Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

QUOTE(Mala @ 2004 01 07, 11:59)
Pasidalykit patirtim nuo kada jus perkelete vaikus i lova (ne vaikiska lovyte su grotom) jo kambaryje?
Maniskei 9.5 men bet savo lovytej nebemiega jau visa men. Darosi baisu jei pripras prie musu lovos, bus sunku atpratinti. Gal jau perkelt? Ar ne peranksti? O gal jau pervelai?

Labas,savo vaikams nupirkome dviaukste lova kai sunui buvo 2,9m.(bet ant ciuzinio jis miegojo nuo 1,6,o dukra nuo 11men.Ir visai sauniai biggrin.gif Nors kai serga,tai miegami visi vienoje dideleje lovoje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridatam @ 2007 02 14, 01:54)
mums dar nera pusantru metuku ir as manau kad iki nepilnai triju galk miegos joje  g.gif

Maniskiai,tai neismiegojo net iki 1,6m.Jiems buvo per anksta pasisukti,nes abu per nakti padarydavo daugybe ratu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, vis galvoju , kad ir man laikas mazajai nauja lovyte nupirkti, tik vis atidelioju. doh.gif Niekaip neapsisprendziu ar pirkti vaikiska, ar iskart didele, nors jos kambarys nera labai didelis.
Norejau paklaust ar mazyliai neiskrenta is dideles lovos? ir jei nebenaudojat atramu tai - nuo kiek metuku? smile.gif
Atsakyti

Musu mazoji su mumis dviguleje lovoje miegojo iki 5men.nes lovytes grieztai atsisake, matomai kad valge mano pieneli.Po to ji tik retkarciais jo ragavo , gal todel persikrauste i lavyte ir pakolkas miega joje su savo lelyte. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mums 10 menesiu iki siol megam visi tryse.vaikas pats uzmega vakare bet nekaip nenori megoti pas save lovytei.gal yra kokiu gudribiu kad pripratint prie lovytes g.gif
Atsakyti
sveikute smile.gif na mums dar tik 8 menesiukai,jau senai panelyte viena miega, o uzmiega lovytej su buteliuku smile.gif anksciau su tutuku uzmigdavo, o dabar jo jau nebereikia.
sekmes atpratinant smile.gif
Atsakyti
po truputuka guldyk diena i lovyte , pakabink koki zaisliuka tegul pazaidzia, kiekviena diena ilgink laika. ten stenkis duoti arbateliu,duok viska nuo ko rimsta.as kai savaja jau pradejau pratinti miegoti atskirai, uzmigdydavau salia saves, bet kai perkeldavau turedavo buti uzklota su pleduku, nes jei neuzklodavau bekeliant pabusdavo.
Atsakyti
pas mus tokios pat problemos, labai sunku atpratinti ax.gif , mamytės pasidalinkit patirtimi g.gif
Atsakyti
mano 4metu sunus ir nemiega vienas blush2.gif kad ir ka darytumem vistiek neina i savo lova g.gif
Atsakyti
mano viresneli vis dar uzmiega su manim kartu lovoj paskui perkeliu vacation1.gifo jei prabunda ir vel jis pas mane. ax.gif atsirado brolis tai tetis isejo pas vireneli os su maziuku bet dazniausia bubna tetis vienas o as su abejais. doh.gif o dabar jau iki puse nakties maziukas uzmiega lovytei viresnelis perkeltas i savo lovoa o tetis keliauja per lovas doh.gif
Atsakyti
mes kartu miegojom beveik iki 3menesiu, manaiu kad bus problemu guldant i atskira lovyte, bet dideliam mano nustebimui...nieko, viena vakara pasikankinau (uzliuliuoju ant ranku tada i lovyte, nemiega, vel liuliuoju ant ranku, ir taip kelis kartus kol uzmigo savo lovytej) o kitus vakarus problemu jau nebuvo...
manau gal del to kad 3menesiai o ne 8 ar 10, tokius vaikus sunkiau atpratinti, jie samoningesni ir zino kad gali issireikalauti mamytes artuma ir siluma naktimis

dar girdejau, kad kartais uztenka paaiskinti vaikui, kad cia tavo lovyte o cia teveliu, kad visi turi miegoti savo lovytese, dar papasakoti apie pasaku feja kuri ieskos vaikucio jo lovyteja ir neradusi neatnes graziu sapnu ar pan., bet sitas budas dar vyresniems vaikams
Atsakyti
o jums mamytes niekas nepatare vaikuciu neguldyti salia saves naktimis. jei ne vyras as taip pat mazaja guldydavausi salia saves, kol viena diena vyras supykes pasake, as ne tam lovyte vaikui pirkau ,kad miegotume visi trise. niu ka ir prasidejo musu kancios su lovyte.beveik menesi vargau, bet savo pasiekiau, kankindavau savaja neleisdavau diena visai miegoti, o vakare krisdavo kaip lapelis, tai ir dedavau i lovyte,nakti kai pabusdavo tada jau parsinesdavau, bet jau miegodavom po truputuka lovyteje.o kai vaikuciui jau 10 men, tikrai nezinau kaip ten atpratinti.nes manoji buvo 3men ir tai vargelio buvo
Atsakyti
Mano pupa lovytėje užmiega pati be jokių koncertų, bet kokia 1-2 val vis tiek pabunda ir nebenori jau miegoti lovytėje ir atkėliauja pas mus į lovą. Vis kiekvieną dieną sau sakau kad neleusiu to, kad reikia pratinti prie jos lovytės, bet naktį nenoriu triukšmo, dėl to paimu į savo lovą. Dar kita priežastis, kad nenoriu supti, nes su tuo supimu iki 6 mėnesių turėjom problėmų, reikėjo supti, nes kitaip neužmigdavo, o dabar vėl bijau pripratinti prie supimų, dėl to ir guldau į savo lovą, net nežinau kas blogiau.
Atsakyti