Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

oi kaip as pavydziu toms mamytems,aisku ne is piktumo mirksiukas.gif
va mes tai keliames tris kartus doh.gif vis laukiu kada nebesikels blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 15, 03:35)
Sūnus pradėjo visą naktį išmiegot nuo 1 mėnesio, dukrytė nuo 3 savaičių. Dukrytės (5 mėn.) dabartinis nakties miego režimas ~22.30-9.00. Sūnus, kiek pamenu, miegojo taip pat.

Na, kokie šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 15, 11:54)
Na, kokie šaunuoliai smile.gif

poster_offtopic.gif Mano sūnus irgi 08 14, o dukrytė 08 12 smile.gif
Atsakyti
musu nakties miegelis 22.00-8.30 ir taip nuo 3men. beje kazkur skaiciau kad prie to reikia pratinti jei vaikas pats neismiega. pradzioje stengtis nesikeltik kuo ilgiau tik kudikiui pradejus kniurzenti, jei vis nenurimsta, tai duoti arbateles ir uzmigdyti. jei nepavyksta is pirmo karto, tai po savaites vel pabandyti ir taip kol iseis. mums pasiteisino. mano pazystamos vaikui 1 metukai ir ji vargsele vis dar keliasi nakti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kytia: 20 sausio 2009 - 12:20
Mano dukrytė miega visą naktį nuo 1mėn. thumbup.gif
O ir dabar tokia miegalė,
vakare užmiega 20.00 ar 21.00val. ir miega iki 8.00 ar net 8.30val. biggrin.gif
Tikriausiai į mane, nes ir aš labai mėgstu pamiegoti blush2.gif
Atsakyti
sunus iki 1 metu dukdavo, dukra nuo pat gimimo super gerai miega (spjaudausi ir beldziu i medi).
Atsakyti
Mano ir dukryte ir sunelis nuo dvieju menesiuku ismiega visa nakti thumbup.gif
Atsakyti
manoji jau metuku beveik, o dar nebuvo ne vienos nakties, kad ismiegotu kiaura nakti, visada atsibudineja, sedi lovoje ir verkia, lipa eina kazkur, pastoviai iesko manes, nors ir raminu visaip, kad mamyte cia su tavim, nebijok ir t.t bet vistiek nieks nepadeda. toks jausmas kad ji butu persigandusi kazko tai..daznai pabunda is kosmaru klykdama.
Atsakyti
Na mes jau kelintą naktį išmiegam be prabudimų. užmiegam 21-22 val, keliamės 6 pavalgyt ir dar iki kokių 9 miegam thumbup.gif
Atsakyti
manasis ir su arbatelem ir su misinuku niekaip nemiega doh.gif keliuosi tik kaip jau pykt pradeda arba zysti ir nieko jis nesipratina miegoti ilgiau, keliames kas val kas dvi kaip jam patinka. Vat dvi nakteles kosmariskos kaip pabunda tai tik ant ranku uzmiega ir tol kol laikau miega jei i lovyte tai vel dudos doh.gif Gal galit kas patarti kaip man susitvarkyti su miegeliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulle: 21 sausio 2009 - 11:08
QUOTE(astulle @ 2009 01 21, 11:06)
manasis ir su arbatelem ir su misinuku niekaip nemiega  doh.gif  keliuosi tik kaip jau pykt pradeda arba zysti ir nieko jis nesipratina miegoti ilgiau, keliames kas val kas dvi kaip jam patinka. Vat dvi nakteles kosmariskos kaip pabunda tai tik ant ranku uzmiega ir tol kol laikau miega jei i lovyte tai vel dudos doh.gif  Gal galit kas patarti kaip man susitvarkyti su miegeliu unsure.gif

Va va ir mums panašiai. Keliasi kas valandą, pusantros. Jokie raminimai nepadeda, dar kartais ant rankų užmiega, bet dabar jau ir tas nepadeda. Rėkia tol, kol gauna papą, soskės neima. Patarkit, mamytės, ką daryti verysad.gif Kad bent kokias tris valandas pamiegotų neprabusdamas...
Atsakyti
maniskis nuo menesio ismiega visa nakti nuo 23val iki 10val, kartais nakti prabunda kai pajunta kad soskes neturi, bet kai idedu vel viskas gerai ir miega smile.gif , bet aisku buna tokiu nakteliu kada eina miegoti ir pirma nakties, bet keliasi tada 11val ar 11.30
Atsakyti