Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Mes turejom ranku darbo lovyte, tai ji didele ir nestandartine. Mes dukriuka iskrapstem is jos tik pries puse metu, jai tada buvo 5m. Perkraustyma paspartinom, nes rugpjucio gale gims seute, taigi lovyte atiteks jai.
Kada perkraustyti vaika i kita kambari priklauso nuo kiekvieno vaiko individualiai.
Atsakyti
Mano dukrytei kai buvo 5 metai ,mes su ja buvome susitarę , kad eis miegoti į kitą kambarį naujoje lovoje. Bet nieks neišėjo pablūdijo kokias 2 sav. vistiek su visa lovą persikraustė vėl į mūsų kambarį. Ir dabar miegame visi keturi viename kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2005 06 29, 08:49)
Miegot atskirai(lovyte isnesem is savo miegamojo i jo kambari) savo maziu perkelem kai jam buvo 1m. ir 8men. ateidinedavo tada kas nakt, nuo kokiu 3val nakties, bet uzmigdavo savo lovoj, o va po metu - nupirkom jam lova, sakem cia tau , o sena -maza lovyte bus broliukui, tai labai su dideliu malonumu miega atskirai ir ateina dabar ne kasnakt, kartais paryciais.  smile.gif

PAs mane irgi taip buvo. Uzmigdavo savo naujoje lovoje, bet nakti atbludydavo pas mus. Tai viena diena sugalvojau, kad "musu lovoj apsigyveno blusa... biggrin.gif Atseit dabar ji tetuka su mamyte kartais apkandzioja, o vaikas skanesnis, tai ji tuoj sukandzios... " . Paveike nerealiai! Ateina retai, jei jau koks reikalas, o ne savo malonumui. Nes bijo, kad to malonumo gali ir nebut, jei kokia bjauri blusa neva parsivesta is kaimo katino kandzios subiniuka... biggrin.gif

P.S. Irengem vaikui atskira kambari ir nupirkom nauja didele lova 3-iojo gimtadienio proga. Nes kazkaip jau toks protingas vaikas nebeturetu miegot kartu su teveliais viename kambaryje, nes ir teveliai turi savu paslapciu ir visiskai nenoretu, jog mazis isvystu ar isgirstu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 04 rugpjūčio 2005 - 23:13
Mes pries pora savaiciu perkelem savo 22 men. mergina i didesne lovyte smile.gif galvojau verks kai pirkejai issines senaja, bet visai 0 reakciju. Kiek laimes buvo, kai tik pardave sena, lekem parsinesti naujos. Tai dabar pries miega vis primena man, kad tetia pirko lovyte nauja laugh.gif

user posted image

pora sykiu iskrito, bet lovyte labai zema ir as pritiesiau kaldru ir pagalviu, tai iskritus net neissibudino iki galo. Ismiega visa nakti kuo puikiausiai o ir ryte ne visada pas mane skuba, dar kartais pasivolioja thumbup.gif
Atsakyti
O mes savo mazyte planuojam mazdaug nuo 1m 10men (blogiausiu atveju nuo 2m) perkelt miegot i lova (nes lovyte atiteks broliukui ar sesutei). Is pradziu galvojau, kad ankstoka, net cia pasiskaiciau ir nusprendziau pabandyt ax.gif
Atsakyti
Na mes irgi nupirkom savo mazei sofa i prieki isvaziuojanvia ir va trecia diena miega joje lotuliukas.gif Siaip nebutume skubeje bet laukiam jai broliuko ar sesutes tai nera kitos iseities rolleyes.gif GUlasi miegoti i naujaja lova su dziaugsmu, gi ir mamyte salia prigula pasaka paskaityt wub.gif Tik va nakti tai vis lakstau ziureti kaip ji ten nes labai vartaliojasi miegodama, tai pora kartu praejusia nakti radau tokioj idomioj pozoj miegancia : kojytes ant zemes o pati ant lovos galvyte pasidejus doh.gif Ir atrodo tie krastai pakankamai platus neturetu iskristi bet kai taip vartosi tai ir gaunasi blink.gif blink.gif
Atsakyti
Vyresnioji iškeliavo į savo didelę lovą 2 m.6 mėn., o mažoji dar miega su mumis, bet jau kitą mėnesį turėtų turėti savo lovą. smile.gif
Atsakyti
Pas mus ta pati problema. Mažoji miega tik su manimi. Vyrui jau vietos mažai tai jį uškėlėm ant čiūžinio ant grindų. Aš jau praradau visas viltis, net lovytę sudėjau ir pardaviau. Taip mūsų gyvenimą užvaldė vaikai.
Atsakyti
Ir musiske miega su mumis. Ieskom naujos lovyte, gal tada iskeliaus is musu lovos. Tik beda, kad jau patinka tik dviaukstes g.gif
Atsakyti
Ir mes miegam 3,kai grizta tetis mirksiukas.gif
Dabar miegam irgi 3:sunelis-karalaitis,dukra nelabai ir as-kampe doh.gif lotuliukas.gif

Mazius uzmiega lovoj,tai vyras i lovyte paguldo,bet uz valandos jau vsio-verkia ir nieko nelieka,tik paimti i lova blush2.gif Reikia man kantrybes,kad priprastu miegoti lovytej,bet doh.gif doh.gif doh.gif Vyras jau juokauja,kad gan ilgai miegosim 3 thumbup.gif verysad.gif
Atsakyti
O dievuliau kaip man atsikratyti savo bwernioko kad miegotu savo loveleje?žinau kad reikia ryžto užsiimti su vaiku naktį bet taip tingisi....
Atsakyti
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 04 09, 10:21)
Mes miegodavome kartu su dukra. Bet atejo diena, kai abu su vyru supratom: GANA! Taigis dabar vaika uzmigdau salia, o miegancia perkeliu i jos lovyte. Pirma nakti nubudus ir supratus, kad yra ismesta ilgai ir graudziai verke  cry.gif . Stojom salia pakaitom, glostem, raminom, bet NEPASIDAVEM  smile.gif . Kina nakti paniurzgejo, trecia dar maziau, ketvirta - vel iskele scena, o paskui viskas rimo nurimo ir miega sau pana lovytej, net seile tysta  biggrin.gif . O tevams koks neralus kaifas vel vienam kita atrasti  rolleyes.gif .

Pas mur ir jau beveik menuo kaip vyresnis sunus nebegeria nakty pieno ir nebemiega musu lovoj. O atpratinom beveik identiskai kaip ChikuRaku-tik skirtumas toks,kad nakty nekreipdavom demesio i verkima,nes jei abndydavom eit ramint-bliovimas budavo tik garsesnis. Taip kelios naktys visisko ignoravimo ir musu sunus miega ramiai savo lovoj.
Dabar tik gailiuosi,kad anksciau to nepadariau doh.gif blink.gif
Atsakyti