Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit visiškai naujokei

mes jau beveik metus kartu gyvename,draugaujame apie 3m.niekada nenorejau gyventi kartu o paskui tuoktis,kazkaip ne taip atrode.bet va gavosi atvirksiai.apie vestuves kalbam kai pagalvoji tai jau senokai.ir as laukiu to pasipirsimo bet kazkaip nesulaukiu.jo nuomone nereikia tokio dalyko.zenisimes ir viskas.o ma taip noretusi tu suzieduotuviu... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa, biudzetas bendras.viska dedam i bendra pinigine ir kai kam ko reikia pasiimame is ten.didelius pirkinius kartu planuoja ir taupom jiems thumbup.gif
Atsakyti
mes draugaujame jau 6 metus, gyvename kartu (be tevum, finansiskai stabiliai patys laikomes) jau metus, taigi uz 2 menesiu atsoksime vestuves. O pradejome gyventi del to, kad guvenome kuri laika atskiruose miestuose ir viena karta jam atsirado gera proga mano mieste dirbti gera darba, taigi labai greitai ir pradejome kartu gyvent. Siaip pagyventi tikrai reikia, nors mes jau zinojome visa buiti (studentavome kartu), todel nebuvo nieko, kas mane butu nustebine kai pradejom kartu gyvent. Taigi, manau reikia abiems nuspresti kada padeti taska kaip sugyventiniams ir pradeti gyventi kaip seima, be to, jau laikas ir vaikus gimdyti g.gif
Atsakyti
Mes kartu pradejome gyventi tik pries pora savaiciu. To net negalima pavadinti persikraustymu... Nesusirinkau visu savo daiktu ir neapsigyvenau pas ji... Tai nutiko palaipsniui. Likdavau savaitgaliams, po to keliom dienom, dar veliau savitei.. ir dabar jau gyvenam kartu wink.gif Net pati nepastebeju, kai pripratau prie musu placios lovytes... wub.gif
Atsakyti
Aš manau, prieš vestuves būtina pagyventi kartu ir ko ilgiau, to geriau, bet iš savo patirties galiu pasakyti, kiek begyventum po vestuvių vis tiek viskas pasikeis cry.gif ax.gif
Atsakyti
Viskas gražu ir nuostabu sprendžiant iš jūsų pasakojimų, tik vienas man neaišku: jei gyvenimas susimetus toks puikus tai kam tada tuoktis??? Aš nepažistu nei vienos sutuoktinių poros kurie pagyvenę kartu santuokoje nusprestu: gal skyriames ir gyvenam tesiog susimetę, paskolas lengviau bus gaut... Jei yra laimingi santuokoje ir nenori kitaip. Tai kodėl "laimingai susimetę" vistiek galiausiai pasirenka tas "baltas suknelės ir tortus"??? jei gi ir taip "labai laimingi"?
P.S. nesupraskit kad aš piktai ar šaipausi. Man tikrai visada buvo įdomu blush2.gif
Atsakyti
Aš manau , kad gyvenimas prieš vedybas susimetus nieko neišsprendžia. Pažystamu pora taip vienas prie kito pratinosi kokius 5 metelius, bet susituokę išgyveno tik porą metų. schmoll.gif .
Atsakyti
As gyvenu su draugu jau metus laiko ir kazkaip pradedu suvokti, kad nenoriu as to seimos vaidinimo. Jauciuosi nelabai laisva ir savarankiska.
Pries si drauga turejau kita, su kuriuo gyvenau apie 1,5 metu. Manau dalis mano savarankiskumo dingo, del to jauciuosi nekaip.
Manau yra tam tikra dalis zmoniu, kurie samoningai renkasi gyvenima susimetus nes vieniems yra per daug sunku psichologiskai. Kai isvaziavau i kita miesta studijuoti pirmus du metus labai truko silumos ir kazko arti. Bendrabuty nuolat jausdavausi vienisa, del to manau pradejau gyventi su draugu, nes truko seimos.
Siandien matau to dalyko ir pliusu ir minusu.
Atsakyti
Musu su draugu finansiniai reikalai yra tvarkomi atskirai. jis didziaja dali islaidu apmoka (mano darbas nelabai kaip apmokamas), bet savo smulkmenas perku pati.
Atsakyti
Mano mama gedijasi kam nors pasakyti, kad as gyvenu su savo vaikinu. Visada randa koki nors buda issisukti nuo kaimyniu klausimu.
Atsakyti
Joalin, teisingai tavo mama daro. juk ne kaimynu nosei tavo asmeninis gyvenimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes tai jau kokius 3 metus kartu gyvenam:) o pradejom gyventi is neturto. na gi per brangu nuomotis du butus jei vistiek vienam gyveni. o vestuves bus kada nors, kai visos paskolos bus paimtos ir tt. ir siap just for fan, nes draugu daug neturim tai net ir nebutu su kuo svest:)

ai mano mam tai nei puses zodzio man nepasake, dar ir padejo buto ieskot, nes jis buvo isvaziaves. labiausiai tai bobute bambejo, bet ir tai mazdaug... o kaip mokslai? (tada 2 kurse buvau). kazkaip mociutei atrodo , kad jei kartu gyveni tai jau reiskia mokslus meti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 12 rugpjūčio 2005 - 13:00