Mes turejom ranku darbo lovyte, tai ji didele ir nestandartine. Mes dukriuka iskrapstem is jos tik pries puse metu, jai tada buvo 5m. Perkraustyma paspartinom, nes rugpjucio gale gims seute, taigi lovyte atiteks jai.
Kada perkraustyti vaika i kita kambari priklauso nuo kiekvieno vaiko individualiai.
Mano dukrytei kai buvo 5 metai ,mes su ja buvome susitarę , kad eis miegoti į kitą kambarį naujoje lovoje. Bet nieks neišėjo pablūdijo kokias 2 sav. vistiek su visa lovą persikraustė vėl į mūsų kambarį. Ir dabar miegame visi keturi viename kambaryje.
QUOTE(ICE-T @ 2005 06 29, 08:49)
Miegot atskirai(lovyte isnesem is savo miegamojo i jo kambari) savo maziu perkelem kai jam buvo 1m. ir 8men. ateidinedavo tada kas nakt, nuo kokiu 3val nakties, bet uzmigdavo savo lovoj, o va po metu - nupirkom jam lova, sakem cia tau , o sena -maza lovyte bus broliukui, tai labai su dideliu malonumu miega atskirai ir ateina dabar ne kasnakt, kartais paryciais. 

PAs mane irgi taip buvo. Uzmigdavo savo naujoje lovoje, bet nakti atbludydavo pas mus. Tai viena diena sugalvojau, kad "musu lovoj apsigyveno blusa...

P.S. Irengem vaikui atskira kambari ir nupirkom nauja didele lova 3-iojo gimtadienio proga. Nes kazkaip jau toks protingas vaikas nebeturetu miegot kartu su teveliais viename kambaryje, nes ir teveliai turi savu paslapciu ir visiskai nenoretu, jog mazis isvystu ar isgirstu...

Mes pries pora savaiciu perkelem savo 22 men. mergina i didesne lovyte
galvojau verks kai pirkejai issines senaja, bet visai 0 reakciju. Kiek laimes buvo, kai tik pardave sena, lekem parsinesti naujos. Tai dabar pries miega vis primena man, kad tetia pirko lovyte nauja 

pora sykiu iskrito, bet lovyte labai zema ir as pritiesiau kaldru ir pagalviu, tai iskritus net neissibudino iki galo. Ismiega visa nakti kuo puikiausiai o ir ryte ne visada pas mane skuba, dar kartais pasivolioja

pora sykiu iskrito, bet lovyte labai zema ir as pritiesiau kaldru ir pagalviu, tai iskritus net neissibudino iki galo. Ismiega visa nakti kuo puikiausiai o ir ryte ne visada pas mane skuba, dar kartais pasivolioja

O mes savo mazyte planuojam mazdaug nuo 1m 10men (blogiausiu atveju nuo 2m) perkelt miegot i lova (nes lovyte atiteks broliukui ar sesutei). Is pradziu galvojau, kad ankstoka, net cia pasiskaiciau ir nusprendziau pabandyt

Na mes irgi nupirkom savo mazei sofa i prieki isvaziuojanvia ir va trecia diena miega joje
Siaip nebutume skubeje bet laukiam jai broliuko ar sesutes tai nera kitos iseities
GUlasi miegoti i naujaja lova su dziaugsmu, gi ir mamyte salia prigula pasaka paskaityt
Tik va nakti tai vis lakstau ziureti kaip ji ten nes labai vartaliojasi miegodama, tai pora kartu praejusia nakti radau tokioj idomioj pozoj miegancia : kojytes ant zemes o pati ant lovos galvyte pasidejus
Ir atrodo tie krastai pakankamai platus neturetu iskristi bet kai taip vartosi tai ir gaunasi

Vyresnioji iškeliavo į savo didelę lovą 2 m.6 mėn., o mažoji dar miega su mumis, bet jau kitą mėnesį turėtų turėti savo lovą.

Pas mus ta pati problema. Mažoji miega tik su manimi. Vyrui jau vietos mažai tai jį uškėlėm ant čiūžinio ant grindų. Aš jau praradau visas viltis, net lovytę sudėjau ir pardaviau. Taip mūsų gyvenimą užvaldė vaikai.
Ir musiske miega su mumis. Ieskom naujos lovyte, gal tada iskeliaus is musu lovos. Tik beda, kad jau patinka tik dviaukstes

Ir mes miegam 3,kai grizta tetis
Dabar miegam irgi 3:sunelis-karalaitis,dukra nelabai ir as-kampe
Mazius uzmiega lovoj,tai vyras i lovyte paguldo,bet uz valandos jau vsio-verkia ir nieko nelieka,tik paimti i lova
Reikia man kantrybes,kad priprastu miegoti lovytej,bet
Vyras jau juokauja,kad gan ilgai miegosim 3

Dabar miegam irgi 3:sunelis-karalaitis,dukra nelabai ir as-kampe

Mazius uzmiega lovoj,tai vyras i lovyte paguldo,bet uz valandos jau vsio-verkia ir nieko nelieka,tik paimti i lova

O dievuliau kaip man atsikratyti savo bwernioko kad miegotu savo loveleje?žinau kad reikia ryžto užsiimti su vaiku naktį bet taip tingisi....
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 04 09, 10:21)
Mes miegodavome kartu su dukra. Bet atejo diena, kai abu su vyru supratom: GANA! Taigis dabar vaika uzmigdau salia, o miegancia perkeliu i jos lovyte. Pirma nakti nubudus ir supratus, kad yra ismesta ilgai ir graudziai verke
. Stojom salia pakaitom, glostem, raminom, bet NEPASIDAVEM
. Kina nakti paniurzgejo, trecia dar maziau, ketvirta - vel iskele scena, o paskui viskas rimo nurimo ir miega sau pana lovytej, net seile tysta
. O tevams koks neralus kaifas vel vienam kita atrasti
.

Pas mur ir jau beveik menuo kaip vyresnis sunus nebegeria nakty pieno ir nebemiega musu lovoj. O atpratinom beveik identiskai kaip ChikuRaku-tik skirtumas toks,kad nakty nekreipdavom demesio i verkima,nes jei abndydavom eit ramint-bliovimas budavo tik garsesnis. Taip kelios naktys visisko ignoravimo ir musu sunus miega ramiai savo lovoj.
Dabar tik gailiuosi,kad anksciau to nepadariau