Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(EVO @ 2008 05 13, 09:33)
Mitas, bobuciu pasakos

Negaliu sakyti, bobučių ar ne, bet man taip pasakojo gydytoja.
Man atrodo, kad kaip tik dažniau yra galvojama, kad pieno kiekis yra tiesiogiai proporcingas krūtinės dydžiui, t.y., kuo didesnė krūtinė, tuo daugiau pieno...
Atsakyti
Man atrodo, kad nuo krutines dydzio nepriklauso, drauges krutine A dydzio, maitino 7 men, o as tik 2 sav
Atsakyti
Aš su savo nediduke krūtine turėjau labai daug pienelio, net per daug vienu metu. Tačiau žinau mamų, kurios ir su didelėmis krūtimis jo nemažai turėjo smile.gif
Manau, tai daugiau priklauso nuo kitų organizmo savybių smile.gif

Atsakyti
Na taip, kūdikio maitinimui nėra svarbu krūtinės dydis, tačiau po maitinimo nukenčia labiausiai didelė krūtinė mirksiukas.gif
Atsakyti
O tarkim jei turi vidutine krutine ir sioki toki pilvuka ir poto suploneji tai ka netenki krutines ar kaip cia rolleyes.gif
Atsakyti
Dazniausiai verysad.gif
Atsakyti
O ji kartais tada nebuna tokia nukarusi ax.gif
Atsakyti
Nezinau kaip ten su didesnemis buna,bet manospygutes tik sumazejo
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 05 13, 08:55)
O tarkim jei turi vidutine krutine ir sioki toki pilvuka ir poto suploneji tai ka netenki krutines ar kaip cia  rolleyes.gif

jei sportuosi tinkamai,tai neprarasi krutines..bet jei sporto metu aktyviai dirbs ir krutines raumenys,automatiskai nuo krutines riebaliukai panyks ir atsiras raumenukai-to isvados sumazes krutine 4u.gif as turejau didziuli pilvuka ,bet ir ki ji numeciau krutine nesumazejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 05 13, 10:55)
O tarkim jei turi vidutine krutine ir sioki toki pilvuka ir poto suploneji tai ka netenki krutines ar kaip cia  rolleyes.gif

Žiūrint kaip plonėsi smile.gif Jei mažiau valgysi, tai ir krūtinė mažės, jei tik stangrinsi pilvo raumenis, tai krūtinė nesumažės ax.gif
Nepersistenk plonėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 18:19)
Man ir buvo keista,kodel butent gerti antroje ciklo pusėje g.gif .bet taip atrodo,kad kai kuriom moterim ir taip padidėja krūtinė prieš mėnesines,tai gal kad geriančios tas tabletes susidarytų įspūdį,kad krūtinė tikrai padidėjo smile.gif .Gal ir ne dėl to,bet susidariau tokį įspūdį rolleyes.gif .Man aišku ir prieš mėnesines krūtinė nepadidėja.... schmoll.gif .

Aha, kitoms ir nuo KT dideja ir pries menesines, man irgi nei velnio. Na, bandysiu kita menesi pagert sitas tabletes, ziuresiu, kaip ten viskas bus g.gif tikiuosi nenusinuodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 13, 10:53)
Na taip, kūdikio maitinimui nėra svarbu krūtinės dydis, tačiau po maitinimo nukenčia labiausiai didelė krūtinė  mirksiukas.gif

as turedama tik spenelius puikiai ismaitinau savo dukryte,nors zinoma maitinimo metu krutys buvo padideje,bet net A dydzio nesieke,o drauge su didelemis krutimis net savaites laiko negalejo ismaitinti,nors krutys buvo didesnes nei tas vaikiukas,bet pieniuko neturejo,ir krutys pasidare dabar kaip spanieliaus ausys,tokios tuscios ir kabancios verysad.gif
Atsakyti