Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Sveikutės. O dabar visos džiaugsitės, kad jum "nenuskilo" taip kaip man. Musu istorija tokia: pirmas mėnuo praėjo, na o antrą naktimis visai nemiegodavo (tad mėnesį akių nesudėjau naktimis, o dieną negalėdavau atsijungti), na o paskui metus ir aštuonis mėnesius toliau valgėm naktimis kas dvi valandas (pati maitinau). Tad tiek ir to miego. Nuo metukų ir aštuonių mėnesių lyg ir numigau ir prasidėjo naktiniai klykimai, verkimai ir taip iki dviejuų metukų ir vieno mėnesio- supdavau kas naktį po du- tris kartus ant rankų po valandą laiko- tiek ir to miego. Tada išrovėm visiškai sugedusius dantukus, kurie supūliavo ir matyt kad skaudėjo jai jie tą pusę metų. Dabar jau pusė metų kai mes MIEGAM, tik kartais pasiblaškydamos naktimis. Na o pietų miegas- tai jai visai nepriimtinas, nesuprantamas ir nereikalingas dalykas. O kada man ilsėtis?
Gal kas turit baisesnių istorijų? cry.gif
Atsakyti
Mano dukryte nuo 1 men. ismiega visa nakti-nuo 23 iki 6 val. Maitinu pati.Taigi, kolkas visi gerai issimiegam.
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2005 05 17, 22:46)
Mano dukryte nuo 1 men. ismiega visa nakti-nuo 23 iki 6 val. Maitinu pati.Taigi, kolkas visi gerai issimiegam.

Pavydziu as tau, nes mums jau greit 4men, o va naktim dar valgo... O sia nakt tai is vis rekordus sumuse, kas 2val.
Atsakyti
Kaip matau kiekvienas vaikas miega skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migluska @ 2005 05 17, 22:04)
Sveikutės. O dabar visos džiaugsitės, kad jum "nenuskilo" taip kaip man.
Gal kas turit baisesnių istorijų? cry.gif

užuojauta console.gif Maniškis (5 mėn 3 sav.) budinėja bile kiek kartų naktį tik pavalgyt ir aš jaučiuos, tarsi akys būtų išvarvėjusios, tai jei būtų taip kaip tau - swoon.gif Laikykis! 4u.gif
Atsakyti
Na uzjauciu tas mamytes kurios neismiega verysad.gif Nes kiek lengva buvo auginti sunu tiek sunku su dukra sad.gif . Jau eina penktas menuo o ji kelia mane kas 2-3 val nakti valgyti. Maitinu pati. Ir yra ytarimas kad tai nesibaigs kol maitinsiu. Nors teta guodzia, kad kai pradesiu primatinti kosemis pasibaigs... rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, jau dvi naktis iš eilės mano mažiukė, kuriai tuoj metai išmiega be maisto ir, aišku, be prabudimų. smile.gif Kad tik neprišnekėjus, tuk tuk tuk i medį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2005 05 17, 21:46)

Laukiu nesulaukiu to momento...........
Atsakyti

Pasigirkit, gal jau kas ir ilgiau išmiegat? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Dar įdomu ar Jūsų vaikučiai jau turi miegelio režimą: kada tiksliai tuo pačiu laiku į lovelę eina, ba mano tai gerai miega bet va vieną vakarą 10 o kitą 12val. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EMILIUX: 24 gegužės 2005 - 17:28
QUOTE(caty @ 2005 05 23, 11:07)
Na uzjauciu tas mamytes kurios neismiega verysad.gif  Nes kiek lengva buvo auginti sunu tiek sunku su dukra sad.gif . Jau eina penktas menuo o ji kelia mane kas 2-3 val nakti valgyti. Maitinu pati. Ir yra ytarimas kad tai nesibaigs kol maitinsiu. Nors teta guodzia, kad kai pradesiu primatinti kosemis pasibaigs... rolleyes.gif

nu žinok, caty, aš tai jau mėnuo kaip primaitinu daržovienėm, bet vis tiek tas pats biesas, keliasi naktį valgyt nei kiek ne rečiau schmoll.gif Na, bet gal daržovienės nėr labai sočios ir viskas pasikeis, kai kruopų košes pradėsiu duot (labai neužilgo) - pasigirsiu, jei pavyks kas biggrin.gif

QUOTE(EMILIUX @ 2005 05 24, 18:24)
Dar įdomu ar Jūsų vaikučiai jau turi miegelio režimą: kada tiksliai  tuo pačiu laiku į lovelę eina, ba  mano tai gerai miega bet va vieną vakarą 10 o kitą 12val. blink.gif

aga, šiaip tai turi - nulūžta nakčiai apie 19,00-20,00 ir keliasi 5,30-6,00... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redane @ 2005 05 06, 12:45)
Ką reikia daryti, kad 2 mėn. vaikas nueitų miegoti 22 val. Mums dabar tiek laiko, tai kiekvieną vakarą pradedame ruoštis miegoti 22, o užmigti pavyksta tik 1 ar 2 nakties. Tiesa ji miega iki 7 ryto po to pavalgo ir dar miega iki 11. 
Netikiu kad tokio amžiaus vaikai gali būti pelėdos, kaip pakeisti tokį įprotį.

turbut visiems skirtingai...as stengiuosi kaip pagal laikroduka-19.30 maudynes ir i lovyte,dazniausiai duodu pienuko,na o jis jau ten migdosi...kartais niurzga apie 15 min kol uzmiega,na,o siandien jau visas pusvalandis doh.gif maudau kiekviena diena,kad ieitu i rezima.
Atsakyti
QUOTE(aite @ 2005 05 26, 21:44)
nu žinok, caty, aš tai jau mėnuo kaip primaitinu daržovienėm, bet vis tiek tas pats biesas, keliasi naktį valgyt nei kiek ne rečiau  schmoll.gif Na, bet gal daržovienės nėr labai sočios ir viskas pasikeis, kai kruopų košes pradėsiu duot (labai neužilgo) - pasigirsiu, jei pavyks kas  biggrin.gif
aga, šiaip tai turi - nulūžta nakčiai apie 19,00-20,00 ir keliasi 5,30-6,00...  doh.gif

Deja deja..Galiu nudžiuginti-krupų košės nepadeda,lygiai kaip ir daržovienės.Jau pusę metų jas šlamščiam ir nieko nepadeda-kaip keliasi naktį tris kartus taip ir keliasi. cry.gif O mums jau dešimtas mėnuo,tai galėtų ir rečiau. g.gif Ko tik nebandžiau-ir prieš naktį ta koše šerti,ir tyreles duoti,ir naktį nemaitinti.tačiau mano nemaitinimas baigdavosi po pusvalandžio-klykdavo kaip ratan įsuktas.Gaila buvo ir savęs,ir kaimynų.Taigi ,ir toliau sėkmingai valgom tris kartus.Ir vis laukiu,kada paaugs... blink.gif
Atsakyti