Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 16, 13:24)
neizeidinek ,nes tikrai matosi,kad kalbi nelabai zinodama apie ka..nori bendrauk normaliai..nenori isvis nereaguok i mano postus.

o cia ka izeidimas? g.gif kalbu tikrai zinodama ir susipazinusi su ta sritim gal but daugiau nei kai kuri is jusu g.gif tik skirtumas nuo kai kuriu ir manes tas kad nesididinau papuliu ir net nezadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 16, 15:05)
ogo,bet fainai-paturi B dydi karts nuo karto biggrin.gif man irgi pries mm padideja,bet ne taip,kad visu dydziu rolleyes.gif ir dar jautresnes pasidaro,kaip tempimas koks ax.gif

na taip na maniskes tai tarp A ir B buna, o ne A, bet jau tada tai jau as pana lotuliukas.gif o ir man tempia, skauda, tokios pilnos atrodo, speneliai jautrus, na bent pliusas tas, kad didesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 16, 15:00)
manau vyras paciupinejes pajaus kad papukuose yra kazkas,jei aisku vyro ,,jautrios rankos,, biggrin.gif aisku jei tokiu ranku neturi tai tikrai neatskirs nuo naturaliu biggrin.gif

Ko tais nuo temos krypsti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 15:13)
Ko tais nuo temos krypsti  biggrin.gif

g.gif
Atsakyti
Paris pasididino? Hmm..net nezinojau.
Va Tyra Banks pasididino, bet slyksciai atrodo:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 16, 15:21)
Paris pasididino? Hmm..net nezinojau.
Va Tyra Banks pasididino, bet slyksciai atrodo:
user posted image

nu toj trecioj nuotraukoje tai tikrai slyksti krutine atrodo doh.gif

kazkur skaiciau kad norint suzinoti ar gera krutines forma pasmoteri,reikia piestuka po krutine padeti-jei piestukas nesilaiko-krutines forma yra grazi,o jei laikosi... blush2.gif
Atsakyti
Dar kelios "neatsilaikiusios" biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Beje, ir jau minėta Paris:

user posted image

Va ir natūralioji Keirutė:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 16 gegužės 2008 - 16:44
QUOTE(tojama @ 2008 05 16, 10:20)
Aš tai tik galiu pasakyti, kad va Maiklas Džeksonas tai tikrai darėsi  op  lotuliukas.gif

nejaugi? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 16, 15:35)
Dar kelios "neatsilaikiusios"  biggrin.gif :

user posted image
user posted image
Beje, ir jau minėta Paris:

user posted image
Va ir natūralioji Keirutė:

user posted image

cia tema apie krutines,ir keyra tikrai jos nesidino su skalpeliu,del kitu kuno vieto dailinimo skalpeliu manau foto turetum deti i kita tema 4u.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 16, 09:41)
Mano pacios papuliai maziukai, bet as dziaugiuosi ir didesniu ne uz ka nenoreciau zinokit  biggrin.gif
Daug izymiu vyru myli mazakrutes moteris! Norit pavyzdziu? Stai:

Eva Longoria, papukai A dydzio, bet atrodo stulbinamai, ir koki vyra turi wub.gif

user posted image

Paris Hilton, neziurint i jos elgesi, ji tikrai grazi mergina. Ir jos papiai A dydzio - atrodo nepriekaistingai

user posted image

Alessandra Ambrosio: wow pirmoj foto atrodo ispudingi

user posted image

o stai cia (speneliai ne kokie, man nepatinka, bet forma zymiai mazesne) Stai ka daro liemeneles, padidina kada tik norit.

user posted image

Zodziu man labai grazu nediduke krutne, ir ne uz ka gyvenime jos nesididinciau  blink.gif

doh.gif
user posted image
Atsakyti
taip Eva Longoria labai žavinga moteris thumbup.gif , manau jai gamta tikrai nieko nepagailėjo: nei atimsi, nei pridėsi, labai graži smile.gif
aš tai manau, kad ir maža krūtinė gali būti labai patraukli ir daug kartų seksualesnė už didelę, jei tik moteris pasitiki savimi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2008 05 16, 17:34)
taip Eva Longoria labai žavinga moteris thumbup.gif , manau jai gamta tikrai nieko nepagailėjo: nei atimsi, nei pridėsi, labai graži smile.gif 
aš tai manau, kad ir maža krūtinė gali būti labai patraukli ir daug kartų seksualesnė už didelę, jei tik moteris pasitiki savimi  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti