Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 11:51)
Tai gal dar maitini arba neseniai nutraukei žindymą?  g.gif

As maitinau tik dvi savaites po gimdymo, veliau pienas dingo, nelabai siap jo ir turejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 08 gegužės 2008 - 11:01
QUOTE(EVO @ 2008 05 08, 12:59)
As maitinau tik dvi savaites po gimdymo, veliau pienas dingo, nelabai siap jo ir turejau

Tai unikalus padidėjimas tuomet, nes visoms po gimdymų ir žindymų (o kitoms ir be žindymo) sumažėja krūtys, lyginant nei buvo prieš g.gif
Ir tai nutiko būtent tau, - kurios tai visiškai nedžiugina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 12:07)
Tai unikalus padidėjimas tuomet, nes visoms po gimdymų ir žindymų (o kitoms ir be žindymo) sumažėja krūtys, lyginant nei buvo prieš  g.gif
Ir tai nutiko būtent tau, - kurios tai visiškai nedžiugina smile.gif

zakon podlosti, o siaip as nepasiduosiu, nebusiu as jei negrisiu prie savo senu formu, maza krutine ir gera figura thumbup.gif
Drauges tokia situacija, pries gimdyma buvo A,B ziurint koks liemenukas, po gimdymo A, o kai vaikui suejo 8m, tai C,D, vyras stebisi, kad pas ja auga kaip ant mieliu, nematyciau pries tai kokia buvo jos krutine nepatikeciau, pagalvociau, kad pasididinus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 08 gegužės 2008 - 11:26
QUOTE(EVO @ 2008 05 08, 13:13)
zakon podlosti, o siaip as nepasiduosiu, nebusiu as jei negrisiu prie savo senu formu, maza krutine ir gera figura  thumbup.gif

A, tai pas tave dar ir antsvorio kažkiek yra? Jei taip, tai "numetus" papildomus kg, grįš ir tavo senasis krūtinės dydis - tą galiu garantuoti smile.gif
Gal formytė kiek pakis, bet jei ilgai nemaitinai, tuomet neženkliai smile.gif
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif

P.s. Va, pamačiau tik dabar liniuotę - kad dar 7 kg liko smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 08 gegužės 2008 - 11:32
Aciu 4u.gif
tikiuosi, kad man pasiseks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 08 gegužės 2008 - 12:01
Kažkur čia skaičiau apie rozmarinų aliejaus pagalbą didinant krūtinę,čia mitas,ar tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2008 05 08, 16:12)
Kažkur čia skaičiau apie rozmarinų aliejaus pagalbą didinant krūtinę,čia mitas,ar tiesa?  biggrin.gif

Nezinau del rozmarinu, o KT tai tikrai didina, kai naudojau padidejo vienu nr, net isigandau, pagalvojau, kad nescia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 05 08, 14:16)
Nezinau del rozmarinu, o KT tai tikrai didina, kai naudojau padidejo vienu nr, net isigandau, pagalvojau, kad nescia  doh.gif

tikrai ne visi ir toli grazu ne visoms KT taip veikia. va pvz as vartojau gal kokius 5 metus, bet jokio krutines pasikeitimo nebuvo schmoll.gif siaip, jeigu gydytojas paderina pagal moters organizma, tai tokiu padidejimu ir pasaliniu poveikiu neturetu buti mirksiukas.gif vadinasi man tos KT idealiai tiko hihihi.gif
Atsakyti
KT, deja, ir kitas apimtis - ne tik krūtų - padidina doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Nuo KT ir man buvo padidejus trupuciuka krutine, bet tik ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 17:37)
KT, deja, ir kitas apimtis - ne tik krūtų - padidina  doh.gif  biggrin.gif

Tai jau tikrai... Po KT dabar turiu "dziaugtis" ir kovoti su celiulitu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 16:37)
KT, deja, ir kitas apimtis - ne tik krūtų - padidina  doh.gif  biggrin.gif

Man tik krutine padidino, jauciausi nekaip nes ir paskaudedavo krutine, tai is kart meciau, naudojau pleistra Evra tik menesi, bet man to uzteko, siaip kai prisimenu doh.gif , gal man vienai taip nepasiseke
Atsakyti