Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(edicike @ 2009 10 15, 12:41)
ir pats labai simpatiskas biggrin.gif  blush2.gif
Dar sake  nusipirkti vaistineje II laipsnio kompresine kojine iki kirksnies,kuria uzmaus po proceduros.Kazin gal kuri pirkot ,ar brangios jos?

Aš praėjusią savaitę pirkau II laipsnio kompresines kojines iki kelių. Venotrain Micro vadinasi Bauerfein firmos. Kainavo 170 Lt doh.gif Bet žinokit esu labai patenkinta thumbup.gif Esu išbandžiusi visokių kojinių, pėdkelnių ir buvau jų priešininkė blush2.gif , labai blogai jausdavausi - kaip šarvuose, ką jau kalbėti apie vasarą, prakaitavimas ir t.t. O daktarai kaip susitarę visi liepdavo kojines nešioti verysad.gif O šios tai superinės. Visiškai pralaidžios, neprakaituojama, antialerginiai siūlai - jokio niežėjimo ar kitų nemalonių pojūčių.

Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2009 10 15, 12:21)
Taip, privaciai.Ir tik viena koja,o jei darytu iskart abi unsure.gif

Per konsultacija jis taip prajuokino mane ,kai paklausiau ka daryt ,kad taip neprogresuotu.Sako "reikia keturiom vaiksciot" lotuliukas.gif

Jeigu Jūsų situacijai pakanka skleroterapijos procedūrų, tai ir darykitės 4u.gif , nes nieko nedarant ir venų nepakankamumui progresuojant ilgainiui prireiks operacijos, kuri ir skausminga ir brangi blink.gif Aš va vieną kojytę birželio mėnesį pas angichirurgą Veličką operavausi lazeriu, tai teko pakloti 2400 Lt doh.gif ir va dabar praėjus daugiau kaip 4 mėnesiams vis dar reikia nešioti kojines. Nors jau nebeskauda ir iš medicininės pusės žiūrint operacija praėjo sklandžiai, tačiau sveikstu daug sunkiau ir ilgiau nei tikėjausi blush2.gif . Tikriausiai per greitai vėl noriu turėti gražias kojytes smile.gif Be to pasireiškė visiškai neprognozuotas dalykas kaip odos hyperpigmentacija blauzdos srityje (ant šlaunies nėra tik ant blauzdos vidinės pusės unsure.gif ) ir pristabdžiau arklius dėl skleroterapijos procedūrų kitai kojai, kurios venos mažiau pažeistos, nes daktaras minėjo, kad tokie patamsėjimai ir dėmelės kartais būna atliekant skleroterapija g.gif
O dėl daktaro linksmų plaučių pritariu, tikrai malonus ir linksmas daktaras thumbup.gif ir kad jau žavus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2009 10 17, 15:56)
Aš praėjusią savaitę pirkau II laipsnio kompresines kojines iki kelių. Venotrain Micro vadinasi Bauerfein firmos. Kainavo 170 Lt  doh.gif Bet žinokit esu labai patenkinta 

Jeigunieko nedarant ir venų nepakankamumui progresuojant ilgainiui prireiks operacijos, kuri ir skausminga ir brangi  blink.gif Aš va vieną kojytę birželio mėnesį pas angichirurgą Veličką ope Jūsų situacijai pakanka skleroterapijos procedūrų, tai ir darykitės  4u.gif , nes ravausi lazeriu, tai teko pakloti 2400 Lt  doh.gif ir va dabar praėjus daugiau kaip 4 mėnesiams vis dar reikia nešioti kojines. Nors jau nebeskauda ir iš medicininės pusės žiūrint operacija praėjo sklandžiai, tačiau sveikstu daug sunkiau ir ilgiau nei tikėjausi  blush2.gif . Tikriausiai per greitai vėl noriu turėti gražias kojytes  smile.gif  Be to pasireiškė visiškai neprognozuotas dalykas kaip odos hyperpigmentacija blauzdos srityje (ant šlaunies nėra tik ant blauzdos vidinės pusės  unsure.gif ) ir pristabdžiau arklius dėl skleroterapijos procedūrų kitai kojai, kurios venos mažiau pažeistos, nes daktaras minėjo, kad tokie patamsėjimai ir dėmelės kartais būna atliekant skleroterapija  g.gif
O dėl daktaro linksmų plaučių pritariu, tikrai malonus ir linksmas daktaras  thumbup.gif  ir kad jau žavus  wub.gif  biggrin.gif

As mokejau 140lt uz viena kojine,pirkau vokiskas.Nors buvo ir cekisku perpus pigesniu.
Jau poryt atliks skleroterapijos procedura.Ji man jau trecia,bet pirmasias dariausi labai senai Vilniuje Baltijos -Amerkos klinikoje.O melynes po proceduros man ilgai laikosi verysad.gif ,bet ka darysi, gal iki vasaros isnyks unsure.gif
Oho kokia brangi procedura lazeriu,ar tikrai verta tu pinigu?Papasakok veliau apie galutini rezultata ,prasau ,nedink 4u.gif blush2.gif Turbut ateity ir man jos prireiks unsure.gif
Man hyperpigmentacijos nebuvo po pirmuju proceduru ,ar ji neisnyksta su laiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 19 spalio 2009 - 20:46
QUOTE(a.narus @ 2009 10 17, 08:53)
Na, aš jau po antros kojos operacijos 4 diena... 13 pjūvių... Pirma operacija pavyko sėkmingai... Nieko baisaus... Man sunkiausios buvo 2 dienos po operacijos, kol dar garuoja narkozė...

papasakok kas kur ir kaip? operavaisi kojas po viena? ne abi iskart? ar taip negalima, na kad abi iskart. kiek laiko ligonineje pralaike?
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2009 10 17, 13:45)
Turiu problemu su desines kojos venom,neseniai dariau tyrima,tai sake sunkus venu nepakankamumas,jau kaip ir operuot reiketu.Israse tokiu tableciu su kastonu extraktu,tik negaliu ju gerti-labai skrandi dirgina doh.gif Taigi dabar gydausi senoviskai-eidama i darba apsivynioju koja elastiniu bintu,efektas super-nei skauda,nei tinsta.O tai kai paskaiciau cia,kiek tos kojines kainuoja blink.gif O jos tikriausiai dar ir sintetines?

gal butu galima vaistu pavadinma suzinoti?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 20, 07:37)
papasakok kas kur ir kaip? operavaisi kojas po viena? ne abi iskart? ar taip negalima, na kad abi iskart. kiek laiko ligonineje pralaike?

Operavausi Kauno apskrities ligoninėje, Hipodromo g.13. Pas gydytoją Gediminą Grigą... Operavausi po viena koją. Vieną birželio 2 dieną, kitą - spalio 14 dieną... 11 h jau buvau po operacijos o 17 liepė keltis ir eiti į tualetą... spalio 16 ryte jau keliavau namo...
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2009 10 20, 06:32)
Operavausi Kauno apskrities ligoninėje, Hipodromo g.13. Pas gydytoją Gediminą Grigą... Operavausi po viena koją. Vieną birželio 2 dieną, kitą - spalio 14 dieną... 11 h jau buvau po operacijos o 17 liepė keltis ir eiti į tualetą... spalio 16 ryte jau keliavau namo...

o kai pirma karta nuejai pas gydytoja su siuntimu is savo seimos gyd ilgai laukiai opeacijos? na sako kad reikia pralaukti net 2 men blush2.gif ? ir dar ar greitai priejai pas ji? nes as kai laukiausiau, siuntima buvo davus mano gyud, tai uzsiregistravau pasiskambinus i 3-cia ligonine, tai talona gavau tik po 2 men, bet buvo gimdymas nat nosies tai taip ir nenuejau.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 21, 08:30)
o kai pirma karta nuejai pas gydytoja su siuntimu is savo seimos gyd ilgai laukiai opeacijos? na sako kad reikia pralaukti net 2 men  blush2.gif ? ir dar ar greitai priejai pas ji? nes as kai laukiausiau, siuntima buvo davus mano gyud, tai uzsiregistravau pasiskambinus i 3-cia ligonine, tai talona gavau tik po 2 men, bet buvo gimdymas nat nosies tai taip ir nenuejau.

Neilgai laukiau, nes mane operavo skubos tvarka... O antros operacijos irgi neilgai laukiau - apie 2 savaites... Aš turiu gydytojo telefoną-galima jam pasiskambinti ir susitarti... mirksiukas.gif Jei ką, galėsiu parašyti į až.
Atsakyti
Jurgita,o tu pas Velicka privaciai operavaisi ,ar Klinikose?

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2009 10 21, 15:40)
Jurgita,o tu pas Velicka privaciai operavaisi ,ar Klinikose?

Edicike, operavausi Ortopedijos Technikoje smile.gif galima sakyti iš dalies privačiai, nes mokėjau tik už pačią operaciją, o už konsultacijas ne, nes atėjau su šeimos gydytojos siuntimu rolleyes.gif Kainą sudarė pati operacija, vaistai po operacijos, kompresinė kojinė iki kirkšnies ir perrišimas sekančią dieną po operacijos 4u.gif Dėl hyperpigmentacijos minėjo, kad turėtų su laiku išnykti ir dabar galiu pasakyti, kad vėl pradėjus dėvėti kojines atrodo kad tos dėmelės mažėja smile.gif
Atsakyti
Na va,skleroterapija pavyko gerai ,visai neskaudejo..dabar tik lauksiu ilgai ir nuobodziai rezultatu.O jau koja melyna duriu vietose doh.gif Jautri as visdokiom intervencijoms ,ka jau padarysi.

Jurgitalabai aciu uz pasisakymus ir visas kita 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,

turbut dauguma cia su rimtesnemis problemomis nei mano, bet as noriu uzbegti problemai uz akiu. Kadangi dauguma susidurete, gal zinote ir ka daryti norint to isvengti? As pastebiu vis daugiau ir daugiau tokiu melsvu gysleliu ant koju, na jos nera ryskios, bet ju daugeja. Tad ko negalima ir ka reiktu daryti norint patasiyti padeti ar jos isvengti? Labai aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 23, 18:49)
Labas visoms,

turbut dauguma cia su rimtesnemis problemomis nei mano, bet as noriu uzbegti problemai uz akiu. Kadangi dauguma susidurete, gal zinote ir ka daryti norint to isvengti? As pastebiu vis daugiau ir daugiau tokiu melsvu gysleliu ant koju, na jos nera ryskios, bet ju daugeja. Tad ko negalima ir ka reiktu daryti norint patasiyti padeti ar jos isvengti? Labai aciu uz patarimus smile.gif

tai issiplete kapiliarai,reik gert vitamina c su rutinu,kad ju nedaugetu,o tas kur jau matosi pati nebeisnaikinsi,jas naikina lyg lazeriu
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 20, 07:37)
gal butu galima vaistu pavadinma suzinoti?

Aescuven.Tris menesius reikia gerti,paskui menesio pertrauka,ir vel gerti.
Atsakyti