Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(liepa27 @ 2008 04 10, 21:44)
4u.gif tikiuosi, nieks nepasikeis ir nebus nemaloniu staigmenu,nes skaiciau forume, jog buna, kad vaikai "paslaptingai"dingsta is sarasu...

Na tikiuosi kad taip nebus tikrai blink.gif Buvau nuejusi, tai patvirtino, kad tikrai papuolem, uzsirase, kad pradesim lankyti rugsejo viduri, sake dar geriau kad ateisim veliau ir t.t. Na pirmas ispudis direktores buvo neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 11, 16:06)
sveika,
na siaip kai uzrasai jauklausia ar alergiskas, bent musu atveju, ...jai labai alergiskas jusumazylis, tai nz ar derins ten maista, kiek zinau tam yra skirti kiti darzeliai, nebent pasitarkite su aukletoja kai eisite arba sudirektore pacia  4u.gif

Mūsų nieko neklausė. Be to kai užrašinėjau dar nežinojau kad jis alergiškas. Ta alergija nėra labai didelė, be to iki rudens jau gal kiek apsigydysim. Kiek pastebėjau alergija yra pieno produktams, morkoms ir kviečiai man įtartini. Kaip ir pagrindiniai produktai doh.gif
O jūs kaip sutarėt? Neduodavo jūsų vaikui pieno? Ką jam duodavo kai kiti valgė pvz. pienišką sriubą?
Dėl darželių alergiškiems, tai Kaune tik vieną žinau prie Akropolio. Tai yra visai priešingoje pusėje nei mano darbas, per kamščius ryte ir vakare vaiką ten vežt, užtruksiu nemažiau 2 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 02 25, 20:02)
O kokioje grupėje buvot Linelyje? Ir kas jums labai nepatiko? Mano mergaitė jau du metai lanko Linelį ir jai ten labai patinka. Auklėtojos tikrai geros, rūpestingos, vaikai visada prižiūrėti. Kažkaip aš vasarą kai Linelis atostogauja kaip tik prisibijau vesti dukrytę į Kūlverstuką. Vis atostogas pasiimu, močiutės pagalbos prašau...Ir dabar skaitinėju apie šį darželį, nes reikia apsispręsti ar jį lankysime vasarą. Šiaip ar taip manau, kad ne nuo darželio viskas priklauso, o nuo grupės auklėtojų.

po teisybei tai neprisimenu grupes pavadinimo. o aukletoja... viena kaip puse velnio, o kita tokia kazkokia visad susiraukusi kaip viena vieta, sviesiasi plaukais, susirisusi i uodega. Gal ji net aukletojos padejeja g.gif .

Maistas daug prastesnis nei kulverstuko, ir ivairove, ir kokybe, aplinka ir grupese prasta.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 04 14, 09:17)
Mūsų nieko neklausė. Be to kai užrašinėjau dar nežinojau kad jis alergiškas. Ta alergija nėra labai didelė, be to iki rudens jau gal kiek apsigydysim. Kiek pastebėjau alergija yra pieno produktams, morkoms ir kviečiai man įtartini.  Kaip ir pagrindiniai produktai  doh.gif
O jūs kaip sutarėt? Neduodavo jūsų vaikui pieno? Ką jam duodavo kai kiti valgė pvz. pienišką sriubą?
Dėl darželių alergiškiems, tai Kaune tik vieną žinau prie Akropolio. Tai yra visai priešingoje pusėje nei mano darbas, per kamščius ryte ir vakare vaiką ten vežt, užtruksiu nemažiau 2 val.  doh.gif

daba viska valgo, neberia, tokia alergija kaip jusiske buvo kai maniskis mazas buvo, tai as isgydziau, rasiausi i sasiuvini ka duodu ir panasiai, ribojau morkas, pieno pr, na taika isvardijot, tai iki metuku dingo...o dabar kaip minejau dilgeline, tai cia jau reikia irgi panasiai ziureti nuo ko, bet mums nuo sulciu buvo, milteliu atsirado staigiai,irgi lyg nieko, darzeli valgo ta ka ir kiti, nieko konkreciai nesutariau, bo nemaciau tikslo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, labai noreciau isgirsti komentarus apie jai neklystu todelciuku grupe blush2.gif
nuo rudens mano sunus pereina su savo draugais i ta grupe, gal kas pakomentuos?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 05 07, 17:00)
Merginos, labai noreciau isgirsti komentarus apie jai neklystu todelciuku grupe  blush2.gif
nuo rudens mano sunus pereina su savo draugais i ta grupe, gal kas pakomentuos?
aciu  4u.gif

doh.gif kaip ir suklydau, grupes pavadinimas lyg tauskuciu, labai idomus atsiliepimai, tikiuosi bus geros aukletojos ir gera seimininkute kaip voveriuku grupoei, niu labai patenkintas mazylis mano ir as thumbup.gif
Atsakyti
merginos ar leisite savo aatzalas liepos menesi i lineli darziuka? g.gif
kokie atsiliepimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 05 28, 11:46)
merginos ar leisite savo aatzalas liepos menesi i lineli darziuka?  g.gif
kokie atsiliepimai  blush2.gif

Nea, paliksim su mociute, gal patys kazkiek pasiimsim atostogu...
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 05 28, 12:46)
merginos ar leisite savo aatzalas liepos menesi i lineli darziuka?  g.gif
kokie atsiliepimai  blush2.gif

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2008 05 29, 21:49)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi nevesiu, visgi svetima vieta, nesinori doh.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlė lankė šį darželį prieš 9 metus, bet kiek supratau iš draugių pasakojimų, tai nedaug kas ir pasikeitė. Na šiaip toks neblogas, bet labai priklauso nuo auklėtojos...
Jai teko Marina ir Irena, tai kai Marinos pamaina būdavo, tai verkdavo, kaip nenorėjo eiti... doh.gif Mūsų grupė vadinosi Žiogeliai berods.. biggrin.gif
jau po metų ir mažąjai teks eiti į darželį, tai eis taippat į Kūlverstuką, bet pabandysiu tartis su direktore, kad būtų normali auklytė... rolleyes.gif .
Ir mamytės, gal galėtumėt papasakoti, kokia auklytė jums patinka\nepatinka, nes mažąją vesiu nuo 2 metukų, yai labai bijau, kad pas kokią "blogietę" nepakliūtų, nes ir taip labai bus gaila palikinėt... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtes mama: 09 liepos 2008 - 10:22
Norėčiau paprieštarauti - mano sūnūs taip pat lankė Marinos ir Irenos grupę ir tikrai norėčiau pasakyt, kad Marina yra puiki auklėtoja ir mano sūnus kaip tik labiau nori eit kai dirba būtent ši auklėtoja bigsmile.gif Gal jūsų vaikas nenorėjo eit, nes ji yra šiek tiek reiklesnė, bet labai moka bendrauti ir su tėvais, turi humoro jausmą thumbup.gif Ėjo ir draugių vaikai ir tikrai noriai ėjo pas ją thumbup.gif
Atsakyti