Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 22, 23:59)
Persiprašau mielosios, o kas čia per ištempiama lovelė? mastau.gif

toks fotelis vienvietis arba dvivietis.
jis issitiesia i prieki tiek, kad net suauges zmogus telpa.
tikiuos isivaizduoji. ax.gif
Atsakyti
mes jau irgi po truputi pradedam savrstyti apie naują lovytę, bet manau kad nupirksim iki trečio gimtadienio, tai dar gerą pusmetį pasimėgaus esama biggrin.gif
Atsakyti
mano vyresnieji į "normalias" lovas persikraustė beveik 2,5 metų būdami. pats laikas jau buvo-lovytėj jau nepatogu ir iš didelės jau neiškrisdavo.
Atsakyti
Mano berniukai didesnėse lovose pradėjo miegoti, kai jiems suėjo po du metukus smile.gif .
Atsakyti
Mano mergaite savo lovyteje megojo iki triju su puse,nupirkom jai kampa nes jau remesi kojos.O del nemegojimu savo lovitei,reikia vaikui irodyt kad jo lovite taip pat faina.Bet nevers per prevarta joje megot.Taip tik ivarysi fobija ax.gif
Atsakyti
Mes lovyte pakeitem , kai i mokykla pradejo eiti.... ax.gif t.y. 6,5 m. 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus pramiegojo vaikiškoj lovytėj iki pat 4 metų doh.gif Gaila jau žiūrėti buvo - rankos kojos pro groteles išlindusios lotuliukas.gif Tai pirkom normalų viengulį dvipusį čiužinį thumbup.gif Tai miega dabar ant grindų ir yra labai patenkintas. Po Naujų užsakysim ir kokį rėmą čiužiniui .
Čiužinį pirkom gerą, nes tikimės kad užteks ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 14 gruodžio 2006 - 11:07
Mes kaip tik siandien tai padarem, nupirkom savo vaikui didesne lova, jam 2.10metuku, manau pats laikas, jei yra galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
vaikiskoj lovytej praktiskai is vis nemiegojo, taigi kai tik atsirado galimybe, pirkom didele lova, kad uztektu iki paauglystes. Prie sonu pritaiseme bortelius, kad neiskristu. Ir dabar sekmingai miega savo lovoj. Del pratinimo prie naujos lovytes, tai nieko negaliu pasakyti, kazkaip labai lengvai priprato, pamego.
Atsakyti
Dukrą perkėlėm į lovą, kai jai buvo pustrečių, nes "nupirkom" brolį.Lova buvo pastatyta kitame kambaryje, tai tėčiui reikėdavo pabūt kartu kol užmigdavo.Šiaip jau nauja lova džiaugėsi.Sūnui šį mėnesį įtaisėm naują lovą, ėjo į ją miegot su džiaugsmu, kad tokia pati kaip sesės.Naktį dar reikia kai kada pataisyt, nes randam beveik skersai gulintį.
Atsakyti
Pirkom pustrečių, nes pati nebenorėjo lovytėj miegoti. Todėl gal ir nebuvo ir nėra jokių problemų su pripratinimu
Atsakyti
ramaus ir saldaus miegelio visais 2007 metais!!
su naujais!!!! 4u.gif
Atsakyti