Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

--Resize_Images_Alt_Text--
Išdykaujam laugh.gif
Kol mama fotiką reguliuoja aš teliką pažiūrėsiu wink.gif
Vyras sako, kad čia kopija aš laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ech, pailsėsiu po svečių ir fotosesijos smile.gif
Atsakyti
sad.gif kodel nematau tos nuotraukos kur dukrytems akis reikia uzdengt? sad.gif nu bet jau toks fainuolis ir dickis tas kriakiukas Bernardukas smile.gif wub.gif norisi apkabint ir stipriai suspaust toki biggrin.gif
Atsakyti
koks fainulka wub.gif
Atsakyti
Na jau koks fainuolis tavo 2.gif .Bičas kaip reikiant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 02 15, 20:40)
Mergaičių mamos, pridenkit dukrytėm akytes laugh.gif
Šios dienos pasiekimas biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Fainulka tavo Krekutis!
MEs dar taip nemokam!
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 02 15, 23:04)
Išdykaujam laugh.gif
Kol mama fotiką reguliuoja aš teliką pažiūrėsiu wink.gif
Vyras sako, kad čia kopija aš laugh.gif laugh.gif

Vaje,tik zvilgtelejusi pamaniau kad vaikiukas ant sniego doh.gif doh.gif paskui tik supratau kad cia optine apgaule laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 02 14, 22:06)
Be komentarų biggrin.gif

Nu kleckas thumbup.gif ! Atkreipkit demesi i kumstelius, net blizga, kaip issipute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif O jau linksmumas rolleyes.gif !!!
Atsakyti
Nutikrai labai fainas bachurelis!! thumbup.gif
Atsakyti
i, kas per grozis, ir koks patenkintas gyvenimu....Butukas nuo Paulytes... thumbup.gif
Atsakyti
Koks vyrukas fainuliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Stiprus, drutas ir linksmas. Ten, kur ant gauruotos lovatiese, tai kaip angeliukas ant debesies thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Na stai, dar viena bendravardi vaikinuka forume suradom. Kiti 2 yra vyresni uz mus, o dabar ir jaunesnis bus. wink.gif Likejimai wub.gif . Aukit dideli clap_1.gif.
Kas isrinko vaikiukui varda? Ar neklausia aplinkiniai, kaip mazybiskai vadinat? Mes tai daznai tokio klausimo sulaukiam g.gif . O uzdejom toki varda tevelio pageidavimu, nes tai jo senelio vardas.
Atsakyti