Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

As paguldau i lovyte, pabuciuoju, uzkloju ir atsisedu salia, o ji pati pasirango, susiranda patogia poza miegojimui ir uzmiega thumbup.gif Buna kad ir atsistoja, pasiziuri ar salia, nes uzdejom ant grotu adijaliuka, kad sviesa ne taip spigintu, ir toliau atsigula blush2.gif
Atsakyti
mes irgi turejom panasia beda,is dideles meiles prisipratinom o paskui ziurim kad nei vienas is 3 gerai nebeissimiega doh.gif tai paprasciausiai paemem vaiko lovyte,nuemem viena sona ir pristumem salia musiskes lovos.tai zinokit thumbup.gif ,lyg ir kartu,lyg ir atskirai.o ir nakti pravirkus vaikui nereikia keltis ir begt per visa kambari ax.gif
Atsakyti
LAbutės...mano didecnis berniukas visada miegojo su manim...kai gimė antras,tai visi trys miegojom vienoj lovoj,bet dabar miegam tik su maziuku,nuleidau as jam lovyte ir kuo puokiausiai miega,net nenori pas mane miegoti,arba uzmigdavo su tete tai pernesam i lovyte biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mano mazoji miegojo su mumis tai pries menesiuka pabandziau ta ferberio metoda pradzioj nuo pietu miego tai reke pusvalandi paskui vakare 15min o kita diena visai gerai tik vat butinai as turiu jai paglostyt galvyte ir lopsine padainuot net pati ismoko paprasyt.jai 1.2men ir dziaugiuos nes dabar ir pati galiu pagaliau geriau issimiegot thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu mum pasisėkė jau nuo pirmų dienų mažiukas miega tik savo lovytėj, kai pasiilgstam ir pasiguldom šalia tai perlipęs per mane pabėga į savo lovytę, tik paskutines dvi naktis miegam kartu nes tėvelis komandiruotėj ir sergančiam mažiukui labai vienam negera verysad.gif
Atsakyti
manau dukrytei jau greitai teks keisti lovytę...ji ją baigia sulaužyti doh.gif blink.gif kai pabunda žaidžia, šokinėja lovytėje, ir ta visai išklero unsure.gif
Atsakyti
Kol kas mūsų mažius (jam 2 m. ir 1 mėn.) miega savo lovytėj su grotom. Planuojam antrą vaikelį. Tikimės, kad kai gims mažiukas, vyresnėlis pereis į savo kambarį, kuriame nupirksim naują lovą, o senoji liks mažiui.
Atsakyti
manoji diena miega mano lovoj dazniausia ir as dar pamiegu ax.gif ir inai tada ilgiau ismiega O nakti uzmigdau savo o pokokios valandikes perdedu i jos kartais visa nakti ismiega kartais tik puse ir tenka pasimt, bet bandau perdauk passave nelaikyt nes greit pripras o paskui man vargelis nes tryse man nesimiega vyras issiskietes mazoji ir skersai isilgai o man tada lieka kojugalis doh.gif
Atsakyti
as tai abu vaikucius nuo gimimo guldziau i lovyte.Mazaji tai jau nuo puses metu i kita kambari pernesem lovyte.ir jie su sese sau linksmai gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Siaip nera labai gerai,jei vaikuciai ilgokai su teveliais miega blush2.gif As su saviske miegojau iki menesio ir tai ne kiekviena nakti, bet tik del to,kad ji buvo neisnesiota ir labai nakti susaldavo, o buvo gimusi per didziausius salcius, pas mus namie taip pat labai salta budavo.Po nakties kaip ledukas rankytes verysad.gif Dabar dar ir vasara sugeba nakti atvesti cool.gif Kadangi zinau,kad prie gero greit priprantama,tai ir nemiegam kartu dabar, visalaik ji savo lovytej, ten ir migdau, ant ranku supuoju tik kai verkia vakare. I savo lova pasiimu tik ryte padukti wub.gif

O kad pripratinti prie lovytes,tai uzmigdzius reikia perkelti i lovyte, jei erkia,vel uzmigdyt ir vel guldyt. Aisku reikia kantrybes, bet juk pripras ir miegos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 26 gegužės 2007 - 10:39
manajai 20 menesiu, pries 2 savaites paruosiau jai kambariuka,paklojau jos lovyte, graziai ispuosiau ir pradejau ja pratinti miegoti atskirai nuo musu.paprasciausiai paaiskinau( ilgai aiskinau) , kad dabar ji jau didele mergyte, turi savo kambari, savo didele lova ir nuo siol miegos atskirai su savo dviem "lialem"( lelytes) . Ilgai ir ji man aiskino, kad miegos su manim, net tempe mane uz rankos i mano lova doh.gif bes susitarti pavyko su salyga, kad ji betkada gales ateiti pas mus i lovyte ax.gif Tad nuo siol ji miega savo lovytej, uzmiega tik jei salia bunu as.Nakti parbega pas mus i lovyte, buna, kad ismiega iki 6 ryto biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui metukai ir beveik menuo, nuo pat pirmu dienu kai parsiveziau is ligonines guldydavau maziu miegot i jo lovyte, nors ir neramu buvo, kad negirdesiu, kad kas neatsitiktu, bet viskas buvo gerai, lovyte nuo musu lovos stovi per kelis metrus, todel jokiu rupesciu nebuvo, ir pamaitindavau ir vel paguldydavau atgal i lovyte...
buna aisku atveju, kad mazylis prasibunda nakti ir verkia, nieks nenuramina, nei glostymai nei ciuciavimai tada pasiguldau pas save i lova, bet siaip jis visada miega tik savo lovytej ir paguldytas be jokiu dainavimu, mylavimu, ciuciavimu pats uzmiega tiek dienos miegelio 2 kartus, tiek miegucio nakti ax.gif
jei ka nors skauda (pvz dantukai dygsta, ar pilvuka pucia) tai buna kartais tenka pastovet salia lovytes, kad jam ramiau butu, arba pirsta duot isikabint, bet labai reti tokie atvejai...
ir as sutinku su ta nuomone, kad miegojimas kartu negerai ir vaikiukui ir tevams, nes as ir pati pasiguldzius maziu salia bijau kad neprispausciau, kad vyras neprispaustu, miegu visai ant krasto nors lova pas mus plati doh.gif o be to juk ir teveliams norisi "paisdykaut", tai as pvz kazkaip net nenoriu myletis kur vaikas miega, ai o gal ims ir atsibus blush2.gif tai paskiaus visiems blogai ir tevai negave ir vaikas kol vel uzmigs lotuliukas.gif o ka jau sneket apie intymu gyvenima kai mazylis miega kartu su tevais lovoj....
zodziu kazkaip padrikai as cia viska surasiau doh.gif na bet man regis paprasciausia vaikiuka pratint nuo pirmu dienu... puikiai suprantu, kad kai vaikai kelias nakti valgyt patogiau juos migdyt savo lovoj kad nereiktu keltis maitint, bet cia jau mamu islepimas, o paskiaus kai maziukas paauga jis nebesupranta kodel turi miegot vienas, nes pripranta 4u.gif
Atsakyti