Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 12, 22:19)
niekur nerandu solidea kojiniu iki kirksniu,ar cia tu turejai sigvaris?Solidea as matau tik iki puses slaunies,kazin kaip jos laikos,ten su kaskokiu libduku?

Nepirkau dar Solidea ir sigvaris. Aš dar savo Maxis nesunešiojau, kiek buvau prisipirkus ax.gif Nepatogios jos, guma ties šlaunim spaudžia, bet išmesti gaila, beveik 100Lt. už porą sumokėta... rolleyes.gif O kad geras kojines verta pirkti įsitikinau po operacijos, kai privačioj klinikoj duotą kojinę panešiojau, skiriasi nuo mano Maxis kaip diena ir naktis... Laikosi Maxis gerai( kol naujos mirksiukas.gif ) , vidinėje pusėje yra tokie silikoniniai rutuliukai ir pati guma prilaiko, o iki pat kirkšnies ir maxis nesiekia, baigiasi šlaunies viršuje smile.gif
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 14, 14:14)
.aisku ir apie tas kojines.Man vienas angiohirurgas israse iki kirksniu,bet man dbr idomu ir ar galima iki keliu,pvz.jei po kelnem,prie sijono aisku iki kirksniu.Nes su tom pedkelnem taj vargas. Kiek as dabar duomiuos apie tas kojines tai vis tik turbut geriausia kai uzsisakai pagal ismatavimus.

Iki kelių kojinės tinka, kai problema žemiau kelių. O jei ties keliu ar šlaunyje yra guzelių ,išsiplėtusių venų, tada kojinės gumytė tie keliu spaus ir trukdys kraujotaką. Kompresinės kojines parenkamos pagal išmatavimus, šlaunies, blauzdos apimtis, kojos ilgį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 17 liepos 2009 - 13:11
QUOTE(Moon @ 2009 07 17, 14:52)
Nepirkau dar Solidea ir sigvaris. Aš dar savo Maxis nesunešiojau, kiek buvau prisipirkus ax.gif Nepatogios jos, guma ties šlaunim spaudžia, bet išmesti gaila, beveik 100Lt. už porą sumokėta... rolleyes.gif O kad geras kojines verta pirkti įsitikinau po operacijos, kai privačioj klinikoj duotą kojinę panešiojau, skiriasi nuo mano Maxis kaip diena ir naktis... Laikosi Maxis gerai( kol naujos mirksiukas.gif ) , vidinėje pusėje yra tokie silikoniniai rutuliukai ir pati guma prilaiko, o iki pat kirkšnies ir maxis nesiekia, baigiasi šlaunies viršuje smile.gif

Iki kelių kojinės tinka, kai problema žemiau kelių. O jei ties keliu ar šlaunyje yra guzelių ,išsiplėtusių venų, tada kojinės gumytė tie keliu spaus ir trukdys kraujotaką. Kompresinės kojines parenkamos pagal išmatavimus, šlaunies, blauzdos apimtis, kojos ilgį.

4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

man neseniai operavo vienos kojos venas, o kitai kojai tiesiog suleido vaistus, kad nesiplėstų, nes operuoti dar nereikėjo smile.gif kadangi vaistai labai brangūs ir parduodami tik po 5 ampules, o man jų tereikėjo 2, tai galbūt kam nors prireiks likusiųjų? parduočiau 3 ampules (rašykit į až) smile.gif
kiek žinau, tai tie vaistai vis brangsta kas kelis mėn., o po 1 ampulę neparduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raula @ 2009 09 11, 16:18)
Sveikutės 4u.gif

man neseniai operavo vienos kojos venas, o kitai kojai tiesiog suleido vaistus, kad nesiplėstų, nes operuoti dar nereikėjo smile.gif kadangi vaistai labai brangūs ir parduodami tik po 5 ampules, o man jų tereikėjo 2, tai galbūt kam nors prireiks likusiųjų? parduočiau 3 ampules (rašykit į až) smile.gif
kiek žinau, tai tie vaistai vis brangsta kas kelis mėn., o po 1 ampulę neparduoda doh.gif

Turiu tokia problema kaip venu varikoze. Pati sau priskiriau paziuredama i kojas.
Ar vaistus turi israsyti butinai gydytojas?
Ar skaudziai suleisdami?
Parasyk kaina.
Dekui
Atsakyti
moterytes,as jau gavau kojines iki kirksnies ir jau nesioju apie menesi.paprasiau pazistamos kad nupirktu,nes ji parode savasias kurias nesioja.esu labai patenkinta ,nes nejauciu venu tempimo ir koju nuovargio.net nebetepu tepalais,nes noriu rezultatu isitikinti.tikrai patariu ir jums nes as tokia,kuri kol pati nepamatysiu ant kito zmogaus ir nepaciupinesiu,tol netikesiu,nes kainuoja ne mazus pinigus,t.y.130 litu.
Atsakyti
Esant lėtiniam venų nepakankamumui – kojų patinimui (edemai), skausmui, niežėjimui, venų išsiplėtimui, odos gedimui ir odos opoms – girtuoklėse (vaivoruose) esantys antocianozidai pagerina kraujo tekėjimą kojose. Gydant Reino (Raynaud) ligą ir venų išsiplėtimą plačiai naudojamas viteksinas, kurio yra gudobelėse. Be to, šilkverpių vikšro žarnyne gyvenančių serapeptazija (serratia peptidase) bakterijų gaminamas imunologiškai aktyvus fermentas biologiniuose skysčiuose geba susirišti su alfa 2 makroglobulinu. Serapeptazija suskaldo negyvus audinius, kraujo krešulius, arterijų apnašas taip priversdama išsiplėtusias venas sumažėti ar bent jau mažėti.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 09 15, 14:51)
Esant lėtiniam venų nepakankamumui – kojų patinimui (edemai), skausmui, niežėjimui, venų išsiplėtimui, odos gedimui ir odos opoms – girtuoklėse (vaivoruose) esantys antocianozidai pagerina kraujo tekėjimą kojose. Gydant Reino (Raynaud) ligą ir venų išsiplėtimą plačiai naudojamas viteksinas, kurio yra gudobelėse. Be to, šilkverpių vikšro žarnyne gyvenančių serapeptazija (serratia peptidase) bakterijų gaminamas imunologiškai aktyvus fermentas biologiniuose skysčiuose geba susirišti su alfa 2 makroglobulinu. Serapeptazija suskaldo negyvus audinius, kraujo krešulius, arterijų apnašas taip priversdama išsiplėtusias venas sumažėti ar bent jau mažėti.

g.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 09 15, 15:51)

Labai įdomus dalykas, bet ar Lietuvoje tokių dalykų (apie šilkverpių bakterijas) galima gauti? mačiau kažkur internetinėje anglijos parduotuvėje, get gal ir pas mus galima rasti, jei jūs jau žinote apie tai gal galit parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Niki @ 2009 09 16, 11:06)
Labai įdomus dalykas, bet ar Lietuvoje tokių dalykų (apie šilkverpių bakterijas) galima gauti? mačiau kažkur internetinėje anglijos parduotuvėje, get gal ir pas mus galima rasti, jei jūs jau žinote apie tai gal galit parekomenduot?

Atvirai kalbant, tai čia - į Lietuvą - farmacijos didmenininkai arba klasikinius medikamentus, arba visokį šlamštą veža, tačiau tą patį "šlamštą" kaip už gerą prekę pinigus lupa. Tarkim pas vokiečius vitamino C 1000mg 250 tablečių su geresniam įsisavinimui skirtais priedais kainuoja 70Lt, o mūsų vaistinėse 250mg 40 su tokiais pat priedais (vadinamų tik PROLONG) vienetų dėžutė kainuoja apie 17Lt. Suskaičiavus kiek kainuoja 250000mg Lietuvoje akys iš orbitų lipa.
"serratia peptidase" bakterijų fermento 90 kapsulių pakuotė parsivežti kainuotų apie 100Lt. Prisilaikant panašaus santykio kaip su vitaminu C, tai Lietuvoje vaistinėse jis turėtų kainuoti apie 500Lt - kaina didžiulė, bet tai iš esmės tas pats kaip ir 5 kapsulės už 28Lt g.gif
Medikamentai, kurie gali pakeisti visą eilę kitų iš tos pat grupės ar kelių kitų grupių iš vis Lietuvoje blokuojami - kam parduoti vieną, jei gali nupirkti kelis ir dargi už didesnę kainą...
Čia buvo daugiau pasvarstymai apie farmacijos priemones importuojančių didmeninių įmonių politiką bei finansinėmis peripetijomis, tačiau kažkiek siejasi ir su pačia tema ax.gif .
Atsakyti
Na ką gi, su tokiom farmacininkų kainų politikom, manau reikia pradėti pačiai šilkverpius auginti lotuliukas.gif rinktis nėra iš ko, iš užsienio vaistus vežtis draudžiama, o vietoje pirkti tenka už nežmonišką kainą..
Atsakyti
Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas mūsų rankose”

Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos.
Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime.
6. Vaikų susirgimų priežastys.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).

P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .
Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt

Paskaitos vyks siuose miestose:

Lazdijuose rugsėjo 24 d. (Lazdijų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, II a.)
Utenoje rugsėjo 29 d. (Utenos kolegijoje, 216 auditorija; Utenio a. 2 Utena)
Vilniuje spalio 6 d. (Mokytojų namų mažoji salė)
Šiauliuose spalio 8 d.
Panevėžyje spalio 15 d.
Telšiuose spalio 27 d.
Marijampolėje lapkričio 3 d.
Kaune lapkričio 5 d.
Druskininkuose lapkričio 12 d..
Ignalinoje lapkričio 27 d.
Tauragėje gruodžio 8 d.

Kiti miestai bus lankomi 2010 m.

PASKAITOS NEMOKAMOS
Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau.
Pradžia 18 val.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
http://www.nerijos-konsultacijos
Atsakyti
QUOTE(Laiminge @ 2009 09 27, 22:50)
Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas mūsų rankose”
http://www.nerijos-konsultacijos

čia dabar kas? blink.gif
visatos dėsniai su kojų venų ligomis nelabai ką bendro turi cool.gif
Atsakyti