Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

QUOTE(happy @ 2006 01 29, 17:28)
Pas mur ir jau beveik menuo kaip vyresnis sunus nebegeria nakty pieno ir nebemiega musu lovoj. O atpratinom beveik identiskai kaip ChikuRaku-tik skirtumas toks,kad  nakty nekreipdavom demesio i verkima,nes jei abndydavom eit ramint-bliovimas budavo tik garsesnis. Taip kelios naktys visisko ignoravimo ir  musu sunus miega ramiai savo lovoj.
Dabar tik gailiuosi,kad anksciau to nepadariau  doh.gif  blink.gif

kaip faina, o ką daryt kai pats atvaro, jau tamsoj išmoko visas kliūtis apieti, o greit reiks keturiems lovą dalintis blink.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 01 29, 18:17)
kaip faina, o ką daryt kai pats atvaro, jau tamsoj išmoko visas kliūtis apieti, o greit reiks keturiems lovą dalintis  blink.gif  g.gif .

O negalima ko nors padaryti,kad neisliptu is lovytes ? pvz jei islenda pro virbus,gal virbus tada geriau itvirtint,o jei lovyte nebe leliukiska-tai manau kai ateitu nakty,eiciau kartu su juo i jo lovyte ir sakyciau,kad visi vaikuciai miega lovytese ir palaukciau kol uzmigs. Na net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 01 29, 19:22)
O negalima ko nors padaryti,kad neisliptu is lovytes ? pvz jei islenda pro virbus,gal virbus tada geriau itvirtint,o jei lovyte nebe leliukiska-tai manau kai ateitu nakty,eiciau kartu su juo i jo lovyte ir sakyciau,kad visi vaikuciai miega lovytese ir palaukciau kol uzmigs. Na net nezinau  g.gif

tai va, kad lovytė jau be vieno šono. kol dar pilvas leido tai priguldavau šalia, o dabar jau sunku. bet gal viskas suitvarkys, nes jau lialkai lovytę su tėveliu dėjo ir vis pilvui pasakojo: lialia i aš tuliu lovą i tu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Man ir vyras patariia leisti vaikui parekti nepulti raminti bet man kazkaip gaila o beto jis uzmiega mūsų lovoje tai kartais kol perkeli issibudina.Reikia leisti parekti zinau kelis kart kad iprastu miegoti savo lovyteje ir dar pratinti migdytis savo lovyteje bet klausimas kaip?kaip jam priprasti užmigti lovyteje?Na biski atšils oras reiks užsiimti su lelium sukaupti kantrybę ir nekreipti demesio i rekimus lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif O as kazkur skaiciau,kad vaikams labai naudinga miegoti su tevais,tada ju smegenys vystosi geriau.Ypac ka tik gimusiems.
mano irgi abu vaikuciai uzmiega savo lovelese.Bet nakti atkeliauja pas mane.Kartais bunu pavargus,tai nesinori,kad visa nakti tave kas spardytu.Bet siaip buna priimti ir miegam lovoje keturiese,gerai,kad lova didele.Kartais galvoju dar ir penktas tilptu tongue.gif
Atsakyti
Kai buvau nėščia ir ėjau į paskaitas gimdymo namuose, tai kai viena iš dėstytojų ( turinti 3 vaikus) pasakojo, kad miega su vaikais kartu kol jie patys to nori ir savo noru neišeina į savo lovelę, tai man juokas ėmė ir aš jos visai nesupratau.....
maniškis į savo lovelę išėjo gal kokių 1,5 metų. Iš pradžių kai gimė man naktį buvo patogiau, kad jis miega šalia manęs, taip mažiau pavargdavau ( nes dažnai valgydavo naktį), o po to taip įprato kad niekaip nėjo iškrapstyti į lovytę.
Po to buvo toks periodas ( čia kažkur nuo 1m 2 mėn iki 1m 5 mėn) kai dalį nakties miegodavo savo lovelėj, o dalį - įlipdavo šalia, taip tesėsi iki tol kol vieną kart vos neiškrito iš mūsų lovos, tada įtikinau, kad lovelėj saugiau, taip ir iškeliavo.
tfiu, tfiu, tfiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Turėkit kantrybės ir laukit tinkamo momento biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , tikrai kada nors iškeliaus...
Atsakyti
ODETUX mes irgi miegame su beveik 2metuku suneliu vienoje lovoje nuo pat pirmu dienu.As bandziau atskirai guldyt,bet schmoll.gif niekaip.
Atsakyti
Musiske jau koki menesi kaip pati iseina miegot i savo lovele. Niekad jos per jega nemigdem savoj lovelej, bet jau nuo senu laiku jai vis sakydavom rodydami i jos lovele "va ten Viltutes lovyte, ji ten miega, o cia tete ir mama miega". Ir taip kas vakara kas diena praktiskai. Na tai panele susirinko savo pagalvyte viena vakara ir pasiprase i savo lovyte. Apake su vyru ziurejom blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mano sūnus nuo dviejų metų nebenorėjo miegoti savo lovytėje. Kai jis gimė, buvo labai neramus, tai leidome tėveliui miegoti kitame kambaryje. O man dar patogiau miegoti su sūneliu dviese. Naktį jis pastoviai nusispardo ir keliauja iš vieno lovos galo į kitą. Reikėtų pastoviai keltis iš lovos ir užkloti.
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 02 11, 16:45)
Mano sūnus nuo dviejų metų nebenorėjo miegoti savo lovytėje. Kai jis gimė,  buvo labai neramus, tai leidome tėveliui miegoti kitame kambaryje. O man dar patogiau miegoti su sūneliu dviese. Naktį jis pastoviai nusispardo ir keliauja iš vieno lovos galo į kitą. Reikėtų pastoviai keltis iš lovos ir užkloti.

mano mažylis irgi miega kartu su mumis. ir niekaip nesugalvoju kaip jį pripratinti ten miegoti. doh.gif
Atsakyti
Kažkas temoje rašė, kad miegas su tėvais vaikui tik į naudą, kad tai turi teigiamą įtaką jo emociniam vystymuisi, bet aš girdėjau ir tokią nuomonę, kad kuo ilgiau vaikas miega su tėvais tuo anksčiau pradeda lytinį gyvenimą verysad.gif ir aš manau, kad tai galima logiškai paaiškinti g.gif . Bet mano piplys irgi dar miega per viduriuką doh.gif nors taip norėtusi jį iškraustyti, bet nenoriu jo išginti su ašarom ir riksmais, bet kaip tai padaryti neskausmingai dar nesugalvojau g.gif
Atsakyti
Norėčiau pakoreguoti temos antraštę- ne priprato, o pripratinom miegoti kartu smile.gif . Pas mus ne išimtis. Tik dar linksmiau. Mes su vaiku kartu miegam, o tėtis iškraustytas į kitą lovą ( ne lovytę) . Aišku labai jau atsibodo toks miegojimas, bet dėl šventos ramybės ko tik nepadarysi doh.gif
Atsakyti