Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

fainuoliukas,kekvienoj foto vis kitoks,rubuiliukas,tas kriakiukas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 03 05, 08:56)
nu fainuolis bernardukas, su pedkelnem vistiek graziausias ir linksmiausias, ir zuikis fainas wub.gif rolleyes.gif , ale ir augat, kiek jau sveriat??

Jau tikriausiai virš 8 kg smile.gif , nes kai svėrė 5-ių mėn. buvo 7900 kg wink.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 03 05, 08:57)
fainuoliukas,kekvienoj foto vis kitoks,rubuiliukas,tas kriakiukas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Labai tiksliai, meduza, pastebėjai biggrin.gif .Mano mama vadina jį giminių vaikas biggrin.gif , jis tai į mane, tai į vyrą, tai mano brolį, tai į vyro dukterėčią ir t.t. panašus biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainas leliukas thumbup.gif Ypac su petkelnem. As saviskiui irgi petkelnes uzdejau, tai atrodo toks didelis vyras biggrin.gif
Atsakyti
koks fainuoliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SUPERFOTOREPORTAZAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fainas jusu burbuliukas wub.gif

Ale ir mamyte grazuole thumbup.gif ..labai labai.....

P.S. esu labai dekinga ir pamaloninta uz grazius zodzius mano skyrelyje wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 03 06, 21:47)
Fainas jusu burbuliukas wub.gif

Ale ir mamyte grazuole thumbup.gif ..labai labai.....

P.S. esu labai dekinga ir pamaloninta uz grazius zodzius mano skyrelyje wink.gif

Taigi gryną teisybę parašiau, iš visos širdies. smile.gif smile.gif smile.gif wub.gif
Ir aš laaaaabai dėkinga už gražius žodžiu, beje visom čia apsilankiusiems mamytėms smile.gif smile.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif Tiesiog nuostabus, grazus, .... 2.gif net pritrukau zodziu... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Lialius @ 2004 03 07, 10:03)
wub.gif Tiesiog nuostabus, grazus, .... 2.gif net pritrukau zodziu... g.gif

Atsidarė skyrelis ir tiesiai tavo postas, nu tokia švelnumo, gerumo, dėkingumo banga užliejo,ačiū labai labai wub.gif wub.gif
Nu kokia aš nekukli visai wink.gif

Atsakyti
simpatulka thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
BERNARDUKO KRIKŠTYNOS
Čia krikšto tėvai --Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Su tokia veido išraiška Bernardas visą laiką žiūrėjo į kunigą.--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Žiovuliukas užėjo--Resize_Images_Alt_Text--
O čia jau po visko:duokš čia tą žvakę, pats palaikysiu--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti