Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Mano suneliui beveik 6 menesiai, siandien aptikau pirmaji dantuka. Sio atradimo dziaugsma aptemde tai, kad dantukas auga ne ten kur paparastai auga dantys, o beveik is dantenos virsaus. Esu labai pasimetusi, gal kurios is Jusu vaikuciui taip buvo? pasidalinkita patirtimi mamytes.
Atsakyti
Mums jau 7 men o dar nei vieno dantuko g.gif
Atsakyti
mum jau 5mėn ir 2sav. ir sios savaites pradzioj visai netiketai aptikau kad jau kalasi pirmasis dantukas-perliukas,o netiketai todel,kad pirmam vaikui nuo 10mėn.tik pradejo augti dantukai.Taigi visi mes labai laimingi,nes viskas tylu,ramu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tfu..tfu...tfu... biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi su didziausiais riksmais, naktim bemiegem prasikale pirmasis dantukas thumbup.gif echt.... dabar faktas, kad kalasi antras, nes danteneles labai itinusios, jau bluoja pro jas kamputis, o ir maziuke ne kiek ne ramesne 4u.gif doh.gif
Atsakyti
mano mažajai dantukai pradėjo dygti 5,5 mėn, iš karto abu apatiniai lindo, o temperatūra sukilo, kai jau dantukai buvo prasikalę. 8 mėn dygo viršutiniai, visi 4 iš karto, mergaitė šiek tiek piktesnė buvo, o temperatūra vėl sukilo tik dantukams sudygus g.gif
dabar panelei jau 1 metai, tai prieš 3 dienas išlindo septintas dantukas apačioje, bet temperatūros nebuvo thumbup.gif užtat kiaurą parą pirštas burnoj, čiulpia net naktį, manau dar sulauksim bent vieno perliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytei pirmas dantukas prasikalė su lig pirmuoju gimtadieniu smile.gif Ir taip vienas paskui kitą,todėl prasidėjo nemigo naktys ir ne ką ramesnės dienos,nes dukrytė būna zirzli unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Mes jau turime 2 dantukus apačioje, išdygo 6 mėnesių. Sunkokai dygo, naktimis nemiegojom doh.gif Dabar panašu, kad nori dygti ir viršuje - dantenos paburkusios, paraudusios, vėl labai prastai miegam. Norėjau pasiteirauti, ar gali dygstant dantukams slogytė būti? Kai dygo pirmieji, lyg ir buvo nedidelė, paskui savaime ir praėjo. Dabar prasčiau - naktį vaikas vos prakvėpuoja, atrodo pilnut pilnutėlė nosytė, bet niekas iš jos neišsitraukia verysad.gif Dieną geriau, pasipurškiam jūros vandenuku ir lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes.turim beda,gal kas gali patart kuo.mum 13men.turim 6 dantukus,bet pastebejau kad visi virsutiniai sugede,dar gerai neislinde o jau sugede.gal kas yra ka girdeja kaip padet?daktarai nieko padet negali.
Atsakyti
Pirmasis dantukas prasikale 5 men su trupuciu, dabar virsuje 4 nepilnai islinde ir... man labai stiprus itarimas, kad ruosiasi dygti ir virsutiniai iltiniai... doh.gif
Atsakyti
Pirmi dantukai pradejo dygti 5 menesi, apie 6 menesi jau turjom dantuka! Dabar metukai turim 8 ir dar du jau beveik prasikale, matosi jau vienam ir virsunele biggrin.gif dantu dygima turbut neimanoma nepastebeti, vieniem lengviau kitiem sunkiau bet visgi nemalonus skausmingas procesas maziukui. Mus laimei temperaturos nebuna, bet atsiranda juodas nevalgymas ir neramumas, piktumas irzlumas ir pan... naktimis nubunda dazniau verkia. Na pragyveni sunkias dieneles bet paskui dziaugiesi naujais dantukais smile.gif
Atsakyti
o mums labai anksti 4 menesiu jau kalesi pirmas dantukas ir po savaites antras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2006 03 17, 13:02)
Dabar pagasdinsiu lotuliukas.gif Maniskiui visi kruminiai dygo su viduriavimu, 40 temperatura tris dienas, o paskutini karta vietoj viduriavimo buvo vemimas  doh.gif Pirma karta isveze i ligonine del pilvo infekcijos  blink.gif Ta pati vakara pabegom namo. Paskiau gydytoja jau apsiprato, kad nuo dantu taip ilgai gali laikytis toookia temperatura.  biggrin.gif Tai va.
1 dalis
neišgasdinai biggrin.gif
mano mažiukui visi dantys dygsta su viduriavimu, iš pradžių net nusupratau, o dabar jau žinau ax.gif pirmieji mums pasirodė 5.mėn. ir 2 sav. biggrin.gif
Atsakyti