Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

rolleyes.gif O mes visai išėmėm lovelės šoninę sienelę, pritraukėm prie savo lovos..ir miegam kaip ir kartu kaip ir atskirai..ir atropot pas mus nelabai toli... doh.gif Bet jau žvalgomės i didesnes lovytes, nes milžiniukui lenda kojos lauk per grotas... biggrin.gif
Atsakyti
Zinote,tkrai labai geras variantas.As irgi savo dukrytei isemiau sonines grotas,tai dabar irgi miegam kaip vienoj lovoj.Nakti ir ranka paduoti ar paglostyt-labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Mano mazylio lovele buvo skolinta. Taip nutiko, kad kai Rokuciui buvo 1.3 m. reikejo ja grazinti busimam pusbroliukui. Buvo gera proga isigyti normalia lovele.
Kas keisciausia, ne karto neiskrito, nors vaikiskoje loveleje po nakties rasdavau skersa.
Tik viena naktini ivyki pamenu. Ta pacia savaite, kai pakeitem lova. Prabundu nakti, o prie lovos zmogaus siluetas bijau.gif blink.gif , karstis tik ismuse, galvoju "vaidenasi". O cia pasirodo mano sunelis, neaisku kiek laiko i miegancius tevus ziuri. 2.gif
Kai neramiai miega ar serga, prisitraukiu lovele prie savo. Tai lyg ir kartu, bet atskirai.
Atsakyti
4u.gif Skirmantas nuo pusantru metuku miega noramlioje dviauksteje lovoje, ir antrame aukste, bo is pirmo islipdavo ir nemiegodavo, nors dabar jau ismokom ir is auksciau islipti...nekliutis. blink.gif doh.gif
O Justas nuo 2metuku miegojo normalioje lovoje...... wub.gif
Atsakyti
nu va,pagaliau savo burbula perkeliau i istiesiama foteli. kadangi jis zemas,tai nebaisu,jei iskrenta(buvo per menesi kokie 3k),o be to,jei nakti nubunda,tai isiropscia pats i musu lova.zodziu dziaugiuosi anksti atsikracius lovytes,tik beda,jei reikia ka pasidaryt,nera kur det vaiko,kad nesimaisytu g.gif
Atsakyti
as galvojau nuo kokiu 3 kita lova kelt is lovytes, bet dabar kilo noras truputi anksciau, nes mano vyruciui dabar 1.5m tad nzn, reiks pasvarstyt.... va fotelis viengulis butu visai gerai......
Atsakyti
Mano pupa pietų miegelio užmiega tik pasupta vežimėlyje, bėda tame, kad jame darosi ankštoka, per miegus malasi vežime ieškodama patogios padėties lotuliukas.gif Ką daryti, kaip pripratinti užmigti be supimo, juk nakčiai puikiausiai moka užmigti pati g.gif Bandžiau ir dieną pamigdyti lovoje, gulėjau šalia, bet mažoji žino, kad pietų miego vieta ir ritualas yra kitokie, t.y. vežimėlis ir supimas, todėl niekaip neužmigdavo doh.gif Gal kas susidūrėt, būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif Juk jau ne tokia maža, kiek dar reikės supt?? g.gif
Atsakyti
Labai jau girdėta situacija biggrin.gif . Maniškė vežime nusprendė nebemiegot kai sumąstė, kad lova irgi supasi. Tai iš pradžių supdavau, kad užmigtų, poto pradėjo užmigti pati. Deja, prieš porą mėnesių savrankiškas miegojimas baigėsi - gali prasimalt lovoj 2-3 valandas ir neužmigt, o tik pradedi supt ir iškart nulūžta, tai va ir supu beveik 2 metu paną. blush2.gif Tiesa, nakčiai užmiega pati nuo pat pirmų dienų.
Atsakyti
ojojoj pas mus ta pati problema - be valandos nulauzt pietu niekaip, ir tai tik geriausiu atveju! neseniai teko pamigdyt pietu tokioj gelezinej spiruoklinej lovoj- ka jus, smagumelis! vaikis pats linguoja-supk mama, aaa, o man belieka tik paspirokliuot, sedint ant jos. ka gi, vaikas per 10 min nuluzo, nors buvo ne daugiau pavarges nei visuomet. grizom namo i savo lova- vel vargas. sakau, kur man tokia dabar gaut? tai kas kad griozdas, bjaurybe, bet su vaikiu-jokiu problemu. na aisku juokauju, bet ka gi daryt kai jau nebe kudikis, o reikalauja supimo doh.gif sakau, gal koki hamaka pakabint namuose, paskui sode praverstu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amcia @ 2006 05 25, 13:41)
doh.gif sakau, gal koki hamaka pakabint namuose, paskui sode praverstu... g.gif

gal ir nebloga mintis g.gif
Atsakyti
mes irgi galvojam jau,kad gal butu neblogai iskraustyt is lovytes savo maziu i lova,bet kad jis nelabai lipa is lovytes.. rolleyes.gif nakti jei atsibunda,tai atsiklaupes prie krasto,galva ant tureklu padejes laukia,kol kas ji paims lotuliukas.gif bet niekada nezinai,kas tam mazyliui saus i galva ir pabandys persisverti unsure.gif butu baisu blink.gif
Atsakyti
Nors mano mergaitei jau 3 metai, bet miega lovelėje su virbais. Ir miegos, kol tilps, nes lovelė gan didelė. Niekaip neįsivaizduoju, kaip ji miegotų paprastoj, be atramų. Tikriausiai negalėčiau pati užmigti, vis tikrinčiau, ar neiškrito. O pati išlipti nebando, bijo smile.gif .Tik įlipa pati. Ir miega gerai, kaip atsigula, taip iki ryto, kol reikia į darželį keltis. O jei galėtų išlipti kažin kaip ten būtų, gal ne kartą rastume ryte savo lovoj biggrin.gif .
Atsakyti