Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

QUOTE(raciren @ 2008 02 25, 12:27)
mano sūnelis iki dvieju mėn miegojo kartu su mumis, o nuo dvieju, jau savo lovyteje  thumbup.gif  kurioje miega iki šiol, visai nenori pereit į normalią lovą, jam geriau lovytėj  doh.gif...

mano visai į lovą nenori jei norim pasiguldyt tai jis lipa iš jos o apie miegą net kalbos nėra, lovytėj jis tik nori miegot rolleyes.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniskiai abu miega savose lovelėse thumbup.gif ,tik jai ligoniukai ,tai tada pasiguldau šalia savęs. o į tėvelių lovoje pasismagina ryte thumbup.gif
Atsakyti
Dabar tai pries miegeli dar pazaidziame lavinamuju raidos zaidimeliu, pasikartojame angliskus zodelius ir tada ramiai sau skaitome knygeles, kuri ji labiausiai megsta,kai jau matau,kad migdosi-pradedu skaityti kokia pasakele ar istorija apie geri ir humaniskuma, nes man ten visos tos pasakos apie Egle zalciu karaliene-siauba kelia..Mes suauge suprantame, kad va-isdave, tai pamoka tapo tie virtimai medziaias, o vaikui kaip turi atrodyti?Kraujo marios, dalgiai ir t.t. g.gif taigi skaitome kitokias knygeles. Labai patinka "Kvailos istorijos", "Mike pukuotukas", "Myliu tave mamyte","Kaip zuikelis iki dangaus mylejo", "Mazasis princas grizo"-visoms rekomenduoju thumbup.gif
net nepajusite, kaip mazyliai patys i lovyte trauks,nes zinos,kad ten visai smagu bus:teveliaia pasakytes skaitys, arba "is burnos" papasakos-juk mes didziausi stebukladariai savo vaiku akytese wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva-22: 27 vasario 2008 - 11:45
mes igi miegam kartu, t.y. tik su manim, nes tėtuką iškraustėm ax.gif
miegam nuo pat pirmų dienų, nes po gimdymo man buvo labai sunku atsistoti, stovėti, o tuolabiau sedėti, tai ir priėmėm pas save, kad paprasčiau būtų.

pas mus lovytė interjero dalis, bet kartais pamiegam pietų savo lovytėje.
o aš labai ir nepergyvenu, juk taip miela wub.gif kai toks mažas šiltas kamuoliukas kvėpuoja tau į veidą ir glaudžiasi naktį prie tavęs.

iš kitos pusės na kiek metų tai truks 3-5-8, juk jie taip greitai užauga ir su didžiausiais viliojimais jų neprisišauksi pasimyluoti. verysad.gif

aš matau pagal savo sūnėną, kai jis buvo mažiukas tai buvo toks meilus, taip buvo miela jį paniurkyti wub.gif , o dabar 10 - ti eina, tai neapkabinsi, juk jis jau didelis (jau gėdijasi, juk vyras), ant kelių nepasisodinsi - sunkus.
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 12, 13:12)
Laba diena,
Baigiam abu su MB nuprotėti nuo nuolatinio rėkimo atėjus miegelio laikui tiek dienos, tiek nakčiai  doh.gif  Gali būti, kad jau pavėlavom ta lengva perioda, kai buvo galima greiciau pripratinti. Jau nebenoriu čiūčiuoti kaip kūdikio prieš kiekvieną miegelį ant rankų, nes ruošiuosi kova eiti darba i rnoriu auklei palengvinti savo berniuko užmigimo naštą.
Patarkit  4u.gif  kaip tai padaryti netraumuojant maziuko ir taupant savo nervus???   4u.gif
Ačiū  4u.gif

QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 17, 15:18)
Su sese busiu visus 3 metus wub.gif

nepyk, bet ar nelaikas keisti požiūrio?
iki metų vaikas ir yra dar kudikis.
kodėl tau taip rupi palengvint auklei gyvenimą? gal geriau daugiau dėmesio į vaikutį sutelk, juk ir taip jam reiks persiorentuot kai į darbą išeisi?
ir kodėl sesė svarbesnė už jį?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 01 kovo 2008 - 00:53
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 12, 14:12)
Laba diena,
Baigiam abu su MB nuprotėti nuo nuolatinio rėkimo atėjus miegelio laikui tiek dienos, tiek nakčiai  doh.gif  Gali būti, kad jau pavėlavom ta lengva perioda, kai buvo galima greiciau pripratinti. Jau nebenoriu čiūčiuoti kaip kūdikio prieš kiekvieną miegelį ant rankų, nes ruošiuosi kova eiti darba i rnoriu auklei palengvinti savo berniuko užmigimo naštą.
Patarkit  4u.gif  kaip tai padaryti netraumuojant maziuko ir taupant savo nervus???  4u.gif
Ačiū  4u.gif

Toks vaikas iš prigimties negali pats sau atskirai miegot. Jus gi nebandate jį pripratinti vaikščiot arba kalbėt.. gal bandykit palengvinti auklei naštą ir pripratinkit iš karto savarankiškai valgyt su šaukštu ir be mamos pagalbos eiti ant puodo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mala @ 2004 01 07, 08:59)
Pasidalykit patirtim nuo kada jus perkelete vaikus i lova (ne vaikiska lovyte su grotom) jo kambaryje?
Maniskei 9.5 men bet savo lovytej nebemiega jau visa men. Darosi baisu jei pripras prie musu lovos, bus sunku atpratinti. Gal jau perkelt? Ar ne peranksti? O gal jau pervelai?

nuo gimimo,nes nemiegodavo lovyteje schmoll.gif paliecia sona,kad guli uz grotu ir ima verkt.galedavo visa namkty issaukti....o lovoje miega super gerai.ir niekada nera iskritusi mirksiukas.gif o miega be jokiu aptvaru ir pn
Atsakyti
O mes prieš kelis mėnesius tik perkėlėm į dielę lovą, nes kažkaip nelabai jau tilpo vaikinas ax.gif
Atsakyti
Mes kaip tik dabar renkame "normalią" lovytę savo zuikiui. Tai neužilgo jau ir bandysim perkelti. Tik neįsivaizduoju kaip su miegojimu bus atskirame kambaryje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 04, 13:59)
Mes kaip tik dabar renkame "normalią" lovytę savo zuikiui. Tai neužilgo jau ir bandysim perkelti. Tik neįsivaizduoju kaip su miegojimu bus atskirame kambaryje  blink.gif

Manau,svarbiausia yra tėvams nepanikuoti mirksiukas.gif Kalbėkit su vaiku, nuteikinėkit... mirksiukas.gif
Atsakyti
musu maziuke jau nuo 1 metu ir 10 menesiu miega jau nebe grotuotoj lovyteje, o vaikiskoj lovoj be jokiu apsaugeliu, ir jokiu problemu nebuvo... ax.gif
Atsakyti
pasidalinsiu mūsų patirtim
mūsų mergina savo lovytėje iki 1,5 m. yra miegojusi kelis kartus. miega su manim.
pradėjau nuo to, kad kai ji užmigdavo perkeldavau ją į jos lovytę, pradžioje tik dienomis (2-3 mėn.). dabar ji jau supranta,kad pietų miegas tik josios lovytėje.
dabar jau kokias 2 savaites pirmas naktinis miegas jau jos lovytėje, vėliau persikelia pas mane, nes aš dar ją maitinu MP. pasilikus tik naktinius valgymus.
Atsakyti