Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Na o mano mazylis,kazkur nuo dvieju menesiu ismiega visa nakti 21 val.uzmiega ir keliasi 8 arba 9 val. 4u.gif ir taip prabudes rite dar apie pusvalandi pakalbam lotuliukas.gif ir tik tada einam valgyti thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažoji irgi nuo 3 mėn. nesikelia naktimis, išmiegodavo nuo 21 val. iki 7val., dabar jau išmiega ir iki 9val. thumbup.gif Čia jaučiu didelį skirtumą tarp savo abiejų dukryčių, nes didžioji visą naktį išmiegodavo tik nuo 1m. 4mėn.
Visoms mamoms linkiu ramių naktų wub.gif
Atsakyti
mano mazylis kazkur nuo 4 menesio jau pradejo visai nebesikelti naktimis, buna labai retu atveju kad atsikelia viena karta uzvalgyti, bet siaip tai ismiega nuo 22 iki 7-8 ryto
Atsakyti
o mano merginos iki siol keliasi naktimis... doh.gif
Atsakyti
mano mazulyte nuo 2men ismiega visa naktele ax.gif
Atsakyti
Nuo 1,3 m., kai nustojau pati maitinti doh.gif Išmiega nuo 23.00 iki 8.00 (9.00). Kartais atsibunda, paniurzga, per miegus šnekučiuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
oho..kaip pavydžiu toms kuriu vaikiukai miega naktim!maniskiui 11men...o keliai kas 15min vakare uzmiega 8,30val..o keliasi 6,30ryte!ir pas daktarus vežem..niekas nepadejo.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Musu maziukas po visa nakti predejo ismiegoti nuo kokiu 2 men, o pries tai keldavosi nakti tik viena karta, pakabedavo ant papulio 10 min ir vel imigdavo...o va nuo kokiu 5 men prasidejo nemigos naktys g.gif budavo ir po 4 kartus atsikelia, nei valgyt nori nei nieko - tiesiog pabunda ir niurzga... dabar tiesa jau maziau keliasi, o sia nakt is viso ismiegojo nuo 22.30 val iki 8 ryto thumbup.gif sako buna toks periodas, reikia iskentet - ko tik nepadarysi del savo mazo stebukliuko!!!
Atsakyti
Mano mazyle nuo men laiko ismiega visa nakti,tik va kaip dygo dantukai tai prabudinedavo ,bet navalgydavo naktimis.
Atsakyti
maniskei jau beveik 9 men. bunda nakti kas 2 val kartais dazniau. kartais net nuozmiai isiverkia. mastom, gal nosyte uzsikimsus, gal dantukai kalasi... kol kas tokio malonumo pamiegot normaliai nakti neturejom... bet tikimes sulaukti...
Atsakyti
Na su mieguciu ir mes problemu neturejome smile.gif Sunus mama miegale atsigime tad per nakty ismiegodavo jau nau kokiu 2 men :0 O jei atsikeldavo tai suklega siek tiek pavalgo ir vel pucia i duda wink.gif Naktys palaima man budavo ko nepasakyciau apie diena, nes tada is vis praktiskai nemiegodavo ir nemiega smile.gif Yra kaip sakoma judesi smile.gif
Atsakyti
Pas mus su miegu taip pat problemu nebuvo.....kaip ir daugelis nuo kokiu 2men visa nakti beveik ismiegodavo, bet po to, kokiu 4-5men vel pradejo naktimis keltis doh.gif taciau db vel ismiegam visa nakti kaip priklauso ax.gif
Atsakyti