Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit visiškai naujokei

labai teisingai pasakyta, kad reik atostogu kartu:)
poto jau kaip apsigyveni kartu labai sunku vienas kito savedes, ydas pakeisti ar peraukleti. ar paciam persiaukleti
Atsakyti
Prieš apsigyvendami kartu su MB, bes mėnesį laiko bandėme- tai yra , aš gyvenau pas jį, bet daiktus turėjau savo bute. Po mėnesio sėkmingai apsigyvenome kartu. Ir gyvename iki šiol rolleyes.gif
O po persikraustymo buvo visko- ir ašarų ir pykčio- padėjo abipusė meilė, pagarba, bei kito žmogaus tolerancija. Reik priprasti prie partnerio.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2005 04 29, 13:47)
As gyvenu "susimetus" jau antri metai. Manau, kad pries santuoka tai butina. Tik tuomet suprasi, ar galit "apsislifuoti", ar pavyks tau susitaikyt su jo idom ir atvirksciai. Geriau tai issiaiskinti pries santuoka, nei po to skirtis. Bet tas "susimetimas" nebutinai turi trukti metu metus. Kartais gali uztekti ir puses metu. O kodel neteku as pati? Nenoriu. Man ir taip gerai. Finansus deretu tvarkyti kartu, kartu spresti ka pirkti, ko ne. Tiesa, as dabar nedirbu, tai vyras mane islaiko... Bet imu is jo pinigu tiek, kiek reikia (perku maista, smulkmenas sau). O kada tuoktis? Arba kai prades gimines "spausti"  biggrin.gif  ,arba, kai patys tai pajusit (as nuo giminiu spaudimo dar atsilaikau).

Sakai nenori? Idomu ar jis apskritai tau pirsosi biggrin.gif
Atsakyti
O jei norit pasakyti, kad kai nesusituoki, tai pabandžiau su vienu, nepavyko, bandau su kitu. Ir taip kas metai vis kitas - tai čia šeima nekvepia.

O kuo kvepa kai susituoki su vienu , pabandai jei nepavyksta išsiskiri. Susituoki su kitu vėl pabandai...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudyk veja: 26 kovo 2010 - 11:28
mes tai nieko nebandėm, gyvent kartu pradėjom po vestuvių. Kažkaip nieko netikėto neatsitiko, manau žmogų pažint galima ir kitais būdais, tiesiog bendraujant, kalbant apie viską, tame tarpe ir apie požiūrį į namus, buitį ir pan., beto pvz kartu gamint valgyt galima ir negyvenant kartu. Man kažkaip keistai pasirodė pasisakymas, kad vat susituokus paaiškėjo, kad vyras nevalgo riebiai, nes yra sportininkas, na apie tai ką mano vyras valgo ir ko ne, žinojau ir iki santuokos doh.gif
gal man dar anksti sakyt, nes neseniai ištekėjau, bet kol kas viskas idealu, santykiai tik pagerėjo kartu gyvenant tongue.gif būna aišku smulkmenų visokių, bet nemanau, kad kažkokia neten numesta kojinė gali pakeist mano apsisprendimą būti su mylimu žmogum
Atsakyti
Tikrai manau reikia pagyvent kartu pries vestuves,nes tikrai pradedi zmogu pazinti visomis prasmemis tik kai apsigyvenama kartu,isryskeja tada labai daug pliusu aisku ir minusu,neisivazduoju kaip imanoma susituokt ir tik tada apsigyvent kartu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2009 07 06, 15:02)
Sakai nenori? Idomu ar jis apskritai tau pirsosi  biggrin.gif

Nuvilsiu tave, bet pirsosi bigsmile.gif Ne, tokiu dalyku, kaip atsiklaupimu ant keliu nebuvo (man tai ir nepatiktu). Bet po keliu bendro gyvenimo menesiu, tiesiog rimtai paklause, ar netekeciau uz jo pavasari arba vasara(tada ziema buvo). Del tam tikru priezasciu vestuviu datos taip ir nenustateme. Taip viskas ir liko. Suzadetuviu zieda turiu ir dabar, tik... kazkaip nematau prasmes susituokti. Juk tai nieko tarp musu jau nepakeis. Tai negi daryti vestuves, vien tam, kad gauti toki popieriu kaip santuokos liudijimas g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Manau butina pagyventi kartu pries vestuves, nes visų buitinių įprocių niekaip neišsiklausinėsi.. smile.gif Ir manau kad kartu gyvenimas turetu trukti ne tai kad pora menesiu, o bent pusmetį, kadangi pradžioje (apsigyvenimo kartu) juk visi stengiasi būti geresniais nei yra iš tiesų, nors gal ir draugauja jau nemažai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2010 03 27, 19:16)
Manau butina pagyventi kartu pries vestuves, nes visų buitinių įprocių niekaip neišsiklausinėsi.. smile.gif Ir manau kad kartu gyvenimas turetu trukti ne tai kad pora menesiu, o bent  pusmetį, kadangi pradžioje (apsigyvenimo kartu) juk visi stengiasi būti geresniais nei yra iš tiesų, nors gal ir draugauja jau nemažai laiko smile.gif

bet tai ar buitiniai iprociai gali buti rimta priezastis skyryboms g.gif nebent butu visiskas nevalyvumas, atsiribojimas nuo buities rupesciu ar pan. bet tokius dalykus gi galima issiaiskinti ir anksciau.
Atsakyti
Na taip pagyventi kartu ir pazinti viens kita artimiau yra gerai.Mes irgi kartu isvaziavome i Norvegija dirbti ten ir pradejom gyventi,seip gyvenime mudaznai suvezdavo gyvenimas bet vis issiskirdavom bet kazkaip vis tiek keliai musu susijungdavo ,o kai isvaziavome ,pradejom gyventi pradzioj buvo sunku o dabar negalim vienas be kito biggrin.gif esam apsivede po 10 metu pazinties ir kas galejo pagalvot kad kada nors abu kursim seima rolleyes.gif o dabar turim vaikiuka esam laimingi .......... tad tas gyvenimas tiesiog nenuspejamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 06 16, 16:05)
Prieš apsigyvendami kartu su MB, bes mėnesį laiko bandėme- tai yra , aš gyvenau pas jį, bet daiktus turėjau savo bute. Po mėnesio sėkmingai apsigyvenome kartu. Ir gyvename iki šiol  rolleyes.gif
O po persikraustymo buvo visko- ir ašarų ir pykčio- padėjo abipusė meilė, pagarba, bei kito žmogaus tolerancija. Reik priprasti prie partnerio.. 4u.gif

butent!!! reik priprasti ir ismokti gyventi kartu! ypac jei iki to laiko gyvenai vienas:) bet nera to blogo kas neiseitu i gera smile.gif
Atsakyti
Pritariu: reik bent 2 savaitėles pabandyt kartu išvykt kokių atostogų ar pan. Labai sveikas variantas - kuprinės ant pečių, sunkesnės nei įprasta sąlygos - iškart žmogus atsiskleidžia, mamyčiukai būna kaip per rentgeną peršviesti biggrin.gif
Atsakyti