Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

Kaip mano simpatulka gyvena???? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
wub.gif wub.gif wub.gif Daug daug bucinuku nuo Editutes wub.gif wub.gif wub.gif
heart.gif wub.gif Sveikinu savo simpatulka su artejanciu pusmeciu!!! wub.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Lialius @ 2004 03 16, 21:54)
Kaip mano simpatulka gyvena???? wub.gif  wub.gif  wub.gif

Antrąjį dantuką daiginam wink.gif . Šiandien buvo mūsų tėčio gimtadienis, tai turėjom svečių ir daug įspūdžių smile.gif .
OI, SIRDINGAI DEKOJAME UZ SVEIKINIMUS EDITELEI IR JOS MAMYTEI wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 17 kovo 2004 - 00:31
Spaudžiam stipriai Bernarduko rankytę pusės metukų proga clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (JJolka @ 2004 03 17, 16:29)
Spaudžiam stipriai Bernarduko rankytę pusės metukų proga clap.gif clap.gif clap.gif

labai aciu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mums jau 6 menesiai
--Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1079564717[[b]*Kriaka rgetime] [/b]
Labai megstu stovet mamos prilaikomas smile.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1079564849[[b]*Kriaka rgetime] [/b]
[COLOR=blue]Reikia paciupineti kokia cia medziagyte....--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1079565143[/mergetime]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 18 kovo 2004 - 01:09
sveikiname su 6 menesiukais clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif
labai jau fainuoliai jus thumbup.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
nors jau laikas man miegot,bet vistiek turiu pasakyt...
jau paskutines nuotraukytes....vaje vaje...grozis neispasakytas.... wub.gif thumbup.gif clap.gif

Atsakyti
labai labai simpatiskas mazylis wub.gif
Atsakyti
Koks jau didelis thumbup.gif Ir stiprus clap.gif Labai fainos jubiliejines nuotraukytes laugh.gif

O tu, Kriaka, dar nesodini, manes klausei ar pilnai sodinam, tai jau mano pats sedi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Kotryna 28 @ 2004 03 18, 09:02)
Koks jau didelis thumbup.gif Ir stiprus clap.gif Labai fainos jubiliejines nuotraukytes laugh.gif

O tu, Kriaka, dar nesodini, manes klausei ar pilnai sodinam, tai jau mano pats sedi rolleyes.gif

pats? blink.gif be niekieno pagalbos? blink.gif ohooooo
sodint, kad specialiai tai ne, na kartais zaisdama pakeliu uz rankyciu, pasodinu, paskui ir pastatau, bet labai retai, gaila man jo nugarytes rolleyes.gif , o ir kai uosviene pamato, tai gaunu barti laugh.gif
sodinam tik ant keliu, va taip pazdaug--Resize_Images_Alt_Text-- Cia bernarduko pusesere, mano kriksto dukra smile.gif
Atsakyti
Nu, zinok, pats be niekeno pagalbos. Jeigu pasodinu prie zaislu dezes, tai sedi ilgai, tik kai pastebi jog niekas nelaiko tai tipo : oi...virstu, bet lygsvara islaiko. Jis nuo men pradejo sestis ir as pasiskaiciau knygose, kad berniukams tai normalu, tai ir nedraudem, nes labai pykdavo jei guldydavom, tai va taip, o dabar jau visai nesigula, sedi ir jau stovet nori labai, bet man baisu dar biski ohmy.gif
Atsakyti