Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit visiškai naujokei

o mes pradeje gyventi kartu po keliu savaiciu per pirmutini ikurtuviu baliu taip susipykom, kad lakste lekstes, kita diena neisivaizdavau gyvenimo kartu maniau niekada jau nesusitaikysim doh.gif , o ka? sekmingai gyvenam wub.gif ir labai gerai sutariam wub.gif buna kartas gal du per metus kai susipykstam dieneliai, bet visose seimose barniu buna, sako po barniu paskui meilesni ir seima pagauseja nestuke.gif
tai va taip ir juokaujam dabar, kad sukes laime atnesa drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai sukes laime nesa:)
Atsakyti
MAN TAI PRISIMENU BUVO PROBLEMA DEL MAISTO GAMINIMO. GAMINAU JAM KAIP IR SAVO TEVUI- RIEBIAU SU LASINUKAIS, O JIS PAS MANE SPORTININKAS, TOKIO MAISTO NEVALGO. doh.gif KELIS KARTUS NET ATSISAKE NUOMANO VIRALO verysad.gif KAIP MAN NESMAGU BUDAVO blush2.gif BET VISKO ISMOKAMA IR PRISITAIKOMA VIENAS PRIE KITO. GERIAU PRISITRINTI DABAR IKI VESTUVIU, PASKUI GYVENSITE KAIP BALANDELIAI.
MANO VIENA DRAUGE ISTEKEJO APSIGYVENO JIE PAS VYRA NAMUOSE, O JI TAI VALGYTI GAMINTI NEMOKEJO doh.gif lotuliukas.gif O TAI VYRAS SPJAUDESI blink.gif lotuliukas.gif
SEKMES JUMS smile.gif VISKAS PRIKALUSO NUO JUSU:D
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 05 09, 00:48)
MAN TAI PRISIMENU BUVO PROBLEMA DEL MAISTO GAMINIMO. GAMINAU JAM KAIP IR SAVO TEVUI- RIEBIAU SU LASINUKAIS, O JIS PAS MANE SPORTININKAS, TOKIO MAISTO NEVALGO. doh.gif  KELIS KARTUS NET ATSISAKE NUOMANO VIRALO verysad.gif KAIP MAN NESMAGU BUDAVO blush2.gif BET VISKO ISMOKAMA IR PRISITAIKOMA VIENAS PRIE KITO. GERIAU PRISITRINTI DABAR IKI VESTUVIU, PASKUI GYVENSITE KAIP BALANDELIAI.
MANO VIENA DRAUGE ISTEKEJO APSIGYVENO JIE PAS VYRA NAMUOSE, O JI TAI VALGYTI GAMINTI NEMOKEJO doh.gif  lotuliukas.gif  O TAI VYRAS SPJAUDESI blink.gif  lotuliukas.gif
SEKMES JUMS smile.gif  VISKAS PRIKALUSO NUO  JUSU:D

man taip pat panasiai, bet po truputi mokausi gaminti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 05 08, 23:48)
MANO VIENA DRAUGE ISTEKEJO APSIGYVENO JIE PAS VYRA NAMUOSE, O JI TAI VALGYTI GAMINTI NEMOKEJO doh.gif  lotuliukas.gif  O TAI VYRAS SPJAUDESI blink.gif  lotuliukas.gif

Taip ir padvelkė naftalinu nuo tokių žodžių. Aš pvz. ir dabar retai gaminu - neturiu nei laiko, nei labai didelio ūpo tobulinti savo kulinarinius įgudžius, o priekaištų išgirsti dar neteko.
Atsakyti
Manau, kad reikia butinai pagyventi pries vestuves tada gali geriau pazinti savo antraja puse ir apsispresti ar galesi su juo praleisti visa likusi gyvenima lens.gif pati pasiuliau gyventi kartu, nes abu nuomavomes skirtingus butus, o didziaja dali laisvo laiko praleisdavome vienas pas kita tai reikejo imtis kazkokiu priemoniu...nors pamenu maniskis nelabai norejo is pradziu gyventi kartu...vyrams asocijuojasi gyvenimas kartu su moterimi tas pats kaip kad jau yra suvystytas doh.gif o po to pats pripazino, kad be reikalo baiminosi nors neneige, kad pirmi menesiai buvo sunkus kol pripratome vienas prie kito...labiausiai bijojau kad kai gyvensime kartu pradesime dazniau pyktis, bet nieko panasaus...reikia visada ieskoti kompromiso ir vienam kuriam nors nusileisti tada viskas bus good.gif finansu is pat pradziu nesprendeme kartu..ka jis uzdirbo buvo jo, ka as uzdirbau - buvo mano...uz nuoma, maista mokedavome per puse tik po to jau pinigelius laikeme kartu ir nebesureiksminom sio dalyko.. ax.gif pradzia visada sunki, o toliau viskas klostosi savaime mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai kai yra bent jau noras kartu buti ur gyventi o kas siulo ir kada tai nesvarbu svarbu buti kartu smile.gif noreciau ir as su savo zuika kartu gyventi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyvė @ 2005 08 17, 15:37)

Ne visada ilgai trunkantys santykiai yra kokybiški

Sutinku smile.gif Asmeninė patirtis patvirtino, kad kiekybė ne lygu kokybei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 05 09, 20:54)
Taip ir padvelkė naftalinu nuo tokių žodžių. Aš pvz. ir dabar retai gaminu - neturiu nei laiko, nei labai didelio ūpo tobulinti savo kulinarinius įgudžius, o priekaištų išgirsti dar neteko.

as jums supavydejau tongue.gif del virtuves, na man taip pat neteko isgirsti priekaistu bet kad pastoviai tenka joje suktis tai kartais doh.gif
Atsakyti
Aš manau, kad reikia pagyventi prieš vestuves kartu, bent pusmetį. O gyvent kartu, kažkaip net nesiūlėm vienas kitam. As atsikrauščiau pas jį, o jis tai labai palankiai sutiko. ax.gif O dėl pinigų, čia manau kiekvieno reikalas, kaip buvote pripratę savo šeimose. Sunkiausia, kai gyvenantys kartu yra užaugę skirtingo modelio šeimose, bet visada galima sukurti savo šeimos modelį. Svarbiausia yra pasiskirstyti, kas už ką moka ar yra atsakingas, jei pinigai yra atskirai. 4u.gif
Atsakyti
mes dar negyvenam kartu. bet esu macius seimu, kai vyras skolinasi is zmonos 5lt, o ta uzsiraso i knygute, kad jis pasiskolino
Atsakyti
norint paziureti kaip seksis kartu gyvent (pries apsisprendziant eit ar ne) manau labai verta isvaziuot bendru atostogu kokiom 2sav. Patikekit, gana gerai atsiskleidzia vyro/moters budas bunant 24val/para. Taip pat ir savybes, iprociai (kad ir sulankstyti rubus ar suversti ant grindu, tvarkingai praustis ar apkiaulinti visa vonia, padet gamint valgyt ar tik laukt kol bus paduota ir aciu nepasakyt, pirkti atskirai ar moket uz drauge, stebint ar laukt kol bus nustebintas ir tt..tt..
Pati turejau labai daug abejoniu ar galetume kartu gyvent, bet toks lengvas saves ir jo isbandymas atsake i daugeli klausimu, panaikino daugeli turetu baimiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 15 birželio 2009 - 01:45