Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(merga @ 2008 11 11, 19:12)
Dazniau laistyk

Aš dažnai laistau, bet bijau,k ad nepradėtų pūti nuo tokios mano meilės mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2008 11 12, 11:46)
Aš dažnai laistau, bet bijau,k ad nepradėtų pūti nuo tokios mano meilės mirksiukas.gif  blush2.gif

Jei namie laabai sausa oras,o laistai po truputi,tai tikrai nieko neatsitiks smile.gif
Atsakyti
O tai kada gausiau laistyt? Ar kai dar tik su pumpurais, ar kai jau pražysta? g.gif
Atsakyti
Nu ,kol susiruosiau anytos kaktusus nufotkint, tai jie jau i zydejimo pabaiga smile.gif nu bet va spalvas parodysiu:)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2008 11 12, 22:11)
Nu ,kol susiruosiau anytos kaktusus nufotkint, tai jie jau i zydejimo pabaiga smile.gif nu bet va spalvas parodysiu:)

tas auksinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2008 11 12, 23:11)

Kokių grožybių pridėjai, Milde wub.gif 4u.gif Raudono spalvytė wub.gif reiks laušti MB, kad noriu ir kitokių spalvų blush2.gif
Atsakyti
Nu as tai kai nesveika dabar, negaliu pro geliu pardes net praeit, atvarau ir iskart ziuriu tu kaktusu, gal pamatysiu netycia zydinciu kokiom kitokiom spalvom smile.gif))
Atsakyti
Gražu, bet kaip pagalvoji, lauki visus metus, jei viskas gerai pražįsta, savaitė žydėjimo ir viskas. O kiek užima vietos, kai jau paaugę... maniškio žiūriu jau pirmieji žiedai pradeda vysti...
Geriau jau sanpaulijos, jos ir vietos mažiau užima ir žydi po kelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 13, 09:31)
Gražu, bet kaip pagalvoji, lauki visus metus, jei viskas gerai pražįsta, savaitė žydėjimo ir viskas. O kiek užima vietos, kai jau paaugę... maniškio žiūriu jau pirmieji žiedai pradeda vysti...
Geriau jau sanpaulijos, jos ir vietos mažiau užima ir žydi po kelis  biggrin.gif

nu bet jei tos vietos pilna smile.gif tuscios penkios palanges , tai verta laukt ziemos smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Jungiuosi ir aš į kalėdinių kaktusų augintojų būrelį smile.gif šiemet apsipylęs žiedais mano kaktusiukas.Tiesa esu pastebėjus kad ši gėlė kai sukrauna pumpurus negalima judinti ar nešti į kitą vietą ,o va tada meta pumpurus,man taip buvo. doh.gif aš laistau dažnai kas antrą dieną ,bet po truputį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2008 11 12, 22:11)

tikrai grazu wub.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 11 13, 09:31)
Geriau jau sanpaulijos, jos ir vietos mažiau užima ir žydi po kelis  biggrin.gif

na uztai kaktusai nera tokie reiklus, kaip sanpaulijos g.gif aplink sanpaulijas lb daug sokineti reik g.gif
jau tada geriau orchidejos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 lapkričio 2008 - 11:56
QUOTE(rena @ 2008 11 13, 13:55)
tikrai grazu wub.gif
na uztai kaktusai nera tokie reiklus, kaip sanpaulijos g.gif aplink sanpaulijas lb daug sokineti reik g.gif
jau tada geriau orchidejos biggrin.gif

O man asmeniškai šie kaktusai labai patinka. Nesvarbu, kad žydi tik 1 mėnesį per metus. Man jie ir be žiedų labai gražūs krūmeliai tokie. O jau kai žydi, tai savo grožiu atsidėkoja už visų metų rūpestį wub.gif

Mildes, auksinukas - nereliai gražus. Retas toks.
Ir visi kiti tradiciniai nuostabūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 13 lapkričio 2008 - 12:18