Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 10, 10:59)
Šiais metai mane džiugins vienas vienintelis žiedas, ale koks jis man brangus  biggrin.gif

Vienas, bet koks gazuuuuuusssss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 10, 09:45)
Palaistyk trasomis kirtoms zydincioms gelems,kuriose butu azoto(N).turety dar sukrauti ziedeliu,o jei ne tada pavasario gale persodinsi smile.gif

Reiks nusipirkt trąšų. Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 10, 10:59)
Šiais metai mane džiugins vienas vienintelis žiedas, ale koks jis man brangus  biggrin.gif

tikras grazuoliukas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis plokstenis jau krauna ziedus wub.gif kazkaip cia pas mane prasidejo pats geliu vesejimas lotuliukas.gif visos tik auga ziedus krauna rolleyes.gif tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Koks gražus tas vienintelis žiedelis wub.gif wub.gif

Mano brngiausiajai pupurai krenta cray.gif baisiai sausas oras pas mus verysad.gif reiks dėti dubenėlius su vandeniu, kad likę nenukristų unsure.gif
Atsakyti
Nu va mano raudonasis kad pleška nuo žiedų wub.gif

user posted image

user posted image

O čia baltasis su rožiniu atspalviu wub.gif irgi neatsilieka (bet dar tik porą žeidelių), kai pleškės kaip raudonasis, vėl nufotkinsiu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai gražu , mnasis siurpriziukas dar tik pumpurus rausvina-kol kas spalva neaiški
Atsakyti
Jau žiedų grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2008 11 11, 14:37)
Mano brngiausiajai pupurai krenta cray.gif baisiai sausas oras pas mus verysad.gif reiks dėti dubenėlius su vandeniu, kad likę nenukristų unsure.gif

Dazniau laistyk
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 11, 16:29)

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Lietuva,jau koks grožis tavo balto kalėduko tai wub.gif wub.gif žinoma raudonasis irgi grožiu nenusileidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 11, 16:29)

koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 11, 17:29)

Mano irgi kaip tik lygiai toks, ir dabar dar tik pirma ziedeli skleidzia. Pumpuru labai daug yra, tai laukiu kol visas pabals mirksiukas.gif
Atsakyti