgyt g.gif
Atsakyti
mano mazyle visa nakti ismiegot pradejo 5 men. thumbup.gif atsigula 22-23 niega iki 8-9 val.Maitinu misinuku.
Atsakyti
Maniski per nakti miegodavo nuo pat gimimo, tik as ji keldavau nakti pamaitinti, nes maziukas gime...bet siaip pirmas savaites manisis tik miegodavo ir miegodavo...labiau man rupejo, kad jis vlgytu, nei jam paciam...Tai jeigu paskutini karta pamaitindavau 12, tai keldavaus 4 val. kitam maitinimui( per pirma men. priaugo apie 2kg)...paskui, tikriausiai, iprato prie tokio rezimo ir pradejo pats tokiu laiku atsikelineti...bet nuo 2 men. pradejo reikalauti daugiau pienuko...dienos metu uztenka 160ml, o nakti (apie 12val) duodu 200-220ml, tai jis man miega iki 6-7val ryto...Cia manau nuo kiekvieno vaiko priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Visą naktelę išmiegoti pradėjo metų ir keturių mėnesių, kai nustojau maitinti savo pienuku.
Atsakyti
nuo 2 men parpiam visą nakti thumbup.gif tik kai dantukai dygsta vis prebudinėja tongue.gif
Atsakyti
Maniske nuo 2 men. ismiega visa nakti. Jei nakti pradeda niurzgeti duodu arbateles atsigerti thumbup.gif
Atsakyti
Mano žirniukas taip pat nuo 2 mėn. pradėjo išmiegoti visą naktį, dėl to labai džiaugiuos, nes einam miegoti apie 22-23h, o keliamės pavalgyti apie 7h ir paskui dar pamiegam kelias valandėles mirksiukas.gif taip gyvenam jau 3 mėnesiukus tongue.gif dar dantukai nedygsta, tai ramu, paskui bus matyt, visko gali būti, beje maitinu MP ir žinduko nakčiai neduodu, o sūnelis nelabai jo ir reikalauja
Atsakyti
Liūdesys, kaip pavydas ima verysad.gif Kai lialiukas keliasi kas 2-3 val. naktimis ir jokios arbatelės, pasūpavimai, soskės nepadeda, tai ryte norisi tik nusišauti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2006 12 19, 21:56)
Liūdesys, kaip pavydas ima verysad.gif Kai lialiukas keliasi kas 2-3 val. naktimis ir jokios arbatelės, pasūpavimai, soskės nepadeda, tai ryte norisi tik nusišauti blink.gif

taip,taip .....mano maziukas irgi naktimis nemega schmoll.gif kaip buvo maziukas 2,3men.tai megodavo gerai...o dabar jam 6men.tai pirma galvojam kad dantukai.......bet jau 2men.nemega :lotuliukas:ir dantuku nera schmoll.gif va ir siandien kas valanda prabunda...ne arbatos,ne mamos pieniukas nepadeda..tik neilgam... g.gif soske.gif
Atsakyti