Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(truth @ 2008 11 19, 22:44)
As jau is anksto nusiteikiu, kad nebus tu vietu... Tik savaite busiu Lt, o chirurgas tik vienas. O cia dar tokia akcija  lotuliukas.gif Blyn  doh.gif  Bandysiu ryt skambintis.

Ar pasiseke uzsirasyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 20 lapkričio 2008 - 15:15
QUOTE(edicike @ 2008 11 20, 16:14)
Ar pasiseke uzsirasyti g.gif

Aha. Nors ilgai miegojau ir skambinaus tik po pietu. lotuliukas.gif Uzsirasiau gruodzio 3 d.
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 11 19, 18:59)
Truputi susipyniau palinkėjau xde'i sėkmės operacijoje, kai ketvirtadienį operuojasi gandriukė blush2.gif ... Vis tas nuovargis. bigsmile.gif

Man operuos lazeriu dešinės kojos veną. Kitos kojos vena sveika. Tai ta operacija kainuos 1 800LT. Į šią kainą įeina vaistai, kompreinė kojinė, kurią reiks nešioti 8 svaites.
Pirmą kartą nuvykusioms reikia mokėti už konsultaciją 140LT + venos ultragarsini dvigubo skenavimo tyrimas 200Lt , viso = 340LT.
Po operacijos reikia atvykti ir kitą diena, paskui po 8 savaičių. (apie šiuos mokėjimus nieko nežinau... Kreipsiuos į gandriukę, ji jau bus labiau patyrusi, tai jau žinos, kaip ir kas ten ... blink.gif

Sveiki As jau po operacijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Operacija kainavo 1800, uz ta suma gavau kompresine koja ir vaistukus. Pasirodyti reikejo diena po operacijos, ir po to po 8 dienu mirksiukas.gif
Na aisku i kluba sokt eit negaleciau, bet jauciuos tikrai gerai smile.gif pries operacija labai drebejau, bet pati operaciaj tai tikrai nieko labai baisaus. Tik aisku neisivaizduokite kad is vis nieko nejusite ir tik gulesite ir relaksuosite tongue.gif Na bet jutimnai tikraoi nebaisus , na jauciasi truputi tempimo jausmas, duriai ir tiek. Po operacijos jaucoiaus labai gerai, tik nakti truputi paskaudejo tai isgeriau duota tablete nuo skausmo.
Melyni unera , zaizdos uzklijuotos pleistriukais bet tikrai nieko baisaus.
Tik va dar toikia nemaloni procedura 5 dieneles reikes susileist tokius vaistukus (gyditojas duoda)i koja arba pilva . Tai man tai nelabai , nes esu begemotas - bailys blush2.gif blush2.gif blush2.gif kuris bijo skiepu lotuliukas.gif
Na jei kas dar idomu klauskite tikrai su malonumu atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 21, 17:37)
Na jei kas dar idomu klauskite tikrai su malonumu atsakysiu  mirksiukas.gif

Sveikinu su pavykusia operacija! 4u.gif 4u.gif O Jums dare vienos kojos operacija?Tuos vaistus paciai reikia susileisti? blink.gif
Kiek laiko reikes nesioti ta kojine?Ja nesioti visa para?Ji iki kirksniu ar kokia?Kada galima praustis po dusu?Ar isleidzia namo is karto po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 21, 19:14)
Sveikinu su pavykusia operacija! 4u.gif  4u.gif O Jums dare vienos kojos operacija?Tuos vaistus paciai reikia susileisti? blink.gif
Kiek laiko reikes nesioti ta kojine?Ja nesioti visa para?Ji iki kirksniu ar kokia?Kada galima praustis po dusu?Ar isleidzia namo is karto po operacijos?

Jo vienos kojos . Na jei Vilniete gali ateiti ten ir suleis, gali pati gali paprasyti kad kas suleistu.
Kojine iki kirksnies.Ja nesioti reikes berods visa menesi .Tas astuonias dienas kojos negalima slapinti.
Namo isleidzia iskart nuo operacinio stalo, bet liepia daug vaiskcioti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokios galimos komplikacijos po tos lazerines operacijos? Ar teiravotes kas nors? Ar paskui tikrai jokiu jokiu skausmu kojoje nebuna?
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 21, 18:37)

Tik va dar toikia nemaloni procedura 5 dieneles reikes susileist tokius vaistukus (gyditojas duoda)i koja arba pilva . Tai man tai nelabai , nes esu begemotas - bailys  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kuris bijo skiepu  lotuliukas.gif

O daugiau jokiu vaistu nepaskiria? Jei taip, ar juos irgi gydytojas duoda, ar jau paciai pirkt reikia?
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 11 22, 00:51)
O kokios galimos komplikacijos po tos lazerines operacijos? Ar teiravotes kas nors? Ar paskui tikrai jokiu jokiu skausmu kojoje nebuna?
Papildyta:
O daugiau jokiu vaistu nepaskiria? Jei taip, ar juos irgi gydytojas duoda, ar jau paciai pirkt reikia?

leidziamus duoda, dar vienus geriamus reikejo nusipirkt. Nebepamenu lyg virs 30 litu kainavo g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 22 lapkričio 2008 - 10:06
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 22, 10:05)
leidziamus duoda, dar vienus geriamus  reikejo nusipirkt. Nebepamenu lyg virs 30 litu kainavo  g.gif

Koks geriamu vaistu pavadinimas?Idomu butu ju anotacija pasiskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 21, 18:37)

Na aisku i kluba sokt eit negaleciau, bet jauciuos tikrai gerai  smile.gif pries operacija labai drebejau, bet pati operaciaj tai tikrai nieko labai baisaus. Tik aisku neisivaizduokite kad is vis nieko nejusite ir tik gulesite ir relaksuosite  tongue.gif Na bet jutimnai tikraoi nebaisus , na jauciasi truputi tempimo jausmas, duriai ir tiek. Po operacijos jaucoiaus labai gerai, tik nakti truputi paskaudejo tai isgeriau duota tablete nuo skausmo.
Melyni unera , zaizdos uzklijuotos pleistriukais bet tikrai nieko baisaus.
Tik va dar toikia nemaloni procedura 5 dieneles reikes susileist tokius vaistukus (gyditojas duoda)i koja arba pilva . Tai man tai nelabai , nes esu begemotas - bailys  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kuris bijo skiepu  lotuliukas.gif

ar vis dar jautiesi isties gerai? Neatsirado kokiu nemaloniu pojuciu?
Ir kaip sekasi vaistukus leistis? Kazkaip neisivaizduoju, kad istengciau sau best svirksta i kuna unsure.gif
Atsakyti
O kaip aš galvojau, kad atvažiuoti reikia po 8 savaičių g.gif . Atvykti po 8 dienų. matyt kai klausiau apie sportavimą, tai sakė, kad po 8 savaičių, tas tai tikrai. Sportavimą, tai bėgiojimą thumbup.gif . Laukiu nesulaukiu tos operacijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 11 22, 21:57)
O kaip aš galvojau, kad atvažiuoti reikia po 8 savaičių  g.gif . Atvykti po 8 dienų. matyt kai klausiau apie sportavimą, tai sakė, kad po 8 savaičių, tas tai tikrai. Sportavimą, tai bėgiojimą thumbup.gif . Laukiu nesulaukiu tos operacijos blink.gif

Tai negi niekas nepaklausete, ar paskui kokiu komplikaciju negali buti? Taip jau visada viskas 100% pavyksta? Vis tik ne pigus "malonumas", o jei viskas perniek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 22, 10:49)
Koks geriamu vaistu pavadinimas?Idomu butu ju anotacija pasiskaityti g.gif

Cyclo3Fort

QUOTE(Galnegal @ 2008 11 22, 11:26)
ar vis dar jautiesi isties gerai? Neatsirado kokiu nemaloniu pojuciu?
Ir kaip sekasi vaistukus leistis? Kazkaip neisivaizduoju, kad istengciau sau best svirksta i kuna  unsure.gif

dabar jauciuos tikrai gerai, aiku nera taip kad visai nesijaucia kad tai kojai kazkas daryta, bet skausmo ar kazko kito nemalonaus tikrai nejauciu
Vaistuku pati nesileidziu ax.gif paprasiau kaimynes

QUOTE(Galnegal @ 2008 11 23, 09:56)
Tai negi niekas nepaklausete, ar paskui kokiu komplikaciju negali buti?

nepaklausiau blush2.gif tik klausiau ar gali atsinaujinti, tai sake kad ta vena tikrai ne , o salia esanciios venos gali pagest, bet cia lygiai taip kaip ir po paprastos chirurgines operacijis.

Tiesa man sudetingas dalykas ta kojine rytais uzsimaut, nu ten reikia igudziu nes ji jau labai aptemta doh.gif sesutes ten per kelias sekundes uzmauna, o paciai tai ilgiau uztrunka ....
Atsakyti