QUOTE(rencius @ 2008 11 19, 18:59)
Truputi susipyniau palinkėjau xde'i sėkmės operacijoje, kai ketvirtadienį operuojasi gandriukė

... Vis tas nuovargis.
Man operuos lazeriu dešinės kojos veną. Kitos kojos vena sveika. Tai ta operacija kainuos 1 800LT. Į šią kainą įeina vaistai, kompreinė kojinė, kurią reiks nešioti 8 svaites.
Pirmą kartą nuvykusioms reikia mokėti už konsultaciją 140LT + venos ultragarsini dvigubo skenavimo tyrimas 200Lt , viso = 340LT.
Po operacijos reikia atvykti ir kitą diena, paskui po 8 savaičių. (apie šiuos mokėjimus nieko nežinau... Kreipsiuos į gandriukę, ji jau bus labiau patyrusi, tai jau žinos, kaip ir kas ten ...
Sveiki As jau po operacijos
Operacija kainavo 1800, uz ta suma gavau kompresine koja ir vaistukus. Pasirodyti reikejo diena po operacijos, ir po to po 8 dienu
Na aisku i kluba sokt eit negaleciau, bet jauciuos tikrai gerai

pries operacija labai drebejau, bet pati operaciaj tai tikrai nieko labai baisaus. Tik aisku neisivaizduokite kad is vis nieko nejusite ir tik gulesite ir relaksuosite

Na bet jutimnai tikraoi nebaisus , na jauciasi truputi tempimo jausmas, duriai ir tiek. Po operacijos jaucoiaus labai gerai, tik nakti truputi paskaudejo tai isgeriau duota tablete nuo skausmo.
Melyni unera , zaizdos uzklijuotos pleistriukais bet tikrai nieko baisaus.
Tik va dar toikia nemaloni procedura 5 dieneles reikes susileist tokius vaistukus (gyditojas duoda)i koja arba pilva . Tai man tai nelabai , nes esu begemotas - bailys

kuris bijo skiepu
Na jei kas dar idomu klauskite tikrai su malonumu atsakysiu