Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Mano mazutei 9.5 men. o dantuku dar nera blink.gif nors seiles bega upeliu,pirstai is burnos neislenda.Mano akim ziurint ir dantenos pabrinkusios,nors gydytoja sako,kad dar nesimato,kad dantys ruostusi dygti g.gif
Atsakyti
p.s.gal kuri nors darete tyrima,kai sviecia smegenytes irziuri ar viskas gerai,ta prasme dantukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirce: 05 kovo 2009 - 20:54
Mano mergytei dabar 2.5 menesio ir man atrodo kad jai pradejo dygti dantukai... blink.gif jau antra diena mazai miega, suirzus ir kramto viska kas papuola i burna...anksciau kai ikisdavau pirsta paziuret ar nori valgyt ji zysdavo o dabar kramto kaip isprotejus....ir dantenos lygtai paraudusios ir patinusios..... fear.gif
mano vyrui pirmas dantukas isdygo kai jis buvo 3.5 menesiu tai turbut mano mazyles ir tai laukia tik dar anksciau mega_shok.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas isdygo 9 men, labai jau laukem nekantriai smile.gif
Atsakyti
pagaliau isdygo dantukas ir mums 4u.gif mazutei buvo be 6 dienu 10 menesiu.
Atsakyti
Na, kuomet pas maziukus atsiranda dantenos, na jau ryskios tokios pakile, tuomet daktare sako, jau pajudejo dantukai. O kai pasimato dantenose is priekio ir vidaus tokie pakilimai tai jau galima suprasti, jog dantukai lenda na kaip grybukai blush2.gif O manoji tai pirstelio nepaleidzia is burnytes, nors jau turime du bet dar tokia irzli nebuvo, tikiuos, kad dantukai, nes tas nuolatinis zyzaliojimas ir spygaliojimas i nevilti varo verysad.gif Gaila vaiko ir saves verysad.gif
O dar nuolat neapleidzianti abejone, o gal tai harakteris g.gif
Atsakyti

O mums vakar visa dienele 37,7 temperatūra, ir slogytė. Tai sesutei pasiskambinau ir sako, jog dantukai pradėjo judėti. Mums dar tik į mėnesiukai, sako kai anksti išdygsta, netvirti būna.. doh.gif bet ką jau padarysi, nesukiši, juk atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..simutea..: 10 balandžio 2009 - 08:40
Mums visus dantukus lydi slogytė, temperatūra 37 su trupučiu, seiliojimasis, rankyte kiša į burnytę ir labai irzli būna tada.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2009 05 19, 14:11)
Mums visus dantukus lydi slogytė, temperatūra 37 su trupučiu, seiliojimasis, rankyte kiša į burnytę ir labai irzli būna tada....  unsure.gif

Tai gal ir pas mus cia dantys? Mazius (4 men.) visada buvo toks angeliukas, sypsosi sau, guguoja. O dabar jau 4 diena lyg viduriuoja, irzlus, piktas, blogai miega, seiles upeliais teka, viska grauzia, man net i smakra isisiurbe ir melyne didziausia padare... Siandien ir slogyte kazkokia atsirado. Temperatura 37.2, bet dantenos tai man rodos tokios kaip visada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 08 birželio 2009 - 16:55
Tema apmirusi 4u.gif o aš turiu klausimą vyresnių vaikučių mamoms.
Mums 3 metukai, pabaigėm kaipo tik dantukų pastą (turėjom weleda be fluoro), naują reikia nusipirkti, bet galvoju- gal jau su fluoru reikia? nes pagal rekomendacijas ankstyvojoje vaikystėje nereikia ...
beje, kokias dantų pastas naudojate? g.gif būsiu dėkinga už pasisakymus, nes šiandien vasitinėje radau bent 5 rūšių g.gif
Atsakyti
Seilėtekis pas mus nuo antro mėnesio. nuo 3 mėnesio viską kiša į burną. bet manau, kad tai ne dėl dantų. su seilėmis vaikai pašalina įvairius mirobus ir bakterijas iš burnytes. dabar mums 5 su puse mėnesio, jau kuris laikas mažiukas neramus, trina į dantenas žaisliukus, kandžioja juos, pravirksta iš niekur nieko, bet pažiūrėjus dantenos nepatinusios, neparaudusios ir jokių dantų prasikalimo požymiu nėra. schmoll.gif
Atsakyti
mums jau uz poros dienu 6 men, seilejames gal nuo kokiu 4 ir viska burnos link nesam biggrin.gif ar girdejot mamos, kad nuo dantu dygimo skausmo gintarinius karolius dedama vaikams (ne didelius kokius nors, bet specialus, mazucius)? beje, pati bandziau - padeda wink.gif
Atsakyti