Jis buvo vienas iš patinkančių vardų sąrašo, bet visai ne pirmoj vietoj, o kelias dienas prieš gimdymą aš jį susapnavau, tačiau vis vien ir pagimdžius dar abejojau, o dabar žinau 100%, kad pataikėm į dešimtuką!!!
Oi, kaip smagu bendravardį sutikti!!! bėgu žiūrėti
Jis buvo vienas iš patinkančių vardų sąrašo, bet visai ne pirmoj vietoj, o kelias dienas prieš gimdymą aš jį susapnavau, tačiau vis vien ir pagimdžius dar abejojau, o dabar žinau 100%, kad pataikėm į dešimtuką!!!
jam šis vardas labai tinka
Labai ačiū, mamytės už gražius žodžius, mes labai pamaloninti su tėčiu.
Oi koks grazutis fainuoliukas!
Koks mielas...
.su kepuryte...
.grazuolis vaikinas
Čia man lygiai 5 mėn.

Papildyta @ [mergetime]1078472545[/mergetime]
Aš ir mano mama

Papildyta @ [mergetime]1078472958[/mergetime]
O čia baldelinu kai man masažą daro

O čia po išvykos į Kinų restoraną mano tėvelių 2 vestuvių metinių proga, tėtis mane labai linksmina, mat jam jukinga, kad aš su pėdkelnėm

Papildyta @ [mergetime]1078472545[/mergetime]
Aš ir mano mama

Papildyta @ [mergetime]1078472958[/mergetime]
O čia baldelinu kai man masažą daro

O čia po išvykos į Kinų restoraną mano tėvelių 2 vestuvių metinių proga, tėtis mane labai linksmina, mat jam jukinga, kad aš su pėdkelnėm
koks grazuolis berniukas
....rubuilis jau- tik ir noris toki paciupineti
Dabar lauksim 6 men fotosesijos
nu fainuolis bernardukas, su pedkelnem vistiek graziausias ir linksmiausias, ir zuikis fainas
, ale ir augat, kiek jau sveriat??