Man darė spinalinę, o venas operavo lazeriu... Gydytojas man sakė, kad dėl nejautros tarsiuosi su anesteziologu, bet aš su juo tariausi tik dėl migdomųjų (maldavau beveik, kad tik suteiktų galimybę nematyti ir negirdėti, ką jie ten man darys

), o dėl to ar noriu spinalinės ar kažkokios kitos narkozės - klausimų jis neuždavė
Aš kaip suprantu, tai Vilniuje daro kažkaip kitaip, nes ten, girdėjau, jog po operacijos reikia 2 valandas vaikščioti. O man ne tai, kad vaikščioti, bet liepė nesikelti ir nekelti galvos iki ryto
bet aš jau apie 3 nakties, vos tik pajutus, kad pagaliau "atgavau" kojas, bėgau pati į tuoletą.
Aš kolkas esu viskuo patenkinta, galutinai džaiugsiuosi, kai neliks dūrių ir randų ant kojų.
Ai, tiesa... Kaip čia buvau skaičius, kad visos laukia kas yra po pleistriukais, tai įsivaizdavau, kad užklijuojami keli pleistriukai kažkur šonuose, o pati koja visa sveika. Pas mane pjauta kirkšnyje ir apačioje ties kauliuku - ten susiūtos siūlės, o visa vena, kurią gydytojas apibrėžė flomasteriu (man tuo momentu kažkodėl irgi karštis buvo pradėjęs pilti iš siaubo

) įpjauta (ar įdurta) maždaug kas centimetrą. Tai va, praėjus lygiai savaitei, jau ten viskas gyja, aplink pažaliavusios mėlynės - lygiai tokios pat kaip rankoje, kurioje buvo įdurta lašelinė.
Jei dar kas įdomu - papasakosiu.
Kas dar buvo baisu ir nemalonu, kad operacijos metu reikia būti tik su marškinėliais 
Aš tą numaniau iš čia pasisakiusiųjų komentarų, bet kažkaip tikėjausi, kad gal taip ir nebus...