Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(tojama @ 2008 05 16, 13:20)
Pripažistu Gissel Bunchen atrodo puikiai  thumbup.gif  O ką ji pasigražino? Negi dar rado ką gražinti?  g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 11:09)

pacioje pirmoje nuotraukoje vaizda gadina manau yta liemenele,jei ja butu pakeista i tinkama-papuliai irgi graziai atrodytu
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 16, 14:14)
pacioje pirmoje nuotraukoje vaizda gadina manau yta liemenele,jei ja butu pakeista i tinkama-papuliai irgi graziai atrodytu

Na, man ji ir su ta didesne nosimi gražiai atrodė, ir su mažesniais (.)(.) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 11:33)
Na, man ji ir su ta didesne nosimi gražiai atrodė, ir su mažesniais (.)(.)  smile.gif

kadangi tema ne apie nosis,tai i tai nekreipiau demesio,tik paminejau kad pakeitus liemenele papukai igautu grazia forma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 16, 14:45)
kadangi tema ne apie nosis,tai i tai nekreipiau demesio,tik paminejau kad pakeitus liemenele papukai igautu grazia forma... 4u.gif

Tema jau darosi apie "įsibėgėjusią moterų pjaustymo pramonę" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 11:49)
Tema jau darosi apie "įsibėgėjusią moterų pjaustymo pramonę"  smile.gif

bet bandykime ja grazinti prie temos pavadinimo,ir bent ja mes nenukrypkime 4u.gif

man eva langoria isvis grazi aktore wub.gif ir mb zavisi,sake jos persikiukai irgi grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 16, 13:20)
Jus jau praėjusios op vargus iš pirmo žvilgsnio turbūt atsikiriat dirbtinybes nuo natūralybių. Aš tai tik galiu pasakyti, kad va Maiklas Džeksonas tai tikrai darėsi  op  lotuliukas.gif

Tai va, kad atskiriam biggrin.gif Ir mus "mūsiškės" iškart identifikuotų.
Bet kas "akies" neturi, sunku būtų atskirti nuo natūralių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 11:52)
Tai va, kad atskiriam  biggrin.gif Ir mus "mūsiškės" iškart identifikuotų.
Bet kas "akies" neturi, sunku būtų atskirti nuo natūralių  smile.gif

manau vyras paciupinejes pajaus kad papukuose yra kazkas,jei aisku vyro ,,jautrios rankos,, biggrin.gif aisku jei tokiu ranku neturi tai tikrai neatskirs nuo naturaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 16, 13:00)
manau vyras paciupinejes pajaus kad papukuose yra kazkas,jei aisku vyro ,,jautrios rankos,, biggrin.gif aisku jei tokiu ranku neturi tai tikrai neatskirs nuo naturaliu biggrin.gif

man nereik nei vyro..as pati neapciuopiu ,kad kazkas papukuose yra,bet yra atveju,ypac kai savos kruties nebuvo,kai tikrai imanoma apciuopti.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 16, 12:47)
man nereik nei vyro..as pati neapciuopiu ,kad kazkas papukuose yra,bet yra atveju,ypac kai savos kruties nebuvo,kai tikrai imanoma apciuopti.

gal rankos tavo nejautrios kad neuzciuopi g.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2008 05 15, 07:36)
na mano krūtinė tai prieš mėnesines iš A į B padidėja thumbup.gif , tai jau labai džiaugiuosi, bet vos tik baigiu sirgti doh.gif , viskas, vel A. tai taip ir vaikštau, tai papinga tai ne  lotuliukas.gif

ogo,bet fainai-paturi B dydi karts nuo karto biggrin.gif man irgi pries mm padideja,bet ne taip,kad visu dydziu rolleyes.gif ir dar jautresnes pasidaro,kaip tempimas koks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 16, 14:01)
gal rankos tavo nejautrios kad neuzciuopi g.gif

neizeidinek ,nes tikrai matosi,kad kalbi nelabai zinodama apie ka..nori bendrauk normaliai..nenori isvis nereaguok i mano postus.
Atsakyti