As irgi turiu klausima, bet ne apie pirmus dantukus. Zinau, kad iki 2 metu mazdaug isdaiginami pirmi 20 dantuku. Bet man idomu, kada dygsta sekantys 21-24?
Maniskei pirmas dantukas isdygo 4,5 menesiu. Dabar jai 21 menuo, turim 20,5 dantuko. Tai va idomu, ar man ta puse vaidenasi, ar gali jau dygti sekantys kruminukai?
gal cia ne labai i tema,bet gal kas susirudet
4 metu vaikas krito ir dabar kliba priekinis dantukas gal kas zinot ka daryt

Musu pirmasis dantukas pasirode 7 menesiu, dabar mums 1.4 beveik ir turim 12
pirmieji dantukai nesukele daug rupesciu, nebuvo jokiu temp. ir kazkaip ramiai
bet jau dabar visi keturi kruminiai lenda (jau beveik keturi islindo) - tai ir temperatura ir vaikas irzlus siaubingai, ir jauciu tai tik pradzia nes dar laukia iltiniai

sveikos mamytes,mano dukrytei(1metai ir 3menesiai) dygsta 7 kruminiai dantukai iskarto
jau antra para be miego,verkia diena ir nakti
temperaturos neturi,nieko nevalgo,negeria,zvakutes jau nebepadeda
gal yra kokiu stipresniu nuskaisminamuju tokio amziaus vaikams?

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 26, 13:32)
sveikos mamytes,mano dukrytei(1metai ir 3menesiai) dygsta 7 kruminiai dantukai iskarto
jau antra para be miego,verkia diena ir nakti
temperaturos neturi,nieko nevalgo,negeria,zvakutes jau nebepadeda
gal yra kokiu stipresniu nuskaisminamuju tokio amziaus vaikams?

o kokios zvakutes? as esu girdejus apie tepaliuka kazkoki saldomaji, bet nzn pavadinimo

QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 26, 16:28)
o kokios zvakutes? as esu girdejus apie tepaliuka kazkoki saldomaji, bet nzn pavadinimo 

pakilo mums temperatura iki 39,5 nulekeme i poliklinika,o ten pasake,kad mums stomatitas

QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 26, 15:28)

Cia turbut turejo omeny Viburcol zvakutes. O tepaliuka naudojam Dentinox, jis turi saldomaji poveiki.
Maniskei 2 apatiniai dantukai isdygo 5 men, o dabar jau visu 4 virsutiniu virsuneles matosi. Nei ypatingo irzlumo, nei temperaturos nera.
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 27, 12:06)
Cia turbut turejo omeny Viburcol zvakutes. O tepaliuka naudojam Dentinox, jis turi saldomaji poveiki.
Maniskei 2 apatiniai dantukai isdygo 5 men, o dabar jau visu 4 virsutiniu virsuneles matosi. Nei ypatingo irzlumo, nei temperaturos nera.
taip vargstam mes smarkiai...jau pati verkiu ir vaiko gaila...taip sunkiai dygsta dantukai kad viska isbandziau

o as tiesiog nebezinau jau ka ir bedaryti kalasi iltiniai,ir uz iltiniu viso 4 dantukai,sloga baisiausia,ciaudo be perstojo,temperatura kas keturias valandas 39,2 nu verkt jau norisi nebegaliu,truputi kosti,israse antibijotiku Reflino nbes esam alergiski amoksiciklinui
pradeja gert vaistukus jau kita diena tempes nebuvo ir vaikelis buvo kaip agurkelis
bet va siandien ryte vel tempe kyla jau 38,5 ir suprask nuo ko ?juk geriam antibijotikus,ar taip gali butu nuo dantu?

QUOTE(dzestina @ 2009 11 14, 13:53)
o as tiesiog nebezinau jau ka ir bedaryti kalasi iltiniai,ir uz iltiniu viso 4 dantukai,sloga baisiausia,ciaudo be perstojo,temperatura kas keturias valandas 39,2 nu verkt jau norisi nebegaliu,truputi kosti,israse antibijotiku Reflino nbes esam alergiski amoksiciklinui
pradeja gert vaistukus jau kita diena tempes nebuvo ir vaikelis buvo kaip agurkelis
bet va siandien ryte vel tempe kyla jau 38,5 ir suprask nuo ko ?juk geriam antibijotikus,ar taip gali butu nuo dantu?

Labai daznai viskas nurasoma dantukams, bet jusu atveju nemanau, kad cia del dantu. Cia aisku tik mano nuomone, jei yra galimybe, skambinkit savo gydytojai

Maniskei 4 dantys vienu metu dygo, bet jokios temperaturos nebuvo