Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Labas,nemanau,kad kazka praziopsojot.Paprasciausiai musu mazieji zmogeliukai be galo yra gudrus,todel negalima jokiu nuolaidu,jei jau nusprendet guldyt viena tai taip ir darykit.Nesakau,kad bus lengva,pradzioj gal pradekit nuo to,kad nebeimsit savo mazojo maistautojo ant ranku,galit paguleti salia kol uzmigs,o palaipsniui tuos pagulejimus trumpinkit,tik nedarykit nuolaidu.Aisku bus visko ir asaru ir pykcio.Manau reikia tik kantrybes ir viskas imanoma.Tik jokiu budu pradejus verkti neimkit ant ranku,galima paglostyti,pabuciuoti.Vaikutis turi suprasti ko is jo norit.SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jusrob @ 2008 01 13, 23:02)
Labas,nemanau,kad kazka praziopsojot.Paprasciausiai musu mazieji zmogeliukai be galo yra gudrus,todel negalima jokiu nuolaidu,jei jau nusprendet guldyt viena tai taip ir darykit.Nesakau,kad bus lengva,pradzioj gal pradekit nuo to,kad nebeimsit savo mazojo maistautojo ant ranku,galit paguleti salia kol uzmigs,o palaipsniui tuos pagulejimus trumpinkit,tik nedarykit nuolaidu.Aisku bus visko ir asaru ir pykcio.Manau reikia tik kantrybes ir viskas imanoma.Tik jokiu budu pradejus verkti neimkit ant ranku,galima paglostyti,pabuciuoti.Vaikutis turi suprasti ko is jo norit.SEKMES 4u.gif

Aciu, jusrob 4u.gif mirksiukas.gif
Taip ir bandom daryt doh.gif unsure.gif Tikiuosi tik tas iprotis pas musu turtuka atsiras wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniškei irgi dar nėra 2, bet ieškome pakeitimui į normalią vaikišką lovą, nebepatogi mažytę lovytę, reikia šonus uždangstyti,kad kojos ar rankos miegant nistrigtų lotuliukas.gif
Atsakyti
na, kazkada teko matyti panasia laida del miegojimo, o esme tame, kad reikia paguldyti vaikuti i lova ir iseiti is kambario. Pasakius, kad laikas mieguciui. Nekreipti demesio i verkima, be abejo, sitoje vietoje ir sunkiausia, nes mamos dazniausiai del to ir suskysteja.. blush2.gif o del buvimo salia, tai sako, kad geriau nebuti, nes vaikelis pabudes ir jusu nerades salia, gali blogai pasijausti.
Pati pamenu situacija is savo vaikystes, kai man buvo kokie 6 metai, uzmigau, o kaip tik buvo puske atvaziavus ir as pabudau kokia 11 val vakaro, visi jau buvo issivazineje, o as kaip kokia lunatike pradejau po kambarius vaiksciot ir ieskojau pusseseres, na, nelabai smagus jausmas... ax.gif aisku, as tada jau buvau didele, gal tas maziukas nieko neprisigalvotu, bet mano fantazija tai ohohoho kokius paveikslus piese... doh.gif
Na, bet kuriuo atveju, mamytei didziausios sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš galiu pasidalinti savo patirtimi.Aš dariau butent taip,kaip rašo viduciux,ilgai kankinausi,bet mano mažyle labai jau inoringa.Gal tau bus lengviau.Pradžioj nunešdavau i lovyte,paguldydavau,laukdavau 5min. eidavau dainuodavau,uz rankos laikydavau ir t.t.Po to laika ilgindavau iki 10min. ir tik tada nueidavau pasakydavau labanakt,liuliuku ir iseidavau.Taip kazkur apie pusvalandi pasikankindavo ir uzmigdavo.Dabar po 2-ju men. doh.gif guli ir uzmiega greitai ir ramiai be jokiu triuksmu.Dar nepaminejau,miegot eina vienu ir tuo paciu metu.
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2008 01 16, 00:09)
Na, bet kuriuo atveju, mamytei didziausios sekmes  ir kantrybes 4u.gif

QUOTE(aldoncita @ 2008 01 16, 10:13)
Na ir aš galiu pasidalinti savo patirtimi.Aš dariau butent taip,kaip rašo viduciux,ilgai kankinausi,bet mano mažyle labai jau inoringa.Gal tau bus lengviau.Pradžioj nunešdavau i lovyte,paguldydavau,laukdavau 5min. eidavau dainuodavau,uz rankos laikydavau ir t.t.Po to laika ilgindavau iki 10min. ir tik tada nueidavau pasakydavau labanakt,liuliuku ir iseidavau.Taip kazkur apie pusvalandi pasikankindavo ir uzmigdavo.Dabar po 2-ju men. doh.gif guli ir uzmiega greitai ir ramiai be jokiu triuksmu.Dar nepaminejau,miegot eina vienu ir tuo paciu metu.

Labai aciu uz pamokymus 4u.gif
O mums sekasi neblogai - dienos miegeli uzmiega labai greitai, bet ranka dar mano paciupineja blush2.gif o va del nakties, dar kankinames doh.gif verysad.gif bet gal kaip nors...matau visos vargo pradzioj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo 4m pradejo miegoti vienas savo kambaryje.Tada ir pakeitem lovyte i didesne lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 16, 12:38)
Labai aciu uz pamokymus  4u.gif 
O mums sekasi neblogai - dienos miegeli uzmiega labai greitai, bet ranka dar mano paciupineja  blush2.gif  o va del nakties, dar kankinames  doh.gif  verysad.gif  bet gal kaip nors...matau visos vargo pradzioj  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif
a kode norit i darba grizti, gi dabar auginti galit iki 2 metuku thumbup.gif

as saviski nuo gimimo guldziau i atskira lovyte...pamaitinu ir i lovyte..tai tas procesas kazkaip naturalus..jokiu isteriju

a del supavimo g.gif keikviena kart as tai supuodavau
tik maziukas kol kudikiukas buvo tai ant ranku jei neramus, ar dantukai kankino
a siaip visada salia pabudavau padainuodavau...palaukdavau kol akutes uzsimerkia....
kam skubeti..gi mazulis dar..pasidziaukit..neskubekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 17, 13:47)
bigsmile.gif
a kode norit i darba grizti, gi dabar auginti galit iki  2 metuku thumbup.gif

as saviski nuo gimimo guldziau i atskira lovyte...pamaitinu ir i lovyte..tai tas procesas kazkaip naturalus..jokiu isteriju

a del supavimo  g.gif keikviena kart as tai supuodavau
tik maziukas kol kudikiukas buvo tai ant ranku jei neramus, ar dantukai kankino
a siaip visada salia pabudavau padainuodavau...palaukdavau kol akutes uzsimerkia....
kam skubeti..gi mazulis dar..pasidziaukit..neskubekit wub.gif

blush2.gif neskubu as... ir ne karjeriste, bet va taip isejo...kad toks variantas tik karta gyvenime gali pasitaikyt...
Del miegelio, tai noriu auklei palengvyt darba rolleyes.gif
Su sese busiu visus 3 metus wub.gif
Atsakyti
mano mazilis irgi negali vienas uzmigti turi but ant ranku araba musu lovoje doh.gif
Atsakyti
na mums 2,6 m, bet jau pakeitem i didesne nes toj vaikiskoj ji atsisake miegoti thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites perguledem dideles lovas kokiu 3-4 metu, o stai jaunikaitis visai nemiega mazoje loveleje.paskaiciau komentarus.gal ji gazdina grotos g.gif reiks paieskoti kokios patogios lovos.tik kad toks mazas gali iskristi blink.gif
Atsakyti