QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 16:52)
Man pradžioje tik krūtys gal buvo ženkliau padidėję, bet po to "išsinešė" kiek ir visas kūnelis
(vartojau 5 mėn.)
Norejau taves paklaust kaip cia su tuo svoriu, visi priesnestuminiai drabuziai tinka, tik per liemeni nesueina ir per krutine, ar yra vilties, kad viskas griz i pradine padeti, kazkaip keistai tas papildomas svoris pasiskyrste
QUOTE(EVO @ 2008 05 08, 18:16)
Norejau taves paklaust kaip cia su tuo svoriu, visi priesnestuminiai drabuziai tinka, tik per liemeni nesueina ir per krutine, ar yra vilties, kad viskas griz i pradine padeti, kazkaip keistai tas papildomas svoris pasiskyrste
Man grįžo ir dar į "minusą" pavarė - po dviejų vaikučių šiuo metu esu kūdžiausia per visą savo gyvenimą
Aišku, pilvelis jau ne toks, koks buvo anksčiau, - šiek tiek raumenys pasitampė, bet įtrauki ir eini
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 17:19)
Man grįžo ir dar į "minusą" pavarė - po dviejų vaikučių šiuo metu esu kūdžiausia per visą savo gyvenimą 
Aišku, pilvelis jau ne toks, koks buvo anksčiau, - šiek tiek raumenys pasitampė, bet įtrauki ir eini
Man mama ta pati aiskina, tipo ko vaikstai pilva isvertusi, reikia i save itraukt
QUOTE(EVO @ 2008 05 08, 18:24)
Man mama ta pati aiskina, tipo ko vaikstai pilva isvertusi, reikia i save itraukt
, bet taip nesinori save kankint, ir pradeda aiskint as po triju vaiku pilvo neturiu, o tu
, nu vienu zodziu, o veliau pareiskia, pas moteri turi but bent mazas pilvukas, kaip tai moteris ir be pilvo 
Na, tuoj čia mus panos išmes iš temos, nes mes užuot apie papukus kalbėję, pilvus nagrinėjamės
Bet aš per abu
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 08, 17:42)
Na, tuoj čia mus panos išmes iš temos, nes mes užuot apie papukus kalbėję, pilvus nagrinėjamės
Bet aš per abu
po 22 kg buvau priaugusi, tai pilvo siena labai išsitampė, o tu nenusiteikinėk - pas tave gal ir visai normaliai viskas grįš į vietas, kai tuos 7 kg nukrėsi 
Bet aš per abu
Tai mama mane guodzia, vis sako 25 kg priaugai per nestuma, nenorek taip greit atsikratyt kg, reikia laiko
QUOTE(*** @ 2008 05 08, 17:43)
Man irgi tik krutine padidejus buvo tokia pilnesne stangresne.....ech....
Prieš gimdymus turėjau nedidelę,bet gražią krūtinę.Nors man užteko dydžio.Po gimdymų ji tiesiog susitraukė,aišsku svoris mano irgi mažas,bet tikiuosi,kad jei priiaugsiu kelis kg gal ir krūtinė padidės.Neįsivaizduoju,kaip kitom jos padidėja???Mano svajonė,kad po ketvirto vaikiuko,t.y.,kurią planuojam turėt
,lėlytės, krūtinė padidės,na turi
.
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 09, 13:45)
Mano svajonė,kad po ketvirto vaikiuko,t.y.,kurią planuojam turėt
.
na tu ir saunuole! jau ketvirta leliu planuoji!
QUOTE(inga. @ 2008 05 07, 23:00)
Maža krūtinė...kaip gerai, kad tokią turiu
Koks skirtumas, kokia krūtinė, svarbu, kad moteris proporcingai atrodytų
Aš neįsivaizduoju lieknos moters su didele krūtine.
Aišku, nekalbu apie nulinį dydį
Kai išvis krūtinės nėra, tai jau visai kas kita... Tačiau išeitis yra - priaugti šiek tiek svorio 
Koks skirtumas, kokia krūtinė, svarbu, kad moteris proporcingai atrodytų
Aš neįsivaizduoju lieknos moters su didele krūtine.
Aišku, nekalbu apie nulinį dydį
Pastebėjau, kad dažnai kurios turi nedidelę krūtinę, dažnai klūbai ne į mažąją pusę būna, tai kaip čia su ta proporcija
O jei priaugus svorio krutinė padidėja taip neženkliai kad optiškai dar mažesnė atrodo (na pvz. kaip Merūno). Tarkim , kai daugiau svėriau, tai išvis negalėjau gauti liemenėlės, nes A (tokį turėjau) dydžio 85-80 apimties liemenėlių nebūna
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 09, 15:45)
Prieš gimdymus turėjau nedidelę,bet gražią krūtinę.Nors man užteko dydžio.Po gimdymų ji tiesiog susitraukė,aišsku svoris mano irgi mažas,bet tikiuosi,kad jei priiaugsiu kelis kg gal ir krūtinė padidės.Neįsivaizduoju,kaip kitom jos padidėja???Mano svajonė,kad po ketvirto vaikiuko,t.y.,kurią planuojam turėt
.
Aš labiausiai norėčiau ne didesnės krūtinės, bet savo mergautinės, tą kurę kažkada turėjau...
Nežinau iš kur tos pasakos, kad maža krutinė nenutysta, nutysta lygiai taip pat, tik kūno mažiau uždengia nutysus.
Man nuo KT irgi krutinė buvo padidėjus, bet užtat labai jautri buvo ir dar lytinis potraukis sumažėjo, tai kaip ir naudos iš to nebuvo
Aš į temą pagaliau "pavarysiu". Tas, kurias domina, kaip krūtis padidinti optiškai - APRANGOJ yra palaidinukių, į kurias įsiūti tokie kaip nestori kaušeliai - tarsi liemenukas, pati bliuzelė ant krūtų nesmarkiai padrapiruota, o jos piešinys irgi kažkiek optiškai platina.
Aš jau iššaukiančiai atrodžiau su tokia, bet va toms, kurios nori optiškai padidinti savo A ar A-B tokio modelio bliuzelė - pats tas
(kaina 125 lt, spalvos - juoda su balta).
Aš jau iššaukiančiai atrodžiau su tokia, bet va toms, kurios nori optiškai padidinti savo A ar A-B tokio modelio bliuzelė - pats tas
QUOTE(bucka @ 2008 04 29, 18:43)
na tu ir palyginai
kai moteriai del ligos pasalina krutine ( ar tai viena, ar abi), o kur uzsikopleksavusi mergina is kaprizo pasididina krutine. tai juk visiskai skirtingi dalykai!!!
labai gerai parasei! saunuole! man irgi idomu ar pries tokia operacija reikia konsultuotis pas psichologa?
labai gerai parasei! saunuole! man irgi idomu ar pries tokia operacija reikia konsultuotis pas psichologa?
O kodel negaliu palyginti?! As pati maciau kaip atrodo, kai yra pasalinta krutine, ir kai jos is prigimties nera. Is paziuros skirtumas yra tik speneliu nebuvimas (as neturiu omeny vaiku maitinimo galimybes ar pacios ligos baisumo, kalbu tik apie vizualu vaizda). Juk tikrai nemazai moteru, kurioms yra pasalinta krutine, nesidaro rekonstrukcines operacijos, bet jei pasidaro, tai visi ja pateisina, nors tai irgi tas pats dirbtinumas ir tokie patys implantai, o stai jei is prigimties moteris neturi krutines...