Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit visiškai naujokei

Kai suzinojau kad laukiuosi tada ir nusprendeme kad reikia apsigyventi kartu,o del finansu tai musu pinigai kiekvieno saskaitose,savo leidziu kur noriu ir neprivalau atsiskaitineti,jis dar man net duoda,nes as perku maista ir vaikeliui visko reikia,o jis jau labiau rupinasi buitimi,baldai,buitine technika ir visa kita ax.gif siaip man labai priimtinas sis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2010 05 12, 22:31)
Kai suzinojau kad laukiuosi tada ir nusprendeme kad reikia apsigyventi kartu,o del finansu tai musu pinigai kiekvieno saskaitose,savo leidziu kur noriu ir neprivalau atsiskaitineti,jis dar man net duoda,nes as perku maista ir vaikeliui visko reikia,o jis jau labiau rupinasi buitimi,baldai,buitine technika ir visa kita ax.gif siaip man labai priimtinas sis variantas 4u.gif

O tai ka? Tu visiskai nesirupini buitimi? Tik vaiku ir savimi? biggrin.gif
Atsakyti
Kartu pradejom gyventi po treju metu draugystes, pasipirso po penkeriu, dabar dar metus lauksiu vestuviu... Mano rekomendacija: "susimeskit", kai jau turesi ziedeli ant kairios plastakos ir/ar vestuviu data. Jei esi stipriu nervu ir nekenti vestuviu, i mano rekomendacijas nekreipk demesio.
Atsakyti
QUOTE(ladolcevita @ 2005 04 29, 09:56)
po kiek laiko jūsų antra puselė pasiūlė tai.... ar pačios pasiūlėte....
jei ne paslaptis, kaip tvarkėte finansus - kartu ar atskirai ....?
na ir šiaip, kokie nauji rūpesčiai ir problemos ir džiaugsmai atsirado? smile.gif
4u.gif  4u.gif

mes kartu apsigyvenom po 1 metu. As pati pasiuliau, nes musu santykiai buvo tokie per atstuma. Per tuos pirmus metus as pas ji savaitgaliui nuvaziuodavau, po to jis, veliau savaitgalis pavirto i savaite, savaite pavirto i menesi. Jis jau buvo baiges mokslus, o man dar nemazai metu, todel jis atsikrauste i miesteli kuriame as studijuoju. Finansus tvarkom kartu, mazdaug kas tavo tas mano. Jei jis nori kokio zaidimo, manes atsiklausia, jei as planuoju pirkt suknele, pasakau jam. Maista perka, tas kas daugiau uzdirba, tai dazniausiai buna jis, nuoma irgi kaip kam iseina.

Problemu dideliu kaip ir nera, tik norisi jau kaip ir pinigu pasitaupyt ir buta geresni nusipirkt, reikia didesnes erdves, nes cia deja nuomos labai brangios (ypac kol as dar mokslu nebaigiau), tai tenka dabar viena kambari nuomotis.

Apie vestuves dar negalvojam, reik pirma ant koju atsistoti. Neisivaizduoju kaip galima teketi, pries tai kartu nepagyvenus, bet cia jau tik mano nuomone....
4u.gif
Atsakyti
As ir uz tai, ad pradzioj reikia kartu pagyventi. Tada pamatai ar paajegsit kartu tvarkytis buiti. Man ir labiausiai patinka, kai zmones finansus bendrai skaiciuoja, kai snekasi, ka geriau pirkti, o del ko galima susilaikyti, veliau pirkini atideti. Tada ir supranti ar buitis uzgos zmoniu jausmus, ar jie ir per visus rupescius myles vienas kita, rupinsis ir brangins vienas kita. smile.gif
Atsakyti
Aš nei už, nei prieš pagyvenimą kartu. Kiekviena pora renkasi, kaip jai geriau. Mes abu iš skirtingų miestų, tai taip jau išeina, kad prieš vestuves kartu gyvenam. Bet prieš pradėdami kartu gyventi abu žinojom, kad tuoksimės. Tikriausiai "šiaip" pagyventi nebūčiau sutikusi.
Atsakyti
QUOTE(ladolcevita @ 2005 04 29, 11:23)
Titti, ačiū už greitą atsakymą wink.gif , ar manai, kad prieš vedybas reiktų pagyventi kurį laiką kartu?

Reikia kokius du, tris metus kaip minimum.

QUOTE(Sella @ 2005 04 29, 11:34)
Na,aš nemanau,kad prieš vedybas būtina pagyventi kartu.Mudu su vyru prieš vedybas kartu negyvenome,bet mūsų santuoka yra laiminga. ax.gif

gun_bandana.gif

QUOTE(Nerytė @ 2005 04 29, 12:42)
Aš už pagyvenima kartu prieš vedybas, žmonės turi pažinti vienas kitą, apsiprasti gyventi normalų gyvenimą kartu, ne vien tik susitikti pasymatymams, pamatyti kaip tvarkosi kasdieniniame gyvenime, kaip elgiasi atsitikus vienai ar kitai situacijai ir pan. kad po to būtų kuo mažiau netikėtumų

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ViShy @ 2005 04 29, 17:18)
As irgi uz pagyvenima kartu pries vedybas smile.gif su savo draugu jau daugiau kaip metai gyvename kartu.Na manau kad istekejus nebus tokio "soko" nes jau vistiek kaip ir gyvenam kartu,tai per daug niekas ir nepasikeis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, maniškis gyventi kartu teoriškai pasiūlė jau po beveik 2 mėnesių draugystės (nors dar neturėjo finansinių galimybių tam), kai sužinojo, kad abu mokysimės Vilniuj. Bet pasakiau, kad dar nenoriu, tikrai per anksti ir labai jį nuliūdinau... Studijas jis po poros mėnesių metė, grįžo į mūsų gimtąjį miestą ir dabar nuolat kalba apie bendrą gyvenimą kartu, sužadėtuves, vestuves, net vaikelį. Visiškai netipiškas vyras biggrin.gif Planuose rudenį ieškotis darbo Vilniuj ir gyventi kartu, nes taip jau vien ekonomiškiau - vistiek būtume vienoj vietoj, ar pas jį bute, ar pas mane bendrabuty, tad kam mokėti už 2 vietas smile.gif Aišku jau nebekalbant apie tai, kad atskirai mes nelabai wub.gif Bet rudenį bus tik metai ir keli mėnesiai kaip draugaujam ir man vis dar baisu smile.gif Nors esam gyvenę kartu nuo 3 dienų iki poros savaičių praėjusiais mokslo metais mano bute, aišku, ne tas pats, kai nelabai bendra ta buitis ir šalia sukiojasi kambariokės. Baisi ir mamos reakcija, kuri taip džiaugiasi, kad gyvensiu bendrabutyje ir reikės mokėti 3kartus mažiau nei už butą biggrin.gif
O šiaip tikrai manau, kad iki vestuvių reikia pagyventi kartu. Man ir po tų dviejų savaičių labai pasimatė žmogaus įpročiai ir pan. Ir jis pats turi pamatyti, kokia esi natūraliai, naminė biggrin.gif Kam pirkti katę maiše.
Atsakyti
Mes gyvenome toli vienas nuo kito. Kai nusibodo nuolat keliauti ir susitikineti tik savaitgaliais ar per sventes, jis pasiule man persikelti pas ji gyventi. Bet as nesiryzau visko mesti ir vaziuoti i nezinia. Taip ir vazinejome toliau, kol susituokeme. Po vestuviu nebuvo jokiu nemaloniu siurprizu. Veliau vyras prisipazino, kad bijojo, jog kasdienybe gali pasirodyti visai kitokia negu sventiniai susitikimai biggrin.gif
Atsakyti
juoko forma kalbejom kad apsigyvenkim kartu,galiausiai apie tai rimtai pradejom galvoti,ir stai metuku draugystes proga susiradom butuka 4u.gif jau kuris laikas ir gyvenam kartu ir ne karto nesudvejojom ar teisingai pasielgem wub.gif
Atsakyti
as pati su draugu ruosiuos gyventi. draugavom 3 metus, taip pat mum atsibodo blaskymasis tarp skirtingu miestu. tuoktis ketiname jei tas gyvenimas musu nenuvils
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 05 18, 11:56)
O tai ka? Tu visiskai nesirupini buitimi? Tik vaiku ir savimi? biggrin.gif

O tai vaiku rupintis mazai???? Mazai islaidu,mazai darbo??? Nesutinku su tuo. Vaikas - tai yra labai daug.
Atsakyti