QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 04, 08:20)
aciu uz patarima.Na manau pirkt Solidea,nes Sigvaris l.jau brangios.O kiek denu tu perki?man daktaras israses 140.Esu nesiojus 70,vos as jas uzsitempiau,kazin kaip bus s
u 140?Ten parasyta kad reik su guminem pirstinem jas mautis,gal lengviau?ar bandet?O detraleksa kai geriat tai 3 men.ar ilgiau/?Man dar operuot sake nereik,o skausmas nerialus,ypac per mmm.
u 140?Ten parasyta kad reik su guminem pirstinem jas mautis,gal lengviau?ar bandet?O detraleksa kai geriat tai 3 men.ar ilgiau/?Man dar operuot sake nereik,o skausmas nerialus,ypac per mmm.
Iki 70 Den labai silpna kompresija ir skirta daugiau profilaktiškai , kas neturi didesnių venų problemų. Jei kojos tinsta, skauda, siūlo 100-140 Den. O užsitempti, kai įpranti nesunku. Mane pamokė sesutė po operacijos, nes II kompresijos kojinės ypač sunkiai užsimauna. Užsimauni plonas gumines pirštines, kojinę išverti į išvirkščią pusę, įkiši kojos pirštus ir po truputį tempi kaip žarną ant kojos, kad jau gerąja puse ant kojos būtu. Nežinau, ar aiškiai parašiau, geriausia būtų parodyti.
O per mmm ir man kojos tinsta, tuo metu organizme labiau skysčiai linkę kauptis

P.S.Solidea atstovybė yra Vln Žygio 91. Ten galima nusipirkti be vaistinės antkainio