Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Sulaukus 1,5 metų lovytę teko perleisti naujagimiui, o mazgių perkėliau į didesnę. Keles dienas buvo lakstymas pas mamą, o dabar - kaip kada. Kartais išmiega visą naktį, kartais atpėdina, kartais pasikviečia pas save biggrin.gif
Atsakyti
Mes keitėm 2,6m.
Atsakyti
Musiskiui irgi kojos ir rankos strigdavo lovytej, tai vos tik sulaukus metuku paguldem i lova, ji tik 1,5 metro ilgio, ir ja sudejus gaunasi beveik fotelis, tai pasistatem pas save kambari, buna kad ir pas mus ateina. Dabar galvoju kad gal reiktu jau pas sese i vaiku kambari perkelt, bet kaskodel nesirystu... unsure.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji dukra atsisake miegoti lovytej tai nuo gimimo miegodavo didelej lovoj, o mazoji vis dar miega lovytej tai turbut kol miegos ir nekeisiu i didele lova.
Atsakyti
Mūsų vyresnėlis be pykčių, kaprizų ir ožių persikėlė į didelę (kaip aš vadinu) "karališką" dviaukštę lovą kai gimė mažoji.... Tada jam buvo 1,8 m.

Ta lova tokia žaisminga, su užuolaidėlėm, stalčiais, iš karto jam patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 02 11, 16:19)
Gal kai bus 18-os? g.gif blink.gif Tik, jau įtariu, ta lova bus ne jūsų trijų kambarių bute tongue.gif
Panašia tema diskutuojama skyrelyje "Auklėjimas". Aš tai tokių "miegojimų" kartu su vaikais nesuprantu schmoll.gif (Išimtys - vaikas laaaabai sunkiai serga, karščiuoja).
Galit ant manęs nors pamazgų kibirą išpilti, bet savo nuomonės neatsiimsiu - man tai panašu į patį tikriausią vaikų tvirkinimą. Ypač, jei vaikas jau artėja ar yra perkopęs trejus metus. Šilumą beigi meilę galima demonstruoti ir dieną. Ir tik jau cit - nesakykit, kad miegate dar ir protėvių kostiumais ar sexy naktiniais, o vaikui užmigus, su vyru pasikirkint nusprendžiate. Vaikas bus laimingas, jei po tokių naktų suaugęs neturės psichologinių problemų.
Ot, išsiliejau. Net ant dūšios ramiau. Nors jums tikriausiai ne g.gif

pritariu 100 procentu. drinks_cheers.gif

Mano princas miegojo iki 9 men savo loveleje, pats uzmigdavo, bet 9 men susirgo ir as ji 3 sav guldziau su savimi (is pradziu sirgo persalimu, o pasveikes is karto vejaraupiais susirgo, tai patys suprantat kokios naktys buvo doh.gif ).
O DABAR TURIME BEDA: atsisako lovyten grizt. Priprato but supamas ir salia mamos ir t.t. Tai va net nzn, gal pirksiu supama lovyte, kad supti ji, gal taip pasiseks perkelt vieton vaika... verysad.gif
Atsakyti
Mano mazulka nuo pirmu dienu savo lovytej miegodavo, paskui buvo laiko tarpas, kai sirgo, tai miegodavom kartu, bet as neisimiegodavau, nes ji tiek maldavosi kad nerealu, o man pailset labai norejosi, tai po savaites jai teko grizt i savo lovyte, 3dienas asaros budavo, o paskui priprato, tiesa, pietu miego viena uzmiega, tiesiog paguldau i lovyte, pasakau kad dabar reikia pailset ir palieku, po kiek laiko jau nuluzus buna, o vakare , tai einam visad tuo paciu metu miegot, pries tai nusiprause, tai vat vakare as ja paguldau, pasakau kad tuoj ateisiu ir ji laukia, as susitvarkau vonia po maudyniu ir ateinu palaikyt jai uz rankos kol uzmiega, kartais jau buna viena uzmigus, nesulaukia smile.gif Vis delto vaikai turi savo lovyte turet ir joje miegot, to pasiekti tikrai yra imanoma, priklauso tik nuo tevu uzsispyrimo ir realaus noro kad taip butu smile.gif
Atsakyti
Musu mazius tai irgi savo lovyteje miega, nors jam mieliau patinka su teveliais, kartais pasiimame pas save,kai norim palepinti, pasidziaugti. Miela miegoti, kai mazulis prisiglaudzia. Tik vat aisku paskui vel eiti kita nakti i savo kambariuka jam nelabai patinka. O siaip turiu klausimuka, kada pupai nupirkote jau lovyte be aukstu krastu? g.gif
Atsakyti
mano sūnus nuo gimomo miega lovytėje, o migdymas toks - paguldau į lovytę ir išeinu iš kambario ir vaikas kuo ramiausiai miega biggrin.gif
Atsakyti
mano sūnelis iki dvieju mėn miegojo kartu su mumis, o nuo dvieju, jau savo lovyteje thumbup.gif kurioje miega iki šiol, visai nenori pereit į normalią lovą, jam geriau lovytėj doh.gif...
Atsakyti
Maniskis su manim iki 8men.miegodavo,po to persikrauste isavo lovele 4u.gif ,o uzmiega labai paprastai-kuicias kuicias,kol luzta tongue.gif .
Atsakyti
Manoji nuo gimimo miega savo lovytėje thumbup.gif Vieną kartą bandėm miegoti visi trys, tai kažkokia nesąmonė, nei vienas neišsimiegojom doh.gif .Na kai serga tenka šalia guldytis, čia jau kitas reikalas.....O užmiega, mano ranką pasiėmus arba tečiaus...
Atsakyti