Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

Sveiki!

As irgi geriu si sulti, ir tikrai galiu pasakyti ka dave man ir mano tevams. Geriu neilgai, tik 3 menesius, bet tikrai pagerejo medziagu apykaita, esu pilna energijos, nors bunant nesciai tai netoks daznas dalykas. Be to teciui nustojo skaudeti skrandis. O del deabeto, tai as girdejau, kad irgi padeda, bet pati tai teigti negaliu, niekas is mano pazystamu aciu dievui neserga. Dar pastebejau ir isbandziau, kad jis padeda nuo gerpio, kai uztepi ant lupos (per diena-max dvi).

O del jo savybiu tikrai skaiciau daktaru disertacijas - kam idomu tai www.pubmed.com
Atsakyti
Tikrai geras dalykas... 4u.gif
Juk paprastos tabletes neauga ant medziu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2009 01 28, 18:17)
Tos sultys yra pagamintos is to paties vaisiaus,kuris auga ir Taityje ir Havajuose.Sudetis ju ta pati!
Suprantu,kad atsiusti sultis is Taicio daug brangiau nei is Havaju;). Bet,noriu pasakyt,kad jos nera vertos tos kainos,uz kuria zmones perka. Tai jau geriau suciulpt cukraus gabaleli ir skelbt visiems,kad tai vaistas nuo visu ligu.

nepyk ,bet jei ko nezinai tiklsiai tai nesnekek garsiai blush2.gif
ka gali atsakyti i tai ? jei paskutiniai tyrimai rodo yra 390 komponentu,maistinguju medziagu ,tai ka gali cukrus ,kuris kitiems yra negalimas? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asandra @ 2009 04 01, 22:45)
Na man tai skonis siu sulciu labai fainas, nezinau kodel jums nepatinka, man kazkuo primena raudona vyna thumbup.gif

taip skonis man labai puikus,nes kalbu todel ,nes geriau kitas sultis kurios tikrai sleikstuly kelia,todel turiu su kuo palyginti drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
Tikiu, kad patiketi jog sultis padeda yra sunku, bet isigykite nors viena buteli ir pabandykite ir tada galesime sneketi apie rezultatus. Zinau man taip pat buvo prireike, kokio pusmecio, kad patikeciau ju poveikiu. Bet dziaugiuosi, kad nepraejau pro sali. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Judyt @ 2009 05 05, 10:44)
4u.gif
Tikiu, kad patiketi jog sultis padeda yra sunku, bet isigykite nors viena buteli ir pabandykite ir tada galesime sneketi apie rezultatus. Zinau man taip pat buvo prireike, kokio pusmecio, kad patikeciau ju poveikiu. Bet dziaugiuosi, kad nepraejau pro sali.  ax.gif

Mano manymu nusipirkt viena buteli tas pats kas ismesti pinigus. Reikia minimum 3 menesius gert, kad pasireikstu poveikis. Stebuklu deja nebuna smile.gif
O taip dazniausiai ir buna, pardavejai ikalbineja zmogu nusipirkt ta viena buteli, nesulaukus efekto zmogus pradeda kaltint, kad visa tai apgavyste. mellow.gif
Net paprasta Vit C daktarai siulo pagert kelis menesius, taigi ir cia nelaukit efekto po vieno menesio!
Atsakyti
Musu seima taip pat nemazai draugu vartoja sias sultis thumbup.gif pastebejom, jog kiekvienas organizmas skirtingai i jas reaguoja, bet ilgiau pavartojus jauciamas net labai teigiamas rezultatas. Jas uzsisakinejam po 150 lt. Jei noretumete pabandyti rasykit jolantikee@one.lt smile.gif
Atsakyti
Noni sultys ( Nature's Noni juise)-
•Helps normalize blood pressure.
•Supports the female reproductive system and minimizes discomfort due to menstrual cramping.
•Supports joint health and mobility.
•Promotes a feeling of well-being.
•Helps support proper digestion.

Apie 80Lt. 473ml. ( po 2 arbatinius saukstelius kas diena suaugusiam ir po 1 a.s. vaikams)
Atsakyti
Polinezijos gyventojai bei jų protėviai naudojo noni vaisių gydyti įvairioms ligoms. Dažniausiai jis būdavo vartojamas vienas, tačiau kai kuriais atvejais buvo maišomas ir su kitais žoliniais preparatais.
Įdomu tai, jog visos noni medžio dalys turi gydomuju savybiu. Seklos vartojamos kaip laisvinanti priemone, iš lapu daromi kompresai, kurie mažina skausmą bei odos uždegimą, žieve turi savybę sulaikyti kraujavimą, o šaknu ekstraktas mažina aukštą kraujospudi. Žiedu ekstraktais mažinamas akiu skausmas.
Noni medžio vaisiai šimtmečius buvo vartojami kaip maistas. Vietiniai gyventojai išmokė valgyti šiuos vaisius kareivius, į salas atsikėlusius II-ojo Pasaulinio karo metais. Vaisiai padėjo jiems išgyventi sunkiomis gyvenimo sąlygomis. Raratongoje, Samoa ir Fidži salose noni vaisiai verdami arba valgomi žali. Australijos aborigenai taip pat mėgo šį vaisių. Birmoje juos naudodavo aštriuose patiekaluose arba, pasūdę, valgydavo žalius. Noni medžio seklos, lapai, žieve bei šaknys taip pat yra vertingos del ju gydomuju savybiu. augalas yra įtrauktas į oficialius saugaus žmogaus vartojimui maisto (GRAS) sąrašus. Jame yra tiek sveikatai būtinų fitonutrinų, kiek retai kada surasi viename augale. Kiekvieno žmogaus organizmas yra skirtingas, 23 skirtingi fitonutrinai, esantys noni vaisiuje, bei 5 vitaminai ir 3 mineralai. Tokios sudėties vaisius duoda stulbinančių sveikatos rezultatų. Kai kurie žmones gali pajusti efektą iš karto, kiti kiek veliau. Norint gauti rezultatu rekomenduojama vartoti produktą 90 dienu. Nustatyta, kad 25 % vartojančių pajunta skirtumus per 3 savaites ar mažiau, 50 % per 3-8 savaites ir 25 % per 8-12 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2009 05 11, 21:08)
Noni sultys ( Nature's Noni juise)-
•Helps normalize blood pressure.
•Supports the female reproductive system and minimizes discomfort due to menstrual cramping.
•Supports joint health and mobility.
•Promotes a feeling of well-being.
•Helps support proper digestion.

Apie 80Lt. 473ml. ( po 2 arbatinius saukstelius kas diena suaugusiam ir po 1 a.s. vaikams)

Siaip mes cia apie Tahitian Noni gun_rifle.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 11, 21:31)
Siaip mes cia apie Tahitian Noni  gun_rifle.gif    biggrin.gif    ax.gif

Nelabai supratau komentaro biggrin.gif
Papildyta:
kiek suprantu tai tema - 'noni sultys...Kas tai?' thumbup.gif Tai as ir rasau puikus maisto papildas smile.gif as pati vartojau Nature's noni Juise is kompanijos Nature's Sunshine.
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2009 05 11, 22:03)
Nelabai supratau komentaro  biggrin.gif
Papildyta:
kiek suprantu tai tema - 'noni sultys...Kas tai?'  thumbup.gif  Tai as ir rasau puikus maisto papildas  smile.gif as pati vartojau Nature's noni Juise is kompanijos Nature's Sunshine.

drinks_cheers.gif Pritariu.Koks skirtumas?Nesupratau uz ka cia saudyt reikejo doh.gif As pvz vartoju Premium NONI.
Atsakyti