Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Sveikos mamytes, mano mazyle nei karto nakti nesikele nuo pat gimimo, ziauri miegale ji smile.gif pirma savaite su vyru bandem zadinti 5 ryte, nes mano krutine sprogdavo, bet ji tik apsiziodavo ir toliau miegodavo smile.gif net nepastebejau kai 3 menesiu 4 dantis isaugo, nors jau turi 8 dabar ir dar 2 kruminiai auga tai irgi nera bedu, bent jau miega gerai, nors kartais nori vandenuko, bet tai labai retai smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
Papildyta:
nebezinau kas mano maziui darosi.mums puse metuku.kiekviena nakti mazylis budineja kas valanda ar pusvalandi,miega miega-bet kad sureks-vos man infarkto neivaro verysad.gif ir taip jau kokias dvi savaiteles...iki tol miegodavo sauniai-atsikeldavo tik nemniuko.dantuku dar neturim,gal sakau del ju g.gif o gal sapneliai ne kokie aplanko,net nezinau...gal kazkam panasi situacija buvo ar yra verysad.gif
Atsakyti
mes nuo 20 iki6.00, keliames net 3 kartus valgyti doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
mes iki 2 men keldavomes nakti,pienuko buvo mazai.primaitinant pati pirma diena ismiegojo diena 4 val doh.gif ..tai vat nuo to laiko ir nakti nesikeliam
Atsakyti
Abu mano vaikai nuo 5 men jau ismiegodavo visa nakti. thumbup.gif
Atsakyti
4 men kai pradejau primaitinet ir ismiegam visa nakti, nuo 21val iki 7 val. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai dar neišmiegam visos nakties, dar valgyti keliasi. Nors mums jau beveik 0,5 metukų.
Atsakyti
Mes nuo 3 men ismiegam visa nakti nuo 22 iki 9 thumbup.gif
Atsakyti
Daug skaiciau apie vaiku miega - net dvi knygas anglu kalba iveikiau smile.gif Ten sako, kad kazkur nuo 6 men vaikai nakti neturetu valgyti... Kad keliasi tik todel, kad mes juos maitinam, kad butu galima svelniai atpratinti. Kad nereiktu vaiko migdyti supant ar prie kruties, nes jis paskui bent kiek prabudes vel to paties reikalauja ir keliasi... kad svarbu miego rezimas diena, nes pervarges vaikas blogiau miega... zod, daug ka ten prisiskaiciau... smile.gif Viena knyga sako, kad jau nuo kokiu 4 men kudikis gali miegoti visa nakti, kita, kad mazdaug 5 val. nepertraukiamo miego ir yra kudikio naktis, tad jiegu toki tarpa ismiega, su naktim viskas gerai... biggrin.gif

Mano mazutei 11 menesiu. Nuo pat pradziu musu naktis sudetinga, nes visada keliasi po kelis kartus, jau nekalbant apie pirmuju menesiu pilvo putimus ir supimus iki 2-3 nakties doh.gif
Maitinau iki 10 men su trupuciu. Iki tol nakti prabudusia maitinau. Labai tikejausi, kad nustojus maitinti nakti, ar nustojus maitinti krutimi apskritai viskas susitvarkys, deja... Eina miegot 22val, pabudineja iki 12 kelis kartus ir paskui dar bent viena ar du kartus keliasi. Kai pabunda tenka pasupt. Kartais uztenka poros minuciu, kartais visa valanda ar pusantros, nes dairosi ir tarkim 5val. ryto atrodo visai nenori miego...
Man atrodo, kad nera nei konkretaus laiko nuo kada vaikas turi miegoti visa nakti, nei universaliu taisykliu kaip juos prie to pratinti smile.gif Cia kaip akiu ar plauku spalva, ugis ar charakteris - kokius jau turi musu pypliukai, tokiais ir dziaugiames bigsmile.gif
Zinoma, isbandyti tai, kas kitiems padejo patartina, bet tiketis stebuklo matyt yra per daug smile.gif
Atsakyti
mes ismiegam nuo 10 iki 6 ax.gif
Atsakyti
Maniškė nesikelia jau nuo 5 mėnesių smile.gif ,paskutinį kartą pavalgo apie 23-23,30 val,prieš einant miegoti,o ryte pavalgo apie 8-8,30 ir miegam toliau,iki 11-12 thumbup.gif
Atsakyti
Sūnus pradėjo visą naktį išmiegot nuo 1 mėnesio, dukrytė nuo 3 savaičių. Dukrytės (5 mėn.) dabartinis nakties miego režimas ~22.30-9.00. Sūnus, kiek pamenu, miegojo taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 15 sausio 2009 - 02:38