Na man tai skonis siu sulciu labai fainas, nezinau kodel jums nepatinka, man kazkuo primena raudona vyna

Mano vyrui irgi labai patinka skonis. Tarp kitko, kompanija pristate naujo skonio sultys N'CORE. Visai nieko, gal patiks tiems kuriems nepatinka klasikines sultys, pvz. man

QUOTE(Kando @ 2009 04 05, 20:28)
Geriau kelis menesius sias sultis ir slogavau, kosejau, ir rezultato jokio. Nemeskit i bala pinigu!
Gal gali parasyti tikslu pavadinima tu sulciu, kurias tu gerei?
Visa tai blefas ir afera. Kaip ir vaistinėse parduodamų maisto papildų, spalvingose dėžutėse. Tiek ir tiek rašyta apie šį verslo planą - aferą, kad jau nebeįdomu. Tik gaila žmonių, kurie atiduoda paskutinius nemažus pinigus pseudo verslininkams ir papildomai uždarbiaujantiems prekybos agentams. Placebo efektas labai galingas dalykas. Gersite švęstą vandenį ir užsikąsite švęsta duona, bus tas pats. Įtikėsite, kad dešra yra fantastinis gydomasis preparatas - ji jums padės.
Siulyciau pabandyti nedideli kieki issoriskai -ar nudegimas ,ar odos defektas koks ,labai greitai uzgyja .Paprasciausiai kas naudojat pasitepkit keleta dienu ant tos vietos -pamatysit kaip uzsitraukia zaizda.O vaistinese siu sulciu nera delto ,kad kompanija Tahitian Noni si atradima uzpatentavo .Vaistinese galima prekiauti ,bet butu isvis didziule kaina - atvezimas ,procentai ,PVM ir visa kita...Todel dabar atsiranda imoniu kurios bando kopijuoti ,bet originalo negali atkurti .Vaistinese yra plastikiniuose buteliuose skyscio su etikete ,kur nupiestas noni vaisius ir uzrasas panasus.Taciau toli grazu iki originalo ,nes tiek maistingu medziagu (apie150 ) kiek yra Tahitian Noni sultyse negali niekas atrasti ar sukurti.
Joks cia placebas ,paprasciausiai nesusidurete su tokiais zmonemis ,kurie vartoja ir pasakoja ,netgi gydytojai rekomenduoja imuninei sistemai atstatyti ir t.t.
Kad geras produktas tai tikrai ,negeda zmogui i akis paziurejus pasakyti jog tikrai pades iveikti sveikatos sutrikimus.Tik visiems kantrybes...
Aferos cia tikrai nera ,paprasciausiai unikalus produktas .O verslo planus darosi ar kuriasi visi ,reklamuojamas kiekvienas '' š '' atsiprasant . ..
Joks cia placebas ,paprasciausiai nesusidurete su tokiais zmonemis ,kurie vartoja ir pasakoja ,netgi gydytojai rekomenduoja imuninei sistemai atstatyti ir t.t.
Kad geras produktas tai tikrai ,negeda zmogui i akis paziurejus pasakyti jog tikrai pades iveikti sveikatos sutrikimus.Tik visiems kantrybes...
Aferos cia tikrai nera ,paprasciausiai unikalus produktas .O verslo planus darosi ar kuriasi visi ,reklamuojamas kiekvienas '' š '' atsiprasant . ..
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 11, 15:35)
Visa tai blefas ir afera. Kaip ir vaistinėse parduodamų maisto papildų, spalvingose dėžutėse. Tiek ir tiek rašyta apie šį verslo planą - aferą, kad jau nebeįdomu. Tik gaila žmonių, kurie atiduoda paskutinius nemažus pinigus pseudo verslininkams ir papildomai uždarbiaujantiems prekybos agentams. Placebo efektas labai galingas dalykas. Gersite švęstą vandenį ir užsikąsite švęsta duona, bus tas pats. Įtikėsite, kad dešra yra fantastinis gydomasis preparatas - ji jums padės.

Yra moksliniu irodymu, sultys gavo Jungtiniu Tautu apdovanojima!
Pilna informacijos ir svetaineje ir Yuotube, jau nekalbant apie tai kokios izymybes jas geria. O irodinet cia kad zole yra zalia manau nera prasmes
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 11, 15:35)
Pritariu 100%,ka cia 100, visu 1000%, tai blefas ir afera.Juokingiausia,kad si produkta reklamuoja moteriskes,naujai prisijungusios,nes bijo parodyt savo 'tikra veida". Kartojuos,jei gausit uz dyka siu sulciu,gerkit,juk bet kokias sultis gert sveika,bet jos NERA VERTOS nezmonisku pinigu.
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2009 04 12, 20:23)

Yra moksliniu irodymu, sultys gavo Jungtiniu Tautu apdovanojima!
Pilna informacijos ir svetaineje ir Yuotube, jau nekalbant apie tai kokios izymybes jas geria. O irodinet cia kad zole yra zalia manau nera prasmes
Skaitau angliskai,bet niekur nerandu del JT apdovanojimo,ir kokios izymes jas geria. Prasau pateikite irodymus.Aciu.
Papildyta:
Tarp kitko,esu girdejus is savo pazystamu rato,kurios gere originalias Tahitian Noni sultis(tarp kitko jusu arsiai reklamuojamas gerb.platintojos) ir nustojo jas gert,nes ir spaudimas pakilo ir siaip blogai pasijuto BUTENT nuo siu sulciu.
http://pijnoni.nonij...com/index-6.htm
Cia prasyti irodymai. Kompanija uzsiimanti afera negautu tokio apdovanojimo.
Nesu platintoja, savo tikrojo veido neslepiu. Galiu ji mielai parodyt.
O Jums neatrodo, kad jeigu tai viskas afera, tiek daug zmoniu visame pasaulyje ir pas mus, tame tarpe gydytoju negirtu siu sulciu.
Zmonem - placebo, o kaip gi gyvunai, jiems irgi iteigia?!
O kaip galima irodyt cia? Yra publikuoti straipsniai, Discovery. Paneigt yra lengviausia
Cia prasyti irodymai. Kompanija uzsiimanti afera negautu tokio apdovanojimo.
Nesu platintoja, savo tikrojo veido neslepiu. Galiu ji mielai parodyt.
O Jums neatrodo, kad jeigu tai viskas afera, tiek daug zmoniu visame pasaulyje ir pas mus, tame tarpe gydytoju negirtu siu sulciu.
Zmonem - placebo, o kaip gi gyvunai, jiems irgi iteigia?!

O kaip galima irodyt cia? Yra publikuoti straipsniai, Discovery. Paneigt yra lengviausia
Sveiki,
Jau senai seku sia tema, ir noreciau pasakyti, kad pati geriu sultis jau pusmeti, ir tikrai galiu pasakyti, kad jos geros: pagreitejo medziagu apykaita, kas anksciau buvo labai negerai, pagrazejo oda, nors anksciau gerti vaistai ir tepalai ne kiek nepadedavo. Apgydydavo, bet ir vel atsirasdavo, o cia jau beveik ne veino spuogelio nera. Nagai, plaukai sustiprejo, ir siaip dau energijos. Ir kas labiausiai man patinka, kad viskas naturalu, o ne tabletemis. Kurios tikrai neauga ant medziu...
Jau senai seku sia tema, ir noreciau pasakyti, kad pati geriu sultis jau pusmeti, ir tikrai galiu pasakyti, kad jos geros: pagreitejo medziagu apykaita, kas anksciau buvo labai negerai, pagrazejo oda, nors anksciau gerti vaistai ir tepalai ne kiek nepadedavo. Apgydydavo, bet ir vel atsirasdavo, o cia jau beveik ne veino spuogelio nera. Nagai, plaukai sustiprejo, ir siaip dau energijos. Ir kas labiausiai man patinka, kad viskas naturalu, o ne tabletemis. Kurios tikrai neauga ant medziu...

[quote=Judyt,2009 04 14, 15:48]
Sveiki,
O as geriu Tibeto pieno gribuko kefira ir medziagu apikaita liuks ir oda. Ir jis man nieko ne kainavo, o dar pasidarau sveziu darzoviu, vaisiu, uogu silciu ir geriu pati ir vaikui duodu. Esam stiprus, sveiki ir energingi.
Mano mama beveik buvo nupirkusi ta stebuklinga buteliuka, bet as ja atkalbejau, nors moteris, kuri pardavineja, labai reklamavo koks cia geras dalikas. Bet nekur pvz. ne radau ar galima gerti zmogui, turinciam deabeta ir alergiskam. O tokia informacija manau turetu buti pateikiama.
Sveiki,
O as geriu Tibeto pieno gribuko kefira ir medziagu apikaita liuks ir oda. Ir jis man nieko ne kainavo, o dar pasidarau sveziu darzoviu, vaisiu, uogu silciu ir geriu pati ir vaikui duodu. Esam stiprus, sveiki ir energingi.
Mano mama beveik buvo nupirkusi ta stebuklinga buteliuka, bet as ja atkalbejau, nors moteris, kuri pardavineja, labai reklamavo koks cia geras dalikas. Bet nekur pvz. ne radau ar galima gerti zmogui, turinciam deabeta ir alergiskam. O tokia informacija manau turetu buti pateikiama.

[quote=Hloja,2009 04 15, 13:39]
Sveiki,
[/quote]
Informacija yra pateikta. Diabetas nera kontraindikacija. O del alergijos - nebent paciam vaisiui Noni.
Sveiki,

[/quote]
Informacija yra pateikta. Diabetas nera kontraindikacija. O del alergijos - nebent paciam vaisiui Noni.