Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

aga ir mes greitai pirksim musu mazajai lova,o tai sese jau seniai turi savo lova biggrin.gif .ir kojytes jau seniai lenda per lovytes virbus,nes augam kaip ant mieliu.ir atrodom ne pagal savo metukus tongue.gif .
Papildyta:
nors musu mazajai dar tik bus 2.7 metuku,ot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2006 08 31, 17:58)
O mes tik dabar sugalvojom kad jau laikas i nauja lovyte persikraustyti, todel ieskom patogios lovytes biggrin.gif . Kur ar kokia patariat isigyti? Mes norim kad antram aukste butu lova, o pirmas tai spinta ar kazkas panasaus! mirksiukas.gif  Ar kas turi, patarkit ar praktiska!

Tokios lovos neturiu, bet pazistu kas turi. Tai labai patogu, ypac, jei mazas vaiko kambariukas, taip sutaupoma labai daug vietos. thumbup.gif Tik nepatarciau pirkti, kai yra apacioj rasomasis stalas, nes vaikas sau sviesa uzsistos. O ir didesnis vaikas mielai gulasi i tokia lova (bent jau as dar ir dabar noreciau lotuliukas.gif jei kas leistu)
Atsakyti
As uz lova kuo anksciau smile.gif Maniske 6 men pirmakart ikeliau ir ten ten labai patiko priprato viena miegoti per tris dienas 4u.gif O nuo 9 men atskiram kambary miega smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
doh.gif , o mes jau nupirkom lova su stalu ir spinta apacioje doh.gif !
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2006 09 06, 10:03)
Sveikos,
doh.gif , o mes jau nupirkom lova su stalu ir spinta apacioje doh.gif !

Ne, nu, cia tik mano nuomone kad vaikas uzsistos sau sviesa mirksiukas.gif Juk ant staliuko galima ir staline lempa padeti mirksiukas.gif Be, to, juk viskas priklauso nuo kambario apsvietimo 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif ,mano berniukui tuoj du metukai,ir jis vis dar miega vaikiskoj lovytej,nes manau kad dar anskti jam miegoti be apsaugu,bet dabar iskilo dilema,pradejau vesti i darzeli kaip tik,dar kol kas nepalieku pietu miegui bet reikes bandyti,o ten tai jau paprastos lovytes,tai man baisu,kaip jis ten miegos,nes jis labai vartosi ir sulinejasi,neisivaizduoju kaip cia bus g.gif schmoll.gif
Atsakyti
mes persikraustem i didesne lova mazdaug 1,7m. dukra labai jau dauzydavo galva i lovytes strypus o poto nubudusi verkdavo. doh.gif taigi nusprendem atsisveikinti su lovyte!!! dabar sau kaip karalaite miega didelioje istempiamoje lovyteje. thumbup.gif nors istempti jos dar nereikia ir taip telpa ir dar vietos lieka. tik tiek, kad is jos labai lengvai islipa ir nakti kai sugalvoja ateina pas mus i lova!!!!! ax.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik mums aktualus šis klausimas. Mažulei dar tik 1,7 m. bet jau ta lovytė vai vargsta doh.gif Jau net kyla noras ją prie sienos pririšti, kad nenuverstų.
Šokinėja, straksi taip kad net baisu ar ji atlaikys.
Dabar vis pagalvojam gal jau laikas į didesnę lovelę, bet baisu kad neiškristų.
Atsakyti
Musu maziui jau 1 metai ir 10 menesiu. Tai as kartais irgi pagalvoju, kad jau reiketu ji perkelti i didesne lova. vacation1.gif
Atsakyti
Maniškei 1,11mėn, tai jau irgi miegam ištempiamoj lovoj nuo 1,5m. Lovą ištiesiam į priekį, tai mažoji vartosi kaip karalienė thumbup.gif . Tiesa, vieną kartą buvo iškritusi ant žemės, tai to pakako ir dabar saugosi. Ir iš lovos ji pas mus nelipa, o atsikėlusi šnekasi, žaidžia, šaukia mane, kartais verkia, bet nelipa, kol neatidarom durų į jos kambarį ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 11 22, 17:21)
Ir iš lovos ji pas mus nelipa, o atsikėlusi šnekasi, žaidžia, šaukia mane, kartais verkia, bet nelipa, kol neatidarom durų į jos kambarį  ax.gif .

tai jums labai pasiseke!!! mirksiukas.gif
nes musiske tai ir nakti pas mus atzigiuoja, jei atsikelia!!! doh.gif
o jei tyngiu keltis ir nuvesti ja i lovyte taip ir ismiegam iki ryto... ax.gif
Atsakyti
Maniskis lovyteje nustojo miegoti 3m. ir tik po to irengem jam atskira kambari. Ir antraji ruosiuosi perkelti tik kokiu 2.5m. Kad vaikui butu patogu, mes nuo metuku laiko tiek vienam, tiek kitam nuemem viena lovytes krasta, kad galetu ilipti ir islipti kada tik uzsimano.
Atsakyti