Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(dziugena @ 2008 05 13, 10:37)
Negaliu sakyti, bobučių ar ne, bet man taip pasakojo gydytoja.
Man atrodo, kad kaip tik dažniau yra galvojama, kad pieno kiekis yra tiesiogiai proporcingas krūtinės dydžiui, t.y., kuo didesnė krūtinė, tuo daugiau pieno...

Oi tikrai nesutinku ir taip nemaniau schmoll.gif . Mano tikrai nedidele krutine, o maitinau 8 men vaikuti ir dar galejau,jai nebutu atsisakes MP.
Papildyta:
QUOTE(inga. @ 2008 05 13, 10:53)
Na taip, kūdikio maitinimui nėra svarbu krūtinės dydis, tačiau po maitinimo nukenčia labiausiai didelė krūtinė  mirksiukas.gif

Taip pat nesutiksiu is patirties zinau,kad ne tik didele, o ir maza nukencia. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(El Mar @ 2008 05 13, 10:55)
O tarkim jei turi vidutine krutine ir sioki toki pilvuka ir poto suploneji tai ka netenki krutines ar kaip cia  rolleyes.gif

As kai maitinau, mano svoris buvo didesnis siek tiek nei turetu buti, o baigus maitinti jis visiskai atsistate ir aisku krutines neliko verysad.gif Nukrito svoris po truputi nuo visur verysad.gif
Papildyta:
Is savo patirties zinau, kad maitinimas krutimi dar priklauso nuo mamos psihologines busenos, ar ji nusiteikusi yra maitinti ir pereiti visus sunkumus su kuriais susidurs maitindama mazuti, nes buna, trukumas tarpais,atrodo ,kad jo nepakanka maziukui ir to neiskentus pradedama duodi misinio ir t t. As pirmus savo du berniukus maitinau 2 men, o mazuti 8men ir galejau ilgiau. As labai norejau pati maitinti, buvau pasiruosusi viskam ir labai patogu, nei begti kur nakti sildyti,virti ir t.t. Svarbiausia, kad SVEIKA!!!!
Papildyta:
Ir vat tau maza krutine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demi: 14 gegužės 2008 - 09:26
QUOTE(Demi @ 2008 05 14, 10:42)
Taip pat nesutiksiu is patirties zinau,kad ne tik didele, o ir maza nukencia. ax.gif
Papildyta:

Didelė labiau nukenčia. Mažą dar galima stiprinti pratimais, kontrastiniu dušu, o didelės jau niekaip nepakelsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 14, 10:58)
Didelė labiau nukenčia. Mažą dar galima stiprinti pratimais, kontrastiniu dušu, o didelės jau niekaip nepakelsi  :hm

Labai teisingai pastebeta thumbup.gif
Atsakyti
O mazai krutinei ir nera kaip nukarti,ji gali 'istusteti',bet 'spanieliaus ausys' niekuomet nepasidarys
Atsakyti
Kaip butu lengva gyventi, jei nebutu sukurta visokiu grozio etalonu, i kuriuos butinai reikia lygiuotis. Kazkada, tiksliai neprisimenu kokioje salyje ir kuriame amziuje buvo netgi madinga plokscia krutine, tai merginos ja stengdavosi visaip suverzti, kad atrodytu mazesne.
Jei taip butu musu laikais, tai dabar sitoje temoje diskutuotu didziakrutes...
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 14, 10:58)
Didelė labiau nukenčia. Mažą dar galima stiprinti pratimais, kontrastiniu dušu, o didelės jau niekaip nepakelsi  g.gif

O jeigu nera ko stiprinti g.gif turbut nesi maciusi visiskai mazos krutines, kurios jau visiskai neliko,viena skuryte, jokios liaukos, jokio iskilimo ir jau sonkauliai praktiskai matosi(cia as ne apie save , o apie drauge.ji pasake geriau didesne ir nukarusi ,nei tokia kaip mano, didesne nukarusia, nors dar sudedi i liemenuka gali ir ji atrodo pilna, o ka cia deti,jai viskas prilipe)
Atsakyti
O kaip ten dėl to rozmarinų aliejaus,kažkur čia skaičiau,kad padidėda nuo jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 18:19)
Man ir buvo keista,kodel butent gerti antroje ciklo pusėje g.gif .bet taip atrodo,kad kai kuriom moterim ir taip padidėja krūtinė prieš mėnesines,tai gal kad geriančios tas tabletes susidarytų įspūdį,kad krūtinė tikrai padidėjo smile.gif .Gal ir ne dėl to,bet susidariau tokį įspūdį rolleyes.gif .Man aišku ir prieš mėnesines krūtinė nepadidėja.... schmoll.gif .

na mano krūtinė tai prieš mėnesines iš A į B padidėja thumbup.gif , tai jau labai džiaugiuosi, bet vos tik baigiu sirgti doh.gif , viskas, vel A. tai taip ir vaikštau, tai papinga tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2008 05 15, 09:36)
na mano krūtinė tai prieš mėnesines iš A į B padidėja thumbup.gif , tai jau labai džiaugiuosi, bet vos tik baigiu sirgti doh.gif , viskas, vel A. tai taip ir vaikštau, tai papinga tai ne  lotuliukas.gif

O cia tai geras... thumbup.gif Net nesitiki, kad ant tiek padideti gali g.gif Man tai pries mmm tiesiog skauda labai, maudzia, gal vos vos pakyla, bet tikrai nesikeicia taip kardinaliai dydis. Pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Demi @ 2008 05 14, 23:14)
O jeigu nera ko stiprinti  g.gif turbut nesi maciusi visiskai mazos krutines, kurios jau visiskai neliko,viena skuryte, jokios liaukos, jokio iskilimo ir jau sonkauliai praktiskai matosi(cia as ne apie save , o apie drauge.ji pasake geriau didesne ir nukarusi ,nei tokia kaip mano, didesne nukarusia, nors dar sudedi i liemenuka gali ir ji atrodo pilna, o ka cia deti,jai viskas prilipe)

esu mačiusi - pas anoreksikes doh.gif
Gal tiesiog reikia svorio priaugti ir atsiras šiek tiek riebaliukų? smile.gif
Man keista, kai labai liesos merginos pergyvena dėl mažos krūtinės blink.gif Nori, kad visur būtų vien kaulai ir oda, o krūtinė didelė. Tai neįmanoma schmoll.gif
Būna, aišku, kad stambios merginos turi mažą krūtinę, bet tikrai ne nulinę.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 15, 10:02)
esu mačiusi - pas anoreksikes  doh.gif
Gal tiesiog reikia svorio priaugti ir atsiras šiek tiek riebaliukų?  smile.gif
Man keista, kai labai liesos merginos pergyvena dėl mažos krūtinės  blink.gif  Nori, kad visur būtų vien kaulai ir oda, o krūtinė didelė. Tai neįmanoma  schmoll.gif
Būna, aišku, kad stambios merginos turi mažą krūtinę, bet tikrai ne nulinę.

zinok nera kuda tikrai smile.gif nera anoreksike, paprasciausiai nesi susidurusi, gal nesi maciusi. rolleyes.gif o buna.
Atsakyti
QUOTE(Kernel @ 2008 05 14, 23:36)
Kaip butu lengva gyventi, jei nebutu sukurta visokiu grozio etalonu, i kuriuos butinai reikia lygiuotis.  Kazkada, tiksliai neprisimenu kokioje salyje ir kuriame amziuje buvo netgi madinga plokscia krutine, tai merginos ja stengdavosi visaip suverzti, kad atrodytu mazesne.
Jei taip butu musu laikais, tai dabar sitoje temoje diskutuotu didziakrutes...

Viduramžiuose taip buvo. Buvo madingas asteninis kūno sudėjimas, "nekaltos mergelės" stiliukas toks biggrin.gif Bet nereikia ir viduramžių, - prisiminkime Twigy erą, bet gal geriau lai ji negrįžta, nes anoreksijos problema LT ir taip gaji unsure.gif

Bet vis viena, merginos, kiek mes koneveiktumėme tą krūtų reikšmingumą mūsų gyvenime, temos apie krūtis lyderiauja "Kūno priežiūroje" smile.gif

Atsakyti