Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

kol maniskis buvo mazesnis miegojo lovytej,tik kelis strypus buvom isseme kad galetu pats ilipti ir islipti thumbup.gif bet kai pries gera menesi pardejo nakti vaikscioti kas kelios minutes ar valandos,nuemiau visas grotas ir liko paprasta didele lova thumbup.gif kol kas miega joje,nors buna kad kartais nunesu ji i lovyte o jis man sako,noriu su tavim miegoti.Nepaisant to,miegas nakti pasidare ramesnis
Atsakyti
Mum 1.9,ir jau menesi kaip miegam normalioj lovoi thumbup.gif vaikas suauges,kada nori atsigula,prabudes nueina kur nori,gert paimt,ar pas mama,jokiu problemu.O nuo tos lovytes mes jau atsikrates pries pusmety 4u.gif Kol nenupirkom sios lovos,miegojo su manim irgi suaugusiuju lovoi,nei kryto,nei ka,uztat miegojo kaip karaliena,vietos buvo sociai bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažei 2,4 m., bet vis dar miegam lovytėj, dar daug vietos joje. O be to labai bijau, kad iš tikros iškris, nes labai jau vartosi per miegus. g.gif
Atsakyti
Kai suėjo 3 metai. Pabodo naktimis atsibudinėti nuo jo trankymosi į lovytės šonus. verysad.gif Vyras padarė normalaus dydžio lovą su kraštu. Neiškrito nei sykio. Kai jau bus perdidelis tokiai lovai, čiužinį paimsim į paauglišką lovą, o šią parduosim
Atsakyti
mes dar visai mazos, bet jau planuojam nauja lovyte. Sioj su mediniais krastais niekaip galvyte vietos neranda - vis baladojam per naktis. Didziojoj lovoj ismiega beveik ramiai (bet buna naktu ir tokiu lotuliukas.gif ), bet neaisku, kaip bus naujojoj. Tiesa, galvojam, gal pradziai koki miegama foteliuka nupirkt, kad pratintusi. Jis ir su krastais aukstesniais. Juo labiau, kad musu namuose vietos ne per daugiausia.. Ar si mintis kvaila? g.gif
Atsakyti
Mes lovytę keitėm, kai išaugom, virš 3 metų. pradžioj keletą naktų iškrito, bet dabar viskas gerai. O vakare ir ryte ateina į mūsų lovą pagulėti smile.gif
Atsakyti
Dviejų su puse metų pradėjo miegoti didelėje lovoje su manim
Atsakyti
mano maziukas nakti iskrito is savo lovos su grotom doh.gif blush2.gif ,nes jam rupi visur lipti,dabar miga su manimi,,bet uz savaiteles jau tures savo tikra lova ax.gif
Atsakyti
mano mažoji dar tik ėmė stotis bet kažkaip susistūmė kaldrą ir kūliais išsirideno iš lovytės mano akyse ,net sureaaguot nespėjau,o šiaip beveik visą savo gyvenimėli miega su manim ir nematau problemos,kai atėjo supratimas tai ir viena užmiega,svarbu pačiai mamai nestresuot,o centimetrais tokių dalykų nenumatuosi
Atsakyti
Rudeniop ruošiamės įsigyti, bus 1m. 10 mėn.
Atsakyti
ir aš jau galvoju apie atskirą kambarį vaikiukui bet nežinau kaip mums gausis nes miegu su mama ir tėčiu vienoje lovoje verysad.gif
Atsakyti
Rudeniop ruošiamės keisti ( sūneliui bus 1m.10 mėn.). Mažoji lovytė mums tik tik, nors ir virbai išimti.
Dar keletas lovyčių pavyzdžių iš IKEA puslapių:
1. user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
O šita lovytė kažkada buvo " Akmenos" intern. puslapyje:
user posted image
TauRe, labai daili mažylės lovytė.

Atsakyti